Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2018
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Жека79 написав: между шулявкой и зоопарком, в парке. но он какой то не живой. То ли не заселен полностью, то ли хз что с ним
Ага. Оцей живий.
І всеж. Представники секти "ІПАШ ФАСАД".
Шо не так? Думаю що в Майамі. Сніг намалював в редакторі. Зи. Штрафи? Смішно. На форумі формують думку що замітає сніг і засікає дощ. А в будинках з мопами живуть тіко прокурори. І Я не вірю шо з прокурора можна збити штраф. Отже МАЙАМІ.
UA написав:Покупая квартиру в многоквартирном доме, вы прежде всего покупаете себе приличных соседей (окружение), локацию.... МОПы это определенный бонус, не более.
Новостройка - вовсе не гарантия приличных соседей. Попадется дятел через стену и все, здрасьте, немцы, вот вам список партизан.
UA написав:Покупая квартиру в многоквартирном доме, вы прежде всего покупаете себе приличных соседей (окружение), локацию.... МОПы это определенный бонус, не более.
Новостройка - вовсе не гарантия приличных соседей. Попадется дятел через стену и все, здрасьте, немцы, вот вам список партизан.
а чем дороже дом и моднее в нем мопы, тем медленнее он заселяется и тем дольше там звучат перфораторы
Ездил сегодня на Клавдиевскую фабрику елочных игрушек. Проезжал через Бучу. Линевич ваш скурвился. Нафига в Буче строить 3 16-этажных параллелепипеда окно в окно на расстоянии 20 м друг от друга? А вот то, что в лесу стоит - симпатично выглядит.
Ездил сегодня на Клавдиевскую фабрику елочных игрушек. Проезжал через Бучу. Линевич ваш скурвился. Нафига в Буче строить 3 16-этажных параллелепипеда окно в окно на расстоянии 20 м друг от друга? А вот то, что в лесу стоит - симпатично выглядит.
так там ще ціна залуплена як за "бізнес-клас" загалом маєм те що писав: ростущий навіс і все більший і більший вибір в ціну від 400у.е
п.с. якщо вже затоварився власник чахликового бізнеса $чик, то я вже і не знаю, хто те все розкупить. Виглядає, що остання доярка із під Березані може отоваритися на оКРЖН і вирішити житлове питання аж до онуків при сьогоднішніх цінах і з.п. врозеточників і вплиточників з таксистами.