Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
kingkongovets написав:Бетон, а чого ти вайт лайнз стороною обходиш? там зараз твоїх колег блогерів ремонтувальників дохєріща, на кожному кутку якийсь клоун щось знімає
Спасибо за наводку. Я как раз в поисках объекта после продажи грейта с ремонтом. Если продам, конечно. Мне он нравится, даже очень
Востаннє редагувалось Бетон в Вів 26 сер, 2025 19:55, всього редагувалось 1 раз.
Олежан написав:я читаю укр чаты в сша, многие хотят набраться кредитов (аля ролексы купить) и уехать с кэшем считают что им за это ничего не будет
Итальянские адвокаты, которым передаются штрафы за пдд муниципалитетом, за несчастные 60 евро нашли меня через год. Я им заплатил 500 евро, чтобы уладить ситуацию, которая возникла случайно вследствие превышения скорости где-то под Швейцарией на арендном авто. Американцы вообще из-под земли достанут
За швидкість не муніципалітет штрафує. А якщо на прокатному авто, то штраф виставляється на прокатну контору, а та просто списує суму штрафу + збір за обробку з кредитки клієнта. Яким боком там адвокати?
та борг продали і все, займаються надрочені професіонали
Наверное. Это было в 21 году. Не 500 евро, а 350 Почитайте сами. Может я перевёл неправильно
Олежан написав:я читаю укр чаты в сша, многие хотят набраться кредитов (аля ролексы купить) и уехать с кэшем считают что им за это ничего не будет
Итальянские адвокаты, которым передаются штрафы за пдд муниципалитетом, за несчастные 60 евро нашли меня через год. Я им заплатил 500 евро, чтобы уладить ситуацию, которая возникла случайно вследствие превышения скорости где-то под Швейцарией на арендном авто. Американцы вообще из-под земли достанут
споживчий кредит під космічні відсотки тому що високі ризики, тобто у вартість кредиту вже включено ризик неповернення
kingkongovets написав:Бетон, а чого ти вайт лайнз стороною обходиш? там зараз твоїх колег блогерів ремонтувальників дохєріща, на кожному кутку якийсь клоун щось знімає
Спасибо за наводку. Я как раз в поисках объекта после продажи грейта с ремонтом. Если продам, конечно. Мне он нравится, даже очень
Але це вже не комфорт-клас, подивився там ціни - однухи після будівельників від 100 тис стартують.
То вони роблять заміри шуму від автотрас, а не знімають