|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2018 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Вів 15 тра, 2018 16:27
Первый написав:Блин, Я и поверить не мог, но всетаки Порошенко писает в парадном. Власть слаба но начинает подниматься. А чи готовий Ти і решта до сильної влади? Чи готова натаха біта, що за паркування в третьому ряді відгребе по повній? Чи готов Захар заплатити з власної кишені за капремонт БУДИНКУ в якому розташована його квартира ? Чи готовий Ти до призову і команди в бій і померти на вимогу сильної влади? Чи готовий послати когось на смерть? Чи готовий заплатити всі до єдиного податки і повідомити про злочин брата/сестри/батька? Чи готов розвалити балкон, або хоча привести його до єдиного архітектурного вигляду будинку? Ти навіть не готовий надати пропозиції до проектів нпа мінрегіону щодо нового закону жкх і договорів з управителями посилання на які Я вчора викладав.. тому злазь із трибуни і не чекай що за тебе хтось буде робити інший - читай нпа, і думай як будеш ставити в стойло співвласників твого багатоквартирного будинку. Влада для тебе зробила нпа. Дій.
Ок, раз ми вже на ти, то відповім тобі. На зазначені питання можу не вагаючись дати відповіді. Але, по-перше, декларації та клятви ноунеймів на якихось форумах – це щось карикатурне. По-друге, я зараз відповідаю не герою України, а якомусь ноунейму з форуму, соціальна корисність якого дуже сумнівна. Як і моральне право щось у когось питати. Але можу сказати одне (ближче до теми і щоб не дуже пафосно): за все своє життя я не оплатив податки з доходів лише десь з суми біля 500 USD, а що може сказати «совість України» Перший? ЗІ Закон не читав, бо не є спеціалістом і цій царині, отже не хочу ставати в ряди диванних експердів у всіх питаннях – від євроінтеграції до космічних кораблів. Почекаю відгуків людей, що в цьому розбираються.
-
Рыба-сом
-
-
- Подякував: 1834 раз.
- Подякували: 632 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
Додано: Вів 15 тра, 2018 16:29
andrijk777 написав: Рыба-сом написав:ЗЫ А «начать с себя» хочется пожелать авторам неоднократно публикуемых здесь душераздирающих постов из ФБ «не могу найти баристу за 10 килогрн!!!111». Суть их (кратко) такова: «вы вот говорите, что работы мало, охранники-кассиры-контролёры за 6000 работают, а я вот не могу на 10 найти баристу!!!111» Выводы: «народ зажрался, никто не хочет работать, реальная средняя з/п овер 15 килогрн».
Суть поста "про баристу" така: "Роботодавець неадекватно оцінює ринок праці і ставить занижену оплату/залишені вимоги". "Плач" роботодавця що немає працівників, не є нормальним. Працівники є, платити треба більше. І це не поодинокі пости, таких постів зараз тьма. І в пості немає ЗП в 10К, це ваші фантазії. А висновок такий: "Ринок праці поступово стає реальним ринком, а не ринком рабів". По аналогії з ринком нерухомості: коли це був ринок продавців - ціни були неадекватні, а зараз, коли це ринок покупців - все стало значно адекватніше.
Цілком з Вами погоджуюсь. Сума в 10к ніби була названа в темі в ході дискусії.
-
Рыба-сом
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
3
Додано: Вів 15 тра, 2018 16:51
2 Риба сом. Навіщо дискусії? Необхідно просто написати правду - не готовий і не намагаюся. Проте зрозумів і буду намагатися.
А по нпа, позиція взагалі дивна - виконувати не експертам а нам. Влада "тупа і безголова". Проте є інструмент вплинути. А Вам відповідно до встановлениж тим нпа правилам жити із вашими сусідами, ділити вартість утримання і вирішувати що робити в будинку, а що не робити. І це стосується кожного хто є власником квартири в багатоквартирному будинку. КОЖНОГО!!!! Але, ми хочемо щоб було заіпіся, але разом із сусідами ділимся хто де купляв лічильники на воду і які магніти ставив. ... Зи. Там написано що управитель за 20 днів пише що тре зробити і рахунок власникам. Справедливо?
-
Первый
-
-
- Подякував: 235 раз.
- Подякували: 2383 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 15 тра, 2018 16:57
Первый написав:Навіщо дискусії? Необхідно просто написати правду - не готовий і не намагаюся. Проте зрозумів і буду намагатися.
Нє-нє-нє, шановний, ти за мене не розписуйся  А про податки – відповіси чи зараховувати злив? Первый написав:А по нпа, позиція взагалі дивна - виконувати не експертам а нам. Влада "тупа і безголова". Проте є інструмент вплинути. А Вам відповідно до встановлениж тим нпа правилам жити із вашими сусідами, ділити вартість утримання і вирішувати що робити в будинку, а що не робити. І це стосується кожного хто є власником квартири в багатоквартирному будинку. КОЖНОГО!!!! Але, ми хочемо щоб було заіпіся, але разом із сусідами ділимся хто де купляв лічильники на воду і які магніти ставив. ... Зи. Там написано що управитель за 20 днів пише що тре зробити і рахунок власникам. Справедливо?
У нас вже кооператив, магніти ніколи не ставив, шукай ЦА в іншому місці для жахів на ніч.
