Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2018

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 10971098109911001101 ... 3168>
Повідомлення Додано: Вів 15 тра, 2018 17:23

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Первый написав:Робили недавно ремонт. Меблі робили дядьки віком під 60. Головна тема - пенсійна реформа і необхідність наявності стажу. Питання чи оформленні вони хоча б ФоПАМИ для стажу, викликало непорозуміння з лозунгами в точності з маніфесту Риби-сома.

Виділи, будь ласка, конкретні тези, з якими ти не погоджуєшся.
І на питання про "оптимізації" податків-зборів при операціях з нерухомістю теж хотілося б почути відповідь.
Рыба-сом

Подякував: 1834 раз.
Подякували: 632 раз.

Профіль

3
3
Повідомлення Додано: Вів 15 тра, 2018 17:28

Рыба-сом написав:
  Первый написав:100% про магніти навіть не смішно. Розказати на скільки в середньому є відхилення між загальнобудинковим лічильники і поквартирними?

В кооперативі немає "дяді", який це б оплатив ;) Договори не прямі, а через кооператив, тобто "уже".

Первый написав:Про податки. Мав грішок. На 4 і 5 курсі писав курсові і дипломи за гроші. Податки не платив. Совість мучить до сих пір. Більше так не роблю - плачу податки, курсові і дипломи на замовлення не напишу.
Зи.блін ще листівки партій роздавав....
Більше так не буду. Обіцяю.

Секрети як при продажу менше платити зборів/податків - це хтось інших розповідав в темі?

Всі секрети написані в податковому кодексі України.
Читайте, плз, нпа. Про це і було розясненно представниці прекрасної статі.
Первый

Подякував: 235 раз.
Подякували: 2383 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 15 тра, 2018 17:33

На счет продажи квартиры.
Адекватный продавец всегда сможет относительно быстро продать свою квартиру.
Яркий пример, мой приятель продал квартиру за 2 недели. Цена соответствовала рыночной на тот момент. Но перед этим изучил рынок, поставил адекватную цену, и правильно прорекламировал. В этом доме выставлено на продажу 15 квартир, сосед точно такую с похожим ремонтом продает 2 года, покупателей нет, т. к. хотелки высокие, а мог продать дороже, чем стоит реально сейчас.
Кстати, продал без рыл.
reus

Подякував: 430 раз.
Подякували: 1499 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 15 тра, 2018 17:43

Первый написав:Всі секрети написані в податковому кодексі України.

Угу. Головне, щоб тіпа не доколупалися, а хто каже інакше – той ханжа та фарисей, так? )))
І угоди, звичайно ж, здійснювались в гривні (безготівковій) по реальній вартості?

ЗІ До речі, у випадку загальної мобілізації, куди приходити за патріотом Першим, бо я той самий жахливий замполіт-«політрук», що буде тебе мотивувати до атаки, тикаючи автоматом під ребра? ;)
Рыба-сом

Профіль

3
3
Повідомлення Додано: Вів 15 тра, 2018 17:51

Рыба-сом написав:
  Первый написав:Робили недавно ремонт. Меблі робили дядьки віком під 60. Головна тема - пенсійна реформа і необхідність наявності стажу. Питання чи оформленні вони хоча б ФоПАМИ для стажу, викликало непорозуміння з лозунгами в точності з маніфесту Риби-сома.

Виділи, будь ласка, конкретні тези, з якими ти не погоджуєшся.
І на питання про "оптимізації" податків-зборів при операціях з нерухомістю теж хотілося б почути відповідь.

На телефоні це складно зробити.
Але текст звичайне маніпулювання і набір лозунгів.
Наприклад. Відволікають тим що пісяє по підїздам порошенко. Але там явно хтось сцить. І це реально мешканці будинку. Як варіант собаки, яких хазяєва пізно виводять гулять.
Неякісні послуги по утриманню будинку. Так хто ж зацікавлений у їх якості, як не мешканці? Ось і нпа підготували. Мешканці будуть діяти. Проте якщо не будуть, А ВОНИ НЕ БУДУТЬ ІБО НАХ ОСНОВНІЙ МАСІ ТРЕ, то виберуть цю компанію ОМС.
Я знаю про що кажу - Я намагався створити осбб в новому будинку і кооператив в паркінгу під будинком - доходило до демонстрації вогнепальної зброї...
Небідних Людей крім зниження низького тарифу більше нічого не цікавить.

Щодо національних лідерів.
Давай спитаємо у натахи біти чи тре позакривати шахти (тетчер)?

А, Я зрозумів - давай оголосимо всіх етнічних росіян українцями, а російську мову ЗАБОРОНИМО, аля Ататюрк з курдами, на якого Ти посилаєшся.

Зи. Приходити в Київ. Молодший лейтенант. Військова спеціальність щось аля бухгалтер. Медогляд пройшов.
Первый

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 15 тра, 2018 17:55

Жилищные пирамиды: сколько денег скрывается в теневом строительстве.
https://censor.net.ua/resonance/3066191 ... roitelstve
Freza

Подякував: 457 раз.
Подякували: 339 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 15 тра, 2018 18:05

Первый написав:Наприклад. Відволікають тим що пісяє по підїздам порошенко. Але там явно хтось сцить. І це реально мешканці будинку. Як варіант собаки, яких хазяєва пізно виводять гулять.

