Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
kingkongovets написав:півкиєва на таких «нових» рейнджах їздить бгг
Це ви себе заспокоюєте, що бітка взяли? В мене корєш теж бітка взяв, радів як дитя - на дорозі стукануло двигло і все - на тому доля автівки завершилася. Машину як і дівчину треба брати з салону
я нікого не заспокоюю, я просто знаю життя і вмію в логіку
зи: і якщо вже мова про те пішла - тільки в пʼятницю отримав свого нового G580 one editon, ще досі відмічаю)
kingkongovets написав:[quote="_hunter" Тысячи две-три у.е. 13ти летнему пацану 20 лет назад?
та які там 2-3 тисячи, починав мабуть з пари ящиків полуниці в травні, ти як дитя мале[/quote] Даже при моих вводных - это 15ти-кратный рост. С двух ведер - это сколько? В сто раз - звучит еще более фантастически...
Бетон написав:Треба креативити. Суха нудна інфа, як роблю я, не цікава. Якось я набирав 5 млн, лям. Коли міг їздити за місто. Це дійсно потужний інструмент
в тебе до речі все норм виходить, просто треба провокувати, висувати якісь котраверсійні теоріі, допускати свідомі ляпи щоб люди приходили в каменти сратись і тебе виправлчти, пропонувати їм дискусію, теми ж в тебе мегаактуальні, просто каментять мало
наприклад покажи зроблену хату і запропонуй людям вгадати скільки на це пішло грошей та часу, спитай що ти зробив не так, як би зробили вони - і срач в каментах гарантований, а відос рве в топи
у мене естетичний ролик про позаторічну київську весняну повінь набрав 3+ ляма переглядів та тисячі каментів тільки через те, що там в одному кадрі був ворон, а в наступному церква - налетіли упороті парафіняни з болотного патріархату з прокльонами що ця повінь - то кара господня за те що їх монахів з Лаври вигнали і нас за це бох покарав, я їх давай на куях катати і як почався срач) а на ранок дивлюсь - один лям переглядів за ніч)
пільги на електрички продлили, так би може я ще б почекав
Ого! Не чув. Гарна новина. Думав не встигаю , а тепер і не поспішаю
ну правда поки що не остаточно, але настрій мені трохи вже зіпсували, мабуть в листопаді все ж приймуть остаточно, а мені ще попередню електричку треба продати, думав якраз в січні і виставлю на продаж