-
Рыба-сом
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
3
Додано: Вів 15 тра, 2018 17:05
Serg-ik написав: Richi написав:Важно ``независимое`` мнение человека который обладает в силу своей профессии бОльшей информацией. ................ Года подобные аргументы прозвучат от риелтора, то каждое его слово будет услышано. Каждое подобное слово от покупателя будет расценено, как попытка сбить цену. Мозг продавца отключен полностью, он переходит в защищённый режим и любой аргумент расценивает как вирус.
Есть еще маленький момент: покупатель ходит на просмотры, а продавец может не ходить и не видеть что продаётся за аналогичные суммы. Конечно, как только он найдёт покупателя на свою квартиру, станет Покупателем 2, если расширяется или разъезжается. Но на начальном этапе логика такова: зачем искать сейчас себе варианты? Их полно, надо сначала найти покупателя на свой товар. Потому на каком то этапе риелтор и Покупатель поймут друг друга, а Продавец останется при своём мнении.
Продавцы утверждают, что они мониторят рынок и типа не хуже вашего знают сколько стоит их квартира. Но они трактуют ситуацию, как правило, в удобное для себя русло. Вот такая же квартира как у меня, но дешевле ... Так у него 10 этаж а у меня 3 ( у меня лучше, вдруг лифт отключат). Вот квартира чуть лучше, но она на одну остановку дальше, а о том что там школа и магазин ближе - никто не рассматривает. Вот квартира лучше и ремонт лучше и этаж и .... - точно замануха, даже звонить не буду. Они находят для себя обоснование своей хотелки и на этом вопрос решен. Но самый простой и верный вариант правильности цены - это когда продавцу первый раз предлагают реальные деньги. Только это является сигналом, что продавец на верном пути. Но сложно признать, что не все идиоты а продавец т.к. оценивает ситуацию именно продавец.
-
Richi
-
-
- Подякував: 933 раз.
- Подякували: 887 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 15 тра, 2018 17:06
Рыба-сом написав: Первый написав:Навіщо дискусії? Необхідно просто написати правду - не готовий і не намагаюся. Проте зрозумів і буду намагатися.
Нє-нє-нє, шановний, ти за мене не розписуйся  А про податки – відповіси чи зараховувати злив? Первый написав:А по нпа, позиція взагалі дивна - виконувати не експертам а нам. Влада "тупа і безголова". Проте є інструмент вплинути. А Вам відповідно до встановлениж тим нпа правилам жити із вашими сусідами, ділити вартість утримання і вирішувати що робити в будинку, а що не робити. І це стосується кожного хто є власником квартири в багатоквартирному будинку. КОЖНОГО!!!! Але, ми хочемо щоб було заіпіся, але разом із сусідами ділимся хто де купляв лічильники на воду і які магніти ставив. ... Зи. Там написано що управитель за 20 днів пише що тре зробити і рахунок власникам. Справедливо?
У нас вже кооператив, магніти ніколи не ставив, шукай ЦА в іншому місці для жахів на ніч.
100% про магніти навіть не смішно. Розказати на скільки в середньому є відхилення між загальнобудинковим лічильники і поквартирними? Про податки. Мав грішок. На 4 і 5 курсі писав курсові і дипломи за гроші. Податки не платив. Совість мучить до сих пір. Більше так не роблю - плачу податки, курсові і дипломи на замовлення не напишу. Зи.блін ще листівки партій роздавав.... Більше так не буду. Обіцяю.
-
Первый
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 15 тра, 2018 17:09
Первый написав:Про податки. Мав грішок. На 4 і 5 курсі писав курсові і дипломи за гроші. Податки не платив. Совість мучить до сих пір. Більше так не роблю - плачу податки, курсові і дипломи на замовлення не напишу.
Те саме було, тільки з 1 курсу (а до того ще в школі). Теж більше так не буду
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8233 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Вів 15 тра, 2018 17:15
Первый написав:100% про магніти навіть не смішно. Розказати на скільки в середньому є відхилення між загальнобудинковим лічильники і поквартирними?
В кооперативі немає "дяді", який це б оплатив  Договори не прямі, а через кооператив, тобто "уже". Первый написав:Про податки. Мав грішок. На 4 і 5 курсі писав курсові і дипломи за гроші. Податки не платив. Совість мучить до сих пір. Більше так не роблю - плачу податки, курсові і дипломи на замовлення не напишу. Зи.блін ще листівки партій роздавав.... Більше так не буду. Обіцяю.
Секрети як при продажу менше платити зборів/податків - це хтось інших розповідав в темі?
-
Рыба-сом
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
3
Робили недавно ремонт. Меблі робили дядьки віком під 60. Головна тема - пенсійна реформа і необхідність наявності стажу. Питання чи оформленні вони хоча б ФоПАМИ для стажу, викликало непорозуміння з лозунгами в точності з маніфесту Риби-сома.
-
Первый
-
-
-
-
Профіль
-
-
Первый написав:Більше так не роблю - плачу податки, курсові і дипломи на замовлення не напишу. Зи.блін ще листівки партій роздавав.... Більше так не буду. Обіцяю.
Оператор учёткий "Первый", напомните, Вы когда купили свою первую квартиру? Были тогда женаты или нет? с Продажи общажки на Подвысоцкого сколько налогов заплатили?
-
Serg-ik
-
1
-
- Подякував: 241 раз.
- Подякували: 1574 раз.
-
-
Профіль
-
-