|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 28 вер, 2025 05:45
The_Rebel написав: Хомякоид написав: Не прогадали. Навіть після закінчення цього пи** думаю буде попит. Щось ніхто з форумних в Києві окрім гостинки за 30 тис. з 22 року нічого не купив. Або за кордоном або ЗУ
У мене зірвалася іпотечна угода на Куренівці у лютому 2022, буквально на наступний тиждень була призначена, вже іпотеку Укргаз погодив. Але спробую ще в іпотеку ще пограти цієї зими в Києві, якщо дадуть. Колись вгадав у 2012р. перед девалом 2014р, мені здається і зараз дуже довго курс утримують на місці. П.с. Дійсно, крайній хто купляв для себе в Києві з форуму - це ще Сержик був. Бетон ще купляє/продає багато, але це бізнес. Навіть Флаймен припинив своє оточення у дупах біля майбутніх шрт приватного сектору
Ні, хтось, здається ще був. Там щось десь біля Сержику розглядалося. Хтось з айтівців маючи однокімнатну, яка була замала, поліпшував умови проживання. Однокімнатна, якщо не помиляюсь, десь на Лівому березі була. Десь з роки два тому розмовляв зі своїм київським рієлтором, він казав, що угоди йдуть, навіть по дорученнях нема проблем (він робив угоди й для тих хто в Європі), але проблеми з виводом грошей для мене було камінем спотикання.
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8705 раз.
- Подякували: 5497 раз.
-
-
Профіль
-
-
10
5
7
Додано: Нед 28 вер, 2025 05:48
The_Rebel написав: rjkz написав:Так, я в курсі. Але яке більш безпечне місце в Україні? Й це прилітало місяць тому, й всі про це пам"ятають. Ви можете згадати скількі за цей місяць прилитіло, наприклад, по Києву? Все й не згадаєте? Запит на безпеку - найдважливий в сенсі локації. Нічого не коштує дорожче. А ні "приватна річка" а ні "пуповість".
Ну крім безпеки я ще для себе додав в аналіз фактор міграції компаній на Закарпаття.Тобто співробітникам десь треба жити. Розглядав Ужгород, де зараз Фокс, бо розбудувався за останні 3 роки дуже сильно. Але він знаходиться на окраїні області. А Мукачево лише на 25% менше від Ужгорода, знаходиться близько до центру області, що багатьом може бути зручнішим, при цьому новобудов там в разів 5 менше. Тож попит мав би бути
А невже компанії опинилися на ЗУ не через питання безпеки?
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8705 раз.
- Подякували: 5497 раз.
-
-
Профіль
-
-
10