Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2018

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 10981099110011011102 ... 3168>
Повідомлення Додано: Вів 15 тра, 2018 18:32

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Первый написав:Якось швидко злився. А Я вже думав на фейсбук запулить що люди вимагають реформ Ататюрка!

Ага, реформи Ататюрка ) В т.ч. скасування шаріату та перехід з арабиці на латиницю )) Не петросянь, все ти добре зрозумів ;)

Первый написав:Щодо сумнівів. Чи виникали у мене сумніви коли Я встановлював зовнішній блок кондиціонеру у спеціально встановлену нішу на фасадній частині будинку? Ні не виникало - це передбачено проектом. Чи виникали у мене сумніви при такій же операції але без спецніші - виникали і Я НЕ ВСТАНОВЛЮВАВ, а прокладав трасу в 17 метрів і встановлював не на фасадній частині. Чи спілкувався Я з мешканцями крюоли замість стандартних коричневих рам вони встановлювали білі - так.
Чи виникали сумніви в податках? Ні, не виникало. Платив рівно стільки, скільки визначено в податковому кодексі.

То які в тебе після цього претензії до Захара, що за якісь там десять-двадцать чи скільки там гривень в місяць на капремонт в комунальному платежі тепер вимагає оце саме? Це ж по закону?
І за Трібекою ніби криміналу немає?
То що це тоді за фарисейство тоді?
Рыба-сом

Подякував: 1834 раз.
Подякували: 632 раз.

Профіль

3
3
Повідомлення Додано: Вів 15 тра, 2018 18:42

Faceless написав:
  Хомякоид написав:Меня просили сравнить ценs в Немецком метро и Киевском, дескать в Киеве все очень дешево.
Так вот средняя зарплата в Украине 3200грн./22 рабочих дня/8 часов/ =18 грн. в час.
8 грн. это чуть меньше 50 процентов от часового зароботка.

В Нюрнберге я ехал от ж.д. вокзала до аеропорта, заплатил 3 евро. Это 30 % от минимальной часовой зарплаты.
Минимальна часовая зарплата в Германии 9 евро.

Еще в Германии очень много всяких проездных, скидок, бонусных програм.
У меня проездной на пол года за 60 евро по всему городу и пригороду.

3200 грн это не средняя даже по Украине, не то что в Киеве. Сравнение минималок тут вообще не к месту.
Если уж речь о Киеве, и вы все же решили сравнивать с минимальной почасовой в Германии, то берите например ЗП неквалифицированного работника (типа охранник), и это примерно вдвое больше, чем 3200. И проезд не 8 грн, а 5 грн, итого в Киеве действительно будет дешевле. Намного.
И в Киеве тоже есть проездные, и проезд выйдет еще дешевле.

Так это, сравнивать надо сравнивое с сравнивым, что вы мне к минимальной зарплате среднюю тулите.
В Германии 9 евро это тоже очень неквалифицированный труд, кваливицированный на заводе около 15 за евро на конвеере и около от 30 евро за инженерній состав.
Давайте сравнивать средние зарпалты по городу, сколько там у вас в Киеве ?
Я сравню с зарплатами в Нюрнберге.
Хомякоид

Подякував: 3111 раз.
Подякували: 445 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 15 тра, 2018 18:47

Рыба-сом написав:
  Первый написав:Якось швидко злився. А Я вже думав на фейсбук запулить що люди вимагають реформ Ататюрка!

Ага, реформи Ататюрка ) В т.ч. скасування шаріату та перехід з арабиці на латиницю )) Не петросянь, все ти добре зрозумів ;)

Первый написав:Щодо сумнівів. Чи виникали у мене сумніви коли Я встановлював зовнішній блок кондиціонеру у спеціально встановлену нішу на фасадній частині будинку? Ні не виникало - це передбачено проектом. Чи виникали у мене сумніви при такій же операції але без спецніші - виникали і Я НЕ ВСТАНОВЛЮВАВ, а прокладав трасу в 17 метрів і встановлював не на фасадній частині. Чи спілкувався Я з мешканцями крюоли замість стандартних коричневих рам вони встановлювали білі - так.
Чи виникали сумніви в податках? Ні, не виникало. Платив рівно стільки, скільки визначено в податковому кодексі.

