|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 13 сер, 2025 22:11
Ну, ребята, у вас и нюх. Как у ищейки. Правда, списанной на пенсию. Даже ленивые, тупые, недалёкие рылы по 10 кругу заработали и только сейчас вы удивлённо что-то начали писать про варшавский. Варшавский всё. С такой ценой это мёртвый груз с единичными продажами. Он был интересен до 50 куе за 40 м2.
-
Бетон
-
-
- Подякував: 192 раз.
- Подякували: 407 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Сер 13 сер, 2025 22:17
Один мой приятель, после раздумий, философски назвал варшавский зал..па. Мне кажется, более точного определения подыскать трудно. Как думаете?
-
Бетон
-
-
- Подякував: 192 раз.
- Подякували: 407 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Сер 13 сер, 2025 22:46
Бетон написав:Один мой приятель, после раздумий, философски назвал варшавский зал..па. Мне кажется, более точного определения подыскать трудно. Как думаете?
Аргументи?
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 919 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 14 сер, 2025 07:50
Не по теме... Дніпро, отримав право власності на один з новостроїв сплачений до 2022, мабуть класса премиум , для дитини чуйка каже шо до закінчення війни не потрібно робити ремонт(тратити гроші) , а дружина каже шо давай будемо робити потехеньку... Шо скажуть практики і интелектуали гілки ? п.с. пана Франта попрошу не напрягатися... 
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 622 раз.
- Подякували: 509 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 14 сер, 2025 08:40
Vadim_ написав:Не по теме... Дніпро, отримав право власності на один з новостроїв сплачений до 2022, мабуть класса премиум , для дитини чуйка каже шо до закінчення війни не потрібно робити ремонт(тратити гроші) , а дружина каже шо давай будемо робити потехеньку... Шо скажуть практики і интелектуали гілки ? п.с. пана Франта попрошу не напрягатися... 
Все залежить від фіналу війни - коли і яким він буде?
-
Investor_K
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 14 сер, 2025 08:49
Investor_K написав: Vadim_ написав:Не по теме... Дніпро, отримав право власності на один з новостроїв сплачений до 2022, мабуть класса премиум , для дитини чуйка каже шо до закінчення війни не потрібно робити ремонт(тратити гроші) , а дружина каже шо давай будемо робити потехеньку... Шо скажуть практики і интелектуали гілки ? п.с. пана Франта попрошу не напрягатися... 
Дуже потужно, 95. Ві как моя Сара , розумна вчерашним днём п.с. про це і моя чуйка але у неї своя..., доволі часто - прибутковіша п.п.с. питав у не у пальцем у небо а у - читай вище?
-
Vadim_
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 14 сер, 2025 09:01
Vadim_ написав: Investor_K написав: Vadim_ написав:Не по теме... Дніпро, отримав право власності на один з новостроїв сплачений до 2022, мабуть класса премиум , для дитини чуйка каже шо до закінчення війни не потрібно робити ремонт(тратити гроші) , а дружина каже шо давай будемо робити потехеньку... Шо скажуть практики і интелектуали гілки ? п.с. пана Франта попрошу не напрягатися... 
Дуже потужно, 95. Ві как моя Сара , розумна вчерашним днём п.с. про це і моя чуйка але у неї своя..., доволі часто - прибутковіша п.п.с. питав у не у пальцем у небо а у - читай вище?
Ви очікуєте на математичні формули та науково обгрунтований підхід? Навряд чи таке можливе. Ключове питання - результат війни і залежне від цього майбутнє краіни.
-
Investor_K
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 14 сер, 2025 09:07
Vadim_ написав:Шо скажуть практики і интелектуали гілки ?
Не Днепр. Кропивницкий. Делаю ремонт в квартире, но она не дитю. Она была выкуплена с нюансами, нюансы порешаны, ремонт под сдачу, инстаграмный. Был куплен участок в начале войны. Планировался дом. Коммуникации подведены, но фундамент доси не залит. Дом планировался себе, новый. Но тут я приостановил. Т.к. вкидывать деньги+ возможно дитю не стоит тут оставаться(пацан, 13 лет). А ложить 200+К в дом, то я лучше может за эти деньги ему что-то в Польшах\Германиях возьму. Ну или сам на старости распродам все и уеду в Испанию\Португалию чилить на пенсию. Я б ориентировался на достаток и планы. Вкинуть по 3-5К\мес в ремонт да на 3-4 месяца(Да, Бетон, я за месяц не умею, особенно летом, когда мои проверенные "универсалы" бабло в сезон рубят на фасадах, а я остаюсь на жожди, но и мне некуда спешить если чесно) - для меня не есть проблема, а вот 200+К за дом отлистать, при чем 60-80% в моменте(сразу закупить материалов на все + проект + за первый этап работы) - как то накладненько и стремненько. Был бы год 2020 - ужеб построил наверное, но не на часи.
-
dimo_0n
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 113 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 14 сер, 2025 09:14
Я особисто придивляюся до фасадноі комерціі в висотках. Під сдачу. Але хз , які наслідки війни. Та й власне вона і наразі триває. А Киів регулярно під обстрілами. Тому на паузі. Гривнедепо також генерують пасивний дохід.
-
Investor_K
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 14 сер, 2025 09:14
dimo_0n написав: Vadim_ написав:Шо скажуть практики і интелектуали гілки ?
Не Днепр. Кропивницкий. Делаю ремонт в квартире, но она не дитю. Она была выкуплена с нюансами, нюансы порешаны, ремонт под сдачу, инстаграмный. Был куплен участок в начале войны. Планировался дом. Коммуникации подведены, но фундамент доси не залит. Дом планировался себе, новый. Но тут я приостановил. Т.к. вкидывать деньги+ возможно дитю не стоит тут оставаться(пацан, 13 лет). А ложить 200+К в дом, то я лучше может за эти деньги ему что-то в Польшах\Германиях возьму. Ну или сам на старости распродам все и уеду в Испанию\Португалию чилить на пенсию. Я б ориентировался на достаток и планы. Вкинуть по 3-5К\мес в ремонт да на 3-4 месяца(Да, Бетон, я за месяц не умею, особенно летом, когда мои проверенные "универсалы" бабло в сