Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2018
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
.... та тут вже цілу "кашу заварили" про воєнкомат при зміні прописки...(цікаво, війна йде 4р. - мене не призивали на воєнкомат весь той час, а тут, при зміні прописки.... - що, буду мати проблеми???! ) - а нах мені ті проблеми? - а нах та квартира моїй сім'ї без тата?
Смотря что вы подразумеваете под проблемой. Призвут на сборы 7-30 дней, если не служили всё покажут, всему научат. Зачислят в оперативный резерв второй очереди, будете в случае обострения родной военкомат защищать. Так же в обязательном порядке подписывается мобилизационное распоряжения, в случае мобилизации явится нужно в срок 24 часа, самому без повесток, неявка криминальное преступления по ст.336 Ук. от 2 до 5 лет. Нужно уметь защищать свою семью, свою страну, за нас это никто делать не будет.
vst Найпоширеніше - просто поцікавляться де працюєш і ким, візьмуть номер контактного телефону, email, запитають ВУС, дадуть мобілізаційне посвідчення і все - побіжиш додому до жінки і дітей. Можливо, штрафонуть на якусь символічну суму, але то навряд чи.
galadriel написав:vst Найпоширеніше - просто поцікавляться де працюєш і ким, візьмуть номер контактного телефону, email, запитають ВУС, дадуть мобілізаційне посвідчення і все - побіжиш додому до жінки і дітей. Можливо, штрафонуть на якусь символічну суму, але то навряд чи.
Могут на сборы и не призвать, но в сборах ничего страшного нет, по сути это повышение военной квалификации, по закону на срок больше месяца на них не призывают.
Так, свої дитячі комуналки, трампліни-ковзанки-гірки з лижами і санчатами, власні автівки 80-90-х років, обговорили; Долярчика-ухильника присоромили і зорієнтували на військові збори. А тепер, малята, гуртом почитаємо статейку за темою гілки про початковий трамплін у нашому квартирному бізнесі: "Як виглядало совкове житло, яке "гасударство" ніби "давало безкоштовно"" https://uainfo.org/blognews/1542972916- ... avalo.html Пригадую, як збігаючи-перестрибуючи сходами свого хруща, різко зупинявся, коли назустріч піднімалася сімейна пара - тітонька Пєся і дядечко Боря з четвертого поверху, повертаючись з Лук’янівського ринку, - і мені доводилося хвилину чекати і розмірковувати, чому такі вузькі маршові сходи. Стаття цю тему розкрила: щоб було лише достатньо місця для винесення трупу, бо, дійсно, розминутися з тьотьою Пєсею та її сітками з овочами було нереально. Пєсі і Борі уже років 30 як немає, а совкошлак активно працює на ринку оренди і на "пенсію" не збирається.
l66 "Окремi" - это те, что и "па300" даром никому не нужны, типа второго этажа над мусорными баками с видом в стену в 10м напротив или цокаль(с) с э/э по 2.68?