То які в тебе після цього претензії до Захара, що за якісь там десять-двадцать чи скільки там гривень в місяць на капремонт в комунальному платежі тепер вимагає оце саме? Це ж по закону?
І за Трібекою ніби криміналу немає?
То що це тоді за фарисейство тоді?

Я все добре зрозумів, тому і написав, що влада слаба, і ЧИ ГОТОВІ МИ? особливо до реформ вказаних вами діячів, наприклад Ататюрка у вигляді заборони російської мови і визнання всіх росіян українцями.
Про фарисейство. Захар вимагає того, за що не платить. І це доведено конкретними посиланнями на структуру тарифу квартплати. В квартплаті, на сьогодні, відсутній елемент витрат капремонт.
З липня 2018 це зміниться. Всім напружитися.
Первый

Подякував: 235 раз.
Подякували: 2383 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 15 тра, 2018 18:50

Хомякоид написав: В Германии 9 евро это тоже очень неквалифицированный труд, кваливицированный на заводе около 15 за евро на конвеере и около от 30 евро за инженерній состав.

Насколько я понимаю, в ФРГ все цифры брутто, и если с 9евро налог минимальный, то с 15 уже повыше, а с 30 вздымается, верно? т.е разница значительно нивелируется налогами?
antonivs3

Подякував: 874 раз.
Подякували: 210 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 15 тра, 2018 18:53

Хомякоид написав:
  Faceless написав:
  Хомякоид написав:Меня просили сравнить ценs в Немецком метро и Киевском, дескать в Киеве все очень дешево.
Так вот средняя зарплата в Украине 3200грн./22 рабочих дня/8 часов/ =18 грн. в час.
8 грн. это чуть меньше 50 процентов от часового зароботка.

В Нюрнберге я ехал от ж.д. вокзала до аеропорта, заплатил 3 евро. Это 30 % от минимальной часовой зарплаты.
Минимальна часовая зарплата в Германии 9 евро.

Еще в Германии очень много всяких проездных, скидок, бонусных програм.
У меня проездной на пол года за 60 евро по всему городу и пригороду.

3200 грн это не средняя даже по Украине, не то что в Киеве. Сравнение минималок тут вообще не к месту.
Если уж речь о Киеве, и вы все же решили сравнивать с минимальной почасовой в Германии, то берите например ЗП неквалифицированного работника (типа охранник), и это примерно вдвое больше, чем 3200. И проезд не 8 грн, а 5 грн, итого в Киеве действительно будет дешевле. Намного.
И в Киеве тоже есть проездные, и проезд выйдет еще дешевле.

Так это, сравнивать надо сравнивое с сравнивым, что вы мне к минимальной зарплате среднюю тулите.
В Германии 9 евро это тоже очень неквалифицированный труд, кваливицированный на заводе около 15 за евро на конвеере и около от 30 евро за инженерній состав.

Одні іканамісти, млять.
Тре встановити всі тарифи у вигляді відсотків від мінзара/середньої зп.
Нє. Середнього платежу ФОПа.
Рельса - 2 минзара /метр. Колодки - 0,5мінзара. Ставка по кредиту - 0,2 минзара.
Первый

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 15 тра, 2018 18:53

Хомякоид написав:Так это, сравнивать надо сравнивое с сравнивым, что вы мне к минимальной зарплате среднюю тулите.

Минимальная в 3200 для Киеве - это разве что официальная часть для серых зарплат, даже неквалифицированный труд, разнорабочие и пр зарабатывают в Киеве больше минималки. Не стоит сравнивать это со 100% официальной минималкой в Германии.
Средние - да возьмите хоть тот же Госстат тогда, 12к, чтобы меньше было споров о субъективности оценки. Тогда 1 проезд в метро - это 7,3% от почасового среднего дохода, и это по единичным поездкам, по проездным еще дешевле.
В Нюрнберге 3 евро? Тогда, чтобы уровень "дешевизны" был такой же, там средний доход за час должен быть 41,1 евро, или 7230 евро в месяц. Чистыми. Средняя.
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8233 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Вів 15 тра, 2018 18:57

Первый написав:Тре встановити всі тарифи у вигляді відсотків від мінзара/середньої зп.
Рельса - 2 минзара /метр. Колодки - 0,5мінзара. Ставка по кредиту - 0,2 минзара.

