Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Vadim_ написав:Тоесть эпопея Паруса прошла успешно, дали вам в руки 24800$ + 5000€ , подписали бумаги и вы по сей день живы а не как до того переживали?
А де я переживав? Я спокійно собі неспішно продавав, як і планував спочатку, по ходу діла оформлював всі необхідні для продажу документи. Як тільки документи були готові, відразу ж і продав. А те, що тут один персонаж кричав, що ти ж навіть документи ще не зробив для продажу, мені це якось монопісуально. Замість того, щоб допомагати, кричав, що рили вже мою хату пофоткали і пустили в оборот) До сих пір ржу з цього.
Striker написав:Я не писав тут, що продав. Але так, продав місяць тому. 24800$ + 5000€.
Кейсы с бюджетным жильем закрываются. В том числе хаты в селе с колодцем и печным отоплением. Я говорил о немного другом уровне стоимости.
из любого жилья можно сделать бюджетное
Striker написав:Покупець - наш форумчанин.
я вам сразу сказал та занятая зсушница присылавшая подругу не похожа на покупательницу. у меня был похожий кейс с авто, понравилось оно одному человеку, говорит 1го числа будут деньги я его забираю. Ок жду 1е число. Потом говорит заболел ребёнок пришлось потратится подожди еще пару недель. Ок жду. Потом вижу его на другом авто, ашо а как. Та панимаешь знакомый предложил, бла бла дешевлк и в рассрочку. Крч парил мне мозги, а сам искал что лучше.
Striker написав:Забув написати, 24800$ + 5000€, і оформлення на покупцеві (~30к грн). Попередній (потенційний) покупець хотіла оформлення 50/50 при тій же ціні, але погодився продати іншому при умові повної оплати нотаріуса.
а кто вам посоветовал переложить все на покупана?
Востаннє редагувалось Wirująświatła в П'ят 03 січ, 2025 20:37, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła написав:из любого жилья можно сделать бюджетное
Зачем? меня не парит потеря того, что стоит трицатку.Эти деньги ничего не решают в том месте, куда можно переехать. Да и пусть подавится тот, кто рассчитывает получить на халяву. "Спаса со стены под рубаху снял, Хату подпалил, да обрез достал. При Советах жить - торговать свой крест! Много нас таких уходило в лес. "
Бедный Ирпень. Мало ему оккупации, еще меня там не хватало.С моим выводком тварей Божих. Вряд ли я буду жить в квартире,может арендовать ее-да.А покупать вряд ли.
барабашов написав:Дорошенко(DORIK7 insta) с Квадрата поменял машину(салатовый лексус LC500) за 80тыс на новую Х5 за 120 реализовывая у нас квартиры по цене Печёрска(по его словам) К примеру этаж в Q2 на Фестивальном чуть ли не по трёхе за метр. Сейчас продаёт дом на Победе за 950тыс. Опять же Моцарт, Женеву и Маяк без ремонта! и не по бросовой цене тоже покупают/продают Как бы не сильно такая общая ситуация похожа на город, по которому летят Искандеры и к которому могут скоро подойти кадыровцобуряты.
Возможно.Я не пробовал.Семья против переезда. Женева то вообще. Покупать рядом с тем местом куда прилетало трижды +в саму Женеву-такое.Но в целом да. Все у нас неплохо. Нужно вычислить вот этих всех зрадникив,разгоняющих про "КАБы по Днепру" и сдать их конторе.Шоб не трындели,хай на лесопилке десятку отмотают. За паникерство
BIGor написав:Виходить по Вашому люди які народились в Україні наприлад в 1 рік, і жили закордоном 50 років - все одно мають платити Україні
- ні, не мають. З вище наведенного це не слідує
BIGor написав:Як на мене для резиденствп фігурує щось типу "центр життєвих інтересів"
- так, але як один з критеріїв (і НЕ за самовизначенням), разом з кількістю проведених в кріїні днів, місцем постійного проживання та іншим, в залежності від країни
BIGor написав:За депозити - податковими агентами являються банки, як вони рішають сплату податків Україні - я хз
- ні, не завжди (не в усіх країнах) банки є податковими агентами за депозитами. Спалату податків в третій країні вони не виконують, але запитати про документи, що підтверджують сплату податків в третій країні можуть
BIGor написав:Виходить по Вашому люди які народились в Україні наприлад в 1 рік, і жили закордоном 50 років - все одно мають платити Україні
- ні, не мають. З вище наведенного це не слідує
BIGor написав:Як на мене для резиденствп фігурує щось типу "центр життєвих інтересів"
- так, але як один з критеріїв (і НЕ за самовизначенням), разом з кількістю проведених в кріїні днів, місцем постійного проживання та іншим, в залежності від країни
BIGor написав:За депозити - податковими агентами являються банки, як вони рішають сплату податків Україні - я хз
- ні, не завжди (не в усіх країнах) банки є податковими агентами за депозитами. Спалату податків в третій країні вони не виконують, але запитати про документи, що підтверджують сплату податків в третій країні можуть
Це все пуста болтовня без жодного результату.
Чому так вважаєте? Досить аргументований коментар з посиланням на законодавство. Лишається ввести тільки правку - банки в країнах-членах ЄС суворо і прискіпливо слідкують за національним законодавством та вимогами Євроцентробанку, як і в Україні вітчизняні.
В ЄС відкрити рахунок не просто щоб стати клієнтом, а без супроводжуючих документів про походження коштів - взагалі неможливо - в цьому єдина відмінність від України. В рештому те саме - отримуєте перекази на рахунок і зберігаєте заощадження як місцевий податковий резидент (інакше не відкриють рахунок навіть - треба мати чи громадянство, чи посвідку на проживання чи бодай тимчасовий захист для українських біженців) - і клієнт обслуговується і податково адмініструється як і громадянин, певно за тим виключенням, що кредитну лінію не відкриють.
Проблеми української податкової залишаються проблемами української податкової - банк в ЄС не звітує в треті держави, тим паче коли дохід отриманий на рахунок з контрпартнерського банку в ЄС.
При заведенні грошей назад в Україну податкова може поставити питання про сплату податків, але: - простіше «білі» гроші в ЄС поміняти на «сірий» нал від українського бізнесу на місці, тим паче що бізнес намагається виводити гроші в ЄС, а тут такий «кошерний варіант»; - по друге, навіщо це взагалі робити.
"19 грудня сталася наймасштабніша кібератака на державні реєстри", "Фахівці намагатимуться відновити повну функціональність держреєстрів протягом двох тижнів". Два тижні вже пройшло. Новини за цей час накопичилися негативні. Цікаво, коли реєстр полагодять і що буде після відкриття