Ну, почнемо з того, що сам автор фрази про «Порошенко сцить» вже зводить тему на сміхуйочки та петросянщину. То може краще в дзеркало подивитись?
ЗІ По секрету: в більшості випадків – це хтось «прийдешній», бо проблема зменшується кардинально у випадку консьєржа ;)

Первый написав:Неякісні послуги по утриманню будинку. Так хто ж зацікавлений у їх якості, як не мешканці? Ось і нпа підготували. Мешканці будуть діяти. Проте якщо не будуть, А ВОНИ НЕ БУДУТЬ ІБО НАХ ОСНОВНІЙ МАСІ ТРЕ, то виберуть цю компанію ОМС.
Я знаю про що кажу - Я намагався створити осбб в новому будинку і кооператив в паркінгу під будинком - доходило до демонстрації вогнепальної зброї...
Небідних Людей крім зниження низького тарифу більше нічого не цікавить.

Ну ок, хай хавають НПА. Я не проти. У нас вже кооператив, якось живемо.

Первый написав:Давай спитаємо у натахи біти чи тре позакривати шахти (тетчер)?

А ти ще не зрозумів, що події 2014 вже «явочним порядком» вирішили «соціальне» питання проблем з вугільною галуззю – тіпо закриття неефективних шахт і т.п.? ;)

Первый написав:А, Я зрозумів - давай оголосимо всіх етнічних росіян українцями, а російську мову ЗАБОРОНИМО, аля Ататюрк з курдами, на якого Ти посилаєшся.

Якщо ти не зрозумів, то питання було навіть не в тому, ЩО робити, а ЯК робити. Тобто, активно, весело, не скиглячи, що «народ нєтакой».

ЗІ Чи виникали моральні сумніви під час «оптимізації» податків/зборів «суто в межах податкового кодексу»?
Рыба-сом

Профіль

3
3
Повідомлення Додано: Вів 15 тра, 2018 18:19

Tribeca написав:
  Эгоист написав:
  Tribeca написав:Конечно цены падают!

Нам каждый год по более чем 300млрд грн отдавать долгов нужно!

Это считай по одному Ахметову в год отдавать нужно.

Где падают, а где и растут:
Цена на проезд в Киеве с 14 июля вырастет до 6,30 грн для постоянных пассажиров, и до 8 грн - за разовую поездку.

Так и отлично! #переможниреформи!

Меня просили сравнить ценs в Немецком метро и Киевском, дескать в Киеве все очень дешево.
Так вот средняя зарплата в Украине 3200грн./22 рабочих дня/8 часов/ =18 грн. в час.
8 грн. это чуть меньше 50 процентов от часового зароботка.

В Нюрнберге я ехал от ж.д. вокзала до аеропорта, заплатил 3 евро. Это 30 % от минимальной часовой зарплаты.
Минимальна часовая зарплата в Германии 9 евро.

Еще в Германии очень много всяких проездных, скидок, бонусных програм.
У меня проездной на пол года за 60 евро по всему городу и пригороду.

Так что каждый сам может сравнить.
Хомякоид

Подякував: 3111 раз.
Подякували: 445 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 15 тра, 2018 18:21

Рыба-сом

Якось швидко злився. А Я вже думав на фейсбук запулить що люди вимагають реформ Ататюрка!

Щодо сумнівів. Чи виникали у мене сумніви коли Я встановлював зовнішній блок кондиціонеру у спеціально встановлену нішу на фасадній частині будинку? Ні не виникало - це передбачено проектом. Чи виникали у мене сумніви при такій же операції але без спецніші - виникали і Я НЕ ВСТАНОВЛЮВАВ, а прокладав трасу в 17 метрів і встановлював не на фасадній частині. Чи спілкувався Я з мешканцями крюоли замість стандартних коричневих рам вони встановлювали білі - так.
Чи виникали сумніви в податках? Ні, не виникало. Платив рівно стільки, скільки визначено в податковому кодексі.
Первый

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 15 тра, 2018 18:25

Хомякоид написав:Меня просили сравнить ценs в Немецком метро и Киевском, дескать в Киеве все очень дешево.
Так вот средняя зарплата в Украине 3200грн./22 рабочих дня/8 часов/ =18 грн. в час.
8 грн. это чуть меньше 50 процентов от часового зароботка.

В Нюрнберге я ехал от ж.д. вокзала до аеропорта, заплатил 3 евро. Это 30 % от минимальной часовой зарплаты.
Минимальна часовая зарплата в Германии 9 евро.

Еще в Германии очень много всяких проездных, скидок, бонусных програм.
У меня проездной на пол года за 60 евро по всему городу и пригороду.

3200 грн это не средняя даже по Украине, не то что в Киеве. Сравнение минималок тут вообще не к месту.
Если уж речь о Киеве, и вы все же решили сравнивать с минимальной почасовой в Германии, то берите например ЗП неквалифицированного работника (типа охранник), и это примерно вдвое больше, чем 3200. И проезд не 8 грн, а 5 грн, итого в Киеве действительно будет дешевле. Намного.
И в Киеве тоже есть проездные, и проезд выйдет еще дешевле.
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8233 раз.

Профіль

4
9
3
  #<1 ... 10971098109911001101 ... 3168>
Форум:
+ Додати
    тему