|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 25 лип, 2025 14:37
kingkongovets написав:_hunter написав:Та фиг с ним -- с НУ. В том же посте и про Киев, вроде, что-то было? Дескать "вважають київський транспорт надолугим" - незаслуженно, нужно понимать? И вот именно этой "незаслуженности" я и удивился. Но если показалось... 
ви користувались ньюйоркським гт? раджу спершу спробувати, а вже потім саркастопедитувати на адресу київського
Я достаточно долго пользовался киевским (и не киевским) что бы утверждать, что вот те люди, которые "вважають київський транспорт надолугим" -- имеют все основания так утверждать. Да, при очень сильном желании можно найти несколько мест, где "общак" Столицы еще более надолугий. Но особо не напрягаясь можно найти даже "обл-центры", где с "общаком" все сильно лучше.
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 25 лип, 2025 15:02
_hunter написав: kingkongovets написав:_hunter написав:Та фиг с ним -- с НУ. В том же посте и про Киев, вроде, что-то было? Дескать "вважають київський транспорт надолугим" - незаслуженно, нужно понимать? И вот именно этой "незаслуженности" я и удивился. Но если показалось... 
ви користувались ньюйоркським гт? раджу спершу спробувати, а вже потім саркастопедитувати на адресу київського
Я достаточно долго пользовался киевским (и не киевским) что бы утверждать, что вот те люди, которые "вважають київський транспорт надолугим" -- имеют все основания так утверждать. Да, при очень сильном желании можно найти несколько мест, где "общак" Столицы еще более надолугий. Но особо не напрягаясь можно найти даже "обл-центры", где с "общаком" все сильно лучше.
жоден облцентр не несе такого навантаження від приїзджих як київський, я сам іноді користуюсь і метро і тролейбусами і не бачу там абсолютно нічого жахливого, а після запровадження виділених ліній наземний взагалі їздить швидше загального потока, маршрутки це звичайно досі не подолане зло, але на них навіть мої батьки на Лісовому не їздять, бо є альтернатива у вигляді тролейбусів та автобусів, на трамваях не їзжу теж, але нові низкопольні вагони від Песи та Татри-Південь виглядають дуже симпатично, чим і на яких маршрутах користуєтесь ви?
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2730 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 25 лип, 2025 15:08
_hunter написав:Не пустить - не имеет: "проход к собственности". Пользоваться лифтом - очень сложный вопрос, что бы вот так сходу заявлять "не имеет права!"... -- в качестве контр-примера: "платные лифты" а так же отключение карточек должников.
відключення карток боржників я ще можу зрозуміти, але жити там, де якийсь вахтер має право вирішувати можу я користуватись ліфтом чи ні і я через це буду вимушений підійматись пішки - це реальний мазохизм і неповага до самого себе
-
kingkongovets
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 25 лип, 2025 16:01
kingkongovets написав:свідомі ж кияни розуміють що на метро швидше і надійніше, тому в заторах не стоять і відповідно їх не створюють
Безусловно метро быстрее, но только оно так же неразвито. Можно купить квартиру у метро, но надо ж чтоб метро еще довозило от дома куда нужно, а оно не покрывает пешей доступностью ИМХО и 20% Киева. Я понимаю, что бывают кейсы, когда метро достаточно - купил квартиру у метро, работа у метро(причем такая, что перемещаться по городу не нужно), все знакомые тоже у метро. Но у многих ли совпадет все три условия? Нет, очень мало.
-
Damien
-
-
- Подякував: 779 раз.
- Подякували: 847 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: П'ят 25 лип, 2025 16:36
Damien написав: kingkongovets написав:надо ж чтоб метро еще довозило от дома куда нужно, а оно не покрывает пешей доступностью ИМХО и 20% Киева.
по перше це абсолютно ліва, взята со стелі цифра по друге те що обирати житло треба не далі як в 1 км по плоскачу від станціі метро незалежно від наявності у власності авто я писав 100500 разів а по третє якщо вже знайшов роботу десь на борщазі, в єбенях соломи, або на лівому березі, то в чому проблема використовувати наземний гт? вибір є завжди і він залежить тільки від тебе
-
kingkongovets
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 25 лип, 2025 17:10
kingkongovets написав:_hunter написав: kingkongovets написав:ви користувались ньюйоркським гт? раджу спершу спробувати, а вже потім саркастопедитувати на адресу київського
жоден облцентр не несе такого навантаження від приїзджих як київський
Обл-центр - как вы там метко писали про ручник - это что-то вроде Роттердама, Франкфурта, Брно. С нагрузкой от приезжих - там все ОК.
-
_hunter
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 25 лип, 2025 17:13
kingkongovets написав:_hunter написав:Не пустить - не имеет: "проход к собственности". Пользоваться лифтом - очень сложный вопрос, что бы вот так сходу заявлять "не имеет права!"... -- в качестве контр-примера: "платные лифты" а так же отключение карточек должников.
відключення карток боржників я ще можу зрозуміти, але жити там, де якийсь вахтер має право вирішувати можу я користуватись ліфтом чи ні і я через це буду вимушений підійматись пішки - це реальний мазохизм і неповага до самого себе
Допускаю. Но решать вопрос путем нанесения тяжких телесных - 121я УК (до 8ми лет) Понятно, что отмажут, но сам прецедент...
-
_hunter
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 25 лип, 2025 17:32
_hunter написав:Обл-центр - как вы там метко писали про ручник - это что-то вроде Роттердама, Франкфурта, Брно. С нагрузкой от приезжих - там все ОК.
під облцентрами я мав на увазі українські міста і знову ж таки про ручник - порівняння було з гт НЙ і його почав не я до речі в Брно немає метро)
-
kingkongovets
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 25 лип, 2025 17:39
_hunter написав: kingkongovets написав:решать вопрос путем нанесения тяжких телесных - 121я УК (до 8ми лет) Понятно, что отмажут, но сам прецедент...
якщо якийсь чорт, якому я при цьому плачу зп, доторкнеться до мене і буде перешкоджати мені дістатися до квартири, або користуватися ліфтом, за який я теж плачу, це буде звичайним самозахистом та й до чого тут важкі телесні? дав в бороду і пішов собі далі
Востаннє редагувалось kingkongovets в П'ят 25 лип, 2025 17:54, всього редагувалось 1 раз.
-
kingkongovets
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 25 лип, 2025 17:53
kingkongovets написав:_hunter написав:Обл-центр - как вы там метко писали про ручник - это что-то вроде Роттердама, Франкфурта, Брно. С нагрузкой от приезжих - там все ОК.
під облцентрами я мав на увазі українські міста і знову ж таки про ручник - порівняння було з гт НЙ і його почав не я до речі в Брно немає метро)
>>> під облцентрами я мав на увазі українські міста Я понял. Потому я объяснил - о чем я говорил. >>> порівняння було з гт НЙ і його почав не я Допускаю. Но я там чуть дальше пояснил: да, по сравнению с NY (в силу исторических причин) киевское метро может казаться и не совсем недолугим. Но если киевское метро сравнивать даже с "метрами" евпропейских "областных центров" - картинка "чуть" меняется. Если же сравнивать весь ОТ...
-
_hunter
-
-
-
-
Профіль
-
-
2