|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 08 лют, 2026 06:49
Бетон написав:Представь себе, эти недоумки собираются 5 лет строить новую тец. За пол миллиарда. Хотя украдут полтора. Как тебе такое, Илон Маск?
Меня больше интересует, от каого момента они собрались отсчитывать эти 5 лет? Что, война уже закончилась, и обстрелы прекратились? Когда российская авиация разбомбила мариупольский драмтеатр, тоже была куча желающих восстановить всё в кратчайшие сроки. Даже итальянцы какие-то. Замечательно восстановили, ага. Может даже и не украли ничего в процессе, я как-то перестал следить.
-
M-Audio
-
-
- Подякував: 655 раз.
- Подякували: 538 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
1
Додано: Нед 08 лют, 2026 10:51
M-Audio написав: Бетон написав:Представь себе, эти недоумки собираются 5 лет строить новую тец. За пол миллиарда. Хотя украдут полтора. Как тебе такое, Илон Маск?
Меня больше интересует, от каого момента они собрались отсчитывать эти 5 лет? Что, война уже закончилась, и обстрелы прекратились? Когда российская авиация разбомбила мариупольский драмтеатр, тоже была куча желающих восстановить всё в кратчайшие сроки. Даже итальянцы какие-то. Замечательно восстановили, ага. Может даже и не украли ничего в процессе, я как-то перестал следить.
Проблема серьезная и думаю при нінешнем уровне керманичей не решаема. За два месяца можно только битій кирпич вівезти. Журналюги как попугаи повторяют даже не думая. Как 1000 домов подготовить реально к следующему отопительному сезону ?
-
Хомякоид
-
-
- Подякував: 3180 раз.
- Подякували: 467 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 08 лют, 2026 11:21
Влада збирається 5 років будувати одну велику ТЕЦ за пів мільярда (реально — за півтора), яку можна винести однією ракетою.
Це не стратегія. Це ідіотизм.
Замість децентралізації, сотень малих котелень і розподіленої генерації — вони вперто граються в гігантоманію радянського типу. Те саме, що вже показало свою повну безпорадність під ударами. Велику станцію легко знищити. Сотні малих — майже неможливо. Але великі проєкти легше пиляти.
знову продають бетон замість безпеки.
-
Бетон
-
-
- Подякував: 219 раз.
- Подякували: 507 раз.
-
-
Профіль
-
-