|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Вів 02 гру, 2025 15:47
kingkongovets написав:Бетон написав:Прикиньте, там є люди, які рахують що Земля пласка)) я зараз серйозно
якщо це твої друзі по залу то цілком можливо) там таких багато перед дзеркалами крутиться)
В мене не має друзів в спортзалах. вдень прокурори, мєнти тренуються, принаймні, їх багато на протасовому, бо часто чутно що вони по телефону вирішують свої прокурорскькі справи. Пауерліфтинг це концентрація, злість, зосередженність. Я не теревеню, а знімаю стрес динамікою, вагами на снаряді. А от в держ.органах безліч забобонних недалеких людей, які не просто думають, а впевнені, що Земля пласка, вірять в астрологію, карти таро, в те, що сміття не можна виносити ввечері. Вони вважають, що гроші беруться самі по собі - з тумбочки На рахунок блату. Мене ніхто ніколи ніде не влаштовує. Я повинен всім. Мені - ніхто, вважаючи, що мені - не треба, я повинен сам. Сам після школи вступити до вузу, коли іншим батьки купували місця до юридичного, а я перся туди, куди ніхто не хотів. Думаєш я мріяв бути, прости Господи, мостовиком? Сам знайти роботу. Сам збирати на квартиру, коли іншим купували батьки, а я не як я, навпаки, купив квартиру батькам. Сьогодні в мене проблеми. Я більше не потрібен.
-
Бетон
-
-
- Подякував: 206 раз.
- Подякували: 469 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
2
2
Додано: Вів 02 гру, 2025 16:05
Зарплата президента Зеленського становить 28 тис. грн на місяць, тому він фактично живе на попередні доходи від «Кварталу 95». я щас всплакну
-
maniachello
-
-
- Подякував: 91 раз.
- Подякували: 59 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 гру, 2025 16:17
-
Ірина_
-
- Модератор Форуму
-
- Подякував: 1173 раз.
- Подякували: 2067 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 гру, 2025 16:42
BIGor написав:Всі нормальні спеціалісти влаштовуються без всякого блату і непотизму.
квартиру вже купив, «спеціаліст»? давай без своєї звичної ущемленої рефлексіі, просто да/ні?
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2762 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 02 гру, 2025 17:07
kingkongovets написав:BIGor написав:Всі нормальні спеціалісти влаштовуються без всякого блату і непотизму.
квартиру вже купив, «спеціаліст»? давай без своєї звичної ущемленої рефлексіі, просто да/ні?
Ти ущемленний розумом? В мене в доларах зараз на руки в 8 раз більше ніж я заробляв в Києві. Тільки укрбидлоеліта не розуміє, що нормальні спеціалісти можуть знайти нормальну роботу закордоном.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1490 раз.
- Подякували: 1896 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 02 гру, 2025 17:30
BIGor написав: kingkongovets написав:BIGor написав:Всі нормальні спеціалісти влаштовуються без всякого блату і непотизму.
Ти ущемленний розумом? В мене в доларах зараз на руки в 8 раз більше ніж я заробляв в Києві. Тільки укрбидлоеліта не розуміє, що нормальні спеціалісти можуть знайти нормальну роботу закордоном.
квартиру купив, питаю?) чи як був ущемленим безхатьком, так їм і залишився?) скільки у «нормального спеціаліста» залишається в місяць після всіх оренд, кредитів, розходів та податків? що будеш робити якщо раптом захворієш і втратиш можливість працювати? що будеш робити якщо захворіє дружина чи дитина? всі ви дуже борзі і самодостатні поки півник в дупу не клюне або якусь кіздєцому у вас чи ваших близьких не діагностують, на лікування якої ніякого полісу не вистачить знав би ти скільки раз я таке бачив і скільки вже таким «самодостатнім спеціалістам» допомагав і допомагаю та ти хоч в 20 раз більше можеш заробляти, але якщо в тебе нема ані власного житла, ані нормальної кисневої подушки хоча б на рік-півтора ти як був батраком-ніщебродом, так ним і залишився, а рочків то тобі вже явно не 30 так шо краще не сміши
Востаннє редагувалось kingkongovets в Вів 02 гру, 2025 17:38, всього редагувалось 3 разів.
-
kingkongovets
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 02 гру, 2025 17:34
BIGor написав:Ти ущемленний розумом? В мене в доларах зараз на руки в 8 раз більше ніж я заробляв в Києві. Тільки укрбидлоеліта не розуміє, що нормальні спеціалісти можуть знайти нормальну роботу закордоном.
Странно. Я хоть и не ай-ти, но друзей оттуда имею. И кейсы одинаковые, что Польша что Украина. Только в Украине ты царь с той же десяткой,а в Польше кислее. Или вы совершили переход с синьйора на Architect, но причиной повышения зарплаты указываете релокацию? Ну вы же понимаете, если я выложу скрин этого поста на Доу, то ржать будут всем селом?
-
Господар Вельзевула
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 45 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 гру, 2025 17:37
BIGor написав: kingkongovets написав:BIGor написав:Ти ущемленний розумом? В мене в доларах зараз на руки в 8 раз більше ніж я заробляв в Києві. Тільки укрбидлоеліта не розуміє, що нормальні спеціалісти можуть знайти нормальну роботу закордоном.
квартиру купив, питаю?) чи як був ущемленим безхатьком, так їм і залишився?) скільки у «нормального спеціаліста» залишається в місяць після всіх розходів та податків? що будеш робити якщо раптом захворієш і втратиш можливість працювати? що будеш робити якщо захворіє дружина чи дитина? всі ви дуже борзі і самодостатні поки півник в дупу не клюне або якусь п*** у вас не діагностують, на лікування якої ніякого полісу не вистачить ти хоч в 20 раз більше можеш заробляти, але якщо нема ані власного житла, ані нормальної кисневої подушки ти як був батраком-ніщебродом, так ним і залишився, а рочків то тобі вже явно не 30 так шо краще не сміши
Це ти не сміши педрілка укробидлівська. Ти вже тут обмок - що люди які заробітчани чи емігранти "не можуть влаштуватися нікуди без родичів/блату".
на нормальну роботу - не можуть і не тільки емігранти і заробітчани
Востаннє редагувалось kingkongovets в Вів 02 гру, 2025 17:41, всього редагувалось 1 раз.
-
kingkongovets
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 02 гру, 2025 17:39
Господар Вельзевула написав: BIGor написав:Ти ущемленний розумом? В мене в доларах зараз на руки в 8 раз більше ніж я заробляв в Києві. Тільки укрбидлоеліта не розуміє, що нормальні спеціалісти можуть знайти нормальну роботу закордоном.
Странно. Я хоть и не ай-ти, но друзей оттуда имею. И кейсы одинаковые, что Польша что Украина. Только в Украине ты царь с той же десяткой,а в Польше кислее. Или вы совершили переход с синьйора на Architect, но причиной повышения зарплаты указываете релокацию? Ну вы же понимаете, если я выложу скрин этого поста на Доу, то ржать будут всем селом?
Та який царь? З майбутньою пенсією в 70 доларів? Бачили пенсіонерів німців чи італійців? Це по перше, по друге я в Києві не живу з 19 року, ну трохи виріс, трохи часу пройшло, не всі ж тупаки такі як конговець - який тільки деградує.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1490 раз.
- Подякували: 1896 раз.
-
-
Профіль
-
-
2