Виділи, будь ласка, конкретні тези, з якими ти не погоджуєшся.
І на питання про "оптимізації" податків-зборів при операціях з нерухомістю теж хотілося б почути відповідь.
|
|
![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?Виділи, будь ласка, конкретні тези, з якими ти не погоджуєшся. І на питання про "оптимізації" податків-зборів при операціях з нерухомістю теж хотілося б почути відповідь. ![]() Всі секрети написані в податковому кодексі України. Читайте, плз, нпа. Про це і було розясненно представниці прекрасної статі. ![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?На счет продажи квартиры.
Адекватный продавец всегда сможет относительно быстро продать свою квартиру. Яркий пример, мой приятель продал квартиру за 2 недели. Цена соответствовала рыночной на тот момент. Но перед этим изучил рынок, поставил адекватную цену, и правильно прорекламировал. В этом доме выставлено на продажу 15 квартир, сосед точно такую с похожим ремонтом продает 2 года, покупателей нет, т. к. хотелки высокие, а мог продать дороже, чем стоит реально сейчас. Кстати, продал без рыл. ![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?Угу. Головне, щоб тіпа не доколупалися, а хто каже інакше – той ханжа та фарисей, так? ))) І угоди, звичайно ж, здійснювались в гривні (безготівковій) по реальній вартості? ЗІ До речі, у випадку загальної мобілізації, куди приходити за патріотом Першим, бо я той самий жахливий замполіт-«політрук», що буде тебе мотивувати до атаки, тикаючи автоматом під ребра? ![]() ![]() На телефоні це складно зробити. Але текст звичайне маніпулювання і набір лозунгів. Наприклад. Відволікають тим що пісяє по підїздам порошенко. Але там явно хтось сцить. І це реально мешканці будинку. Як варіант собаки, яких хазяєва пізно виводять гулять. Неякісні послуги по утриманню будинку. Так хто ж зацікавлений у їх якості, як не мешканці? Ось і нпа підготували. Мешканці будуть діяти. Проте якщо не будуть, А ВОНИ НЕ БУДУТЬ ІБО НАХ ОСНОВНІЙ МАСІ ТРЕ, то виберуть цю компанію ОМС. Я знаю про що кажу - Я намагався створити осбб в новому будинку і кооператив в паркінгу під будинком - доходило до демонстрації вогнепальної зброї... Небідних Людей крім зниження низького тарифу більше нічого не цікавить. Щодо національних лідерів. Давай спитаємо у натахи біти чи тре позакривати шахти (тетчер)? А, Я зрозумів - давай оголосимо всіх етнічних росіян українцями, а російську мову ЗАБОРОНИМО, аля Ататюрк з курдами, на якого Ти посилаєшся. Зи. Приходити в Київ. Молодший лейтенант. Військова спеціальність щось аля бухгалтер. Медогляд пройшов. ![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?Жилищные пирамиды: сколько денег скрывается в теневом строительстве.
![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?Ну, почнемо з того, що сам автор фрази про «Порошенко сцить» вже зводить тему на сміхуйочки та петросянщину. То може краще в дзеркало подивитись? ЗІ По секрету: в більшості випадків – це хтось «прийдешній», бо проблема зменшується кардинально у випадку консьєржа ![]()
Ну ок, хай хавають НПА. Я не проти. У нас вже кооператив, якось живемо. А ти ще не зрозумів, що події 2014 вже «явочним порядком» вирішили «соціальне» питання проблем з вугільною галуззю – тіпо закриття неефективних шахт і т.п.? ![]() Якщо ти не зрозумів, то питання було навіть не в тому, ЩО робити, а ЯК робити. Тобто, активно, весело, не скиглячи, що «народ нєтакой». ЗІ Чи виникали моральні сумніви під час «оптимізації» податків/зборів «суто в межах податкового кодексу»? ![]() Меня просили сравнить ценs в Немецком метро и Киевском, дескать в Киеве все очень дешево. Так вот средняя зарплата в Украине 3200грн./22 рабочих дня/8 часов/ =18 грн. в час. 8 грн. это чуть меньше 50 процентов от часового зароботка. В Нюрнберге я ехал от ж.д. вокзала до аеропорта, заплатил 3 евро. Это 30 % от минимальной часовой зарплаты. Минимальна часовая зарплата в Германии 9 евро. Еще в Германии очень много всяких проездных, скидок, бонусных програм. У меня проездной на пол года за 60 евро по всему городу и пригороду. Так что каждый сам может сравнить. ![]() Рыба-сом
Якось швидко злився. А Я вже думав на фейсбук запулить що люди вимагають реформ Ататюрка! Щодо сумнівів. Чи виникали у мене сумніви коли Я встановлював зовнішній блок кондиціонеру у спеціально встановлену нішу на фасадній частині будинку? Ні не виникало - це передбачено проектом. Чи виникали у мене сумніви при такій же операції але без спецніші - виникали і Я НЕ ВСТАНОВЛЮВАВ, а прокладав трасу в 17 метрів і встановлював не на фасадній частині. Чи спілкувався Я з мешканцями крюоли замість стандартних коричневих рам вони встановлювали білі - так. Чи виникали сумніви в податках? Ні, не виникало. Платив рівно стільки, скільки визначено в податковому кодексі. ![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?
3200 грн это не средняя даже по Украине, не то что в Киеве. Сравнение минималок тут вообще не к месту. Если уж речь о Киеве, и вы все же решили сравнивать с минимальной почасовой в Германии, то берите например ЗП неквалифицированного работника (типа охранник), и это примерно вдвое больше, чем 3200. И проезд не 8 грн, а 5 грн, итого в Киеве действительно будет дешевле. Намного. И в Киеве тоже есть проездные, и проезд выйдет еще дешевле.
|
|