так несправедливо. еще вырастет разрыв между бедными и богатыми, а он и так запредельный почти повсеместно. %% от доходов.
antonivs3

Подякував: 874 раз.
Подякували: 210 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 15 тра, 2018 19:01

antonivs3 написав:
  Первый написав:Тре встановити всі тарифи у вигляді відсотків від мінзара/середньої зп.

так несправедливо. еще вырастет разрыв между бедными и богатыми, а он и так запредельный почти повсеместно. %% от доходов.

Хомякоид говорит че супер.
% от минзара. Даже расчет привел. Просто тогда нужно и затрат формировать в процентах от минзара. Даешь рельс за минзара!
Первый

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 15 тра, 2018 19:09

Первый написав:Я все добре зрозумів, тому і написав, що влада слаба, і ЧИ ГОТОВІ МИ? особливо до реформ вказаних вами діячів, наприклад Ататюрка у вигляді заборони російської мови і визнання всіх росіян українцями.

Ох, знов петросянство... Для загального розвитку, раджу почитати про цього діяча та зрозуміти, що до "такого" народ в основній своїй масі загалом ніколи не готовий.
Зараз влада мала (і поки що має) великий кредит довіри, тому здійснює те, за 1/10 чого Пьодирич би вже тікав з країни.
Питання в тому, що робиться замало. І це думка не лише "зрадичів", а й наших "шановних західних партнерів".
То чому ти став в позицію "всьохарашо" а-ля путіноїди? Це найкращий шлях до процвітання? Ніби-то приклад Путі з "охранітєлямі" показує іншу картину.

Первый написав:Про фарисейство. Захар вимагає того, за що не платить. І це доведено конкретними посиланнями на структуру тарифу квартплати. В квартплаті, на сьогодні, відсутній елемент витрат капремонт.

Ок, будемо чекати.
ЗІ А з Трібекою що не так? Ніби ж її на "криміналі" ніхто не спіймав? То...?
Рыба-сом

Подякував: 1834 раз.
Подякували: 632 раз.

Профіль

3
3
Повідомлення Додано: Вів 15 тра, 2018 19:30

Рыба-сом написав:
  Первый написав:Я все добре зрозумів, тому і написав, що влада слаба, і ЧИ ГОТОВІ МИ? особливо до реформ вказаних вами діячів, наприклад Ататюрка у вигляді заборони російської мови і визнання всіх росіян українцями.

Ох, знов петросянство... Для загального розвитку, раджу почитати про цього діяча та зрозуміти, що до "такого" народ в основній своїй масі загалом ніколи не готовий.
Зараз влада мала (і поки що має) великий кредит довіри, тому здійснює те, за 1/10 чого Пьодирич би вже тікав з країни.
Питання в тому, що робиться замало. І це думка не лише "зрадичів", а й наших "шановних західних партнерів".
То чому ти став в позицію "всьохарашо" а-ля путіноїди? Це найкращий шлях до процвітання? Ніби-то приклад Путі з "охранітєлямі" показує іншу картину.

Первый написав:Про фарисейство. Захар вимагає того, за що не платить. І це доведено конкретними посиланнями на структуру тарифу квартплати. В квартплаті, на сьогодні, відсутній елемент витрат капремонт.

Ок, будемо чекати.
ЗІ А з Трібекою що не так? Ніби ж її на "криміналі" ніхто не спіймав? То...?

Хіба Я сказав що з кимось щось не так? Все так. Всі ми люди. Просто хочемо в європу з заскленим як попало балконом і авто на смузі для громадського транспорту.

Не беруть. Значить винні політики. Значить їх досвідос, і хомякоїд пише гриценку що метро дороге, давай дешевше! На цьому коротенької все. Без розбору, а чого воно дорожчає.
Петя дрогне і скаже, да гори воно, і зробить дешевше, сплять як хочете і не платять за комунальні взагалі. Пеня з червня? Відмінити!
Первый

Профіль

#<1 ... 10981099110011011102 ... 3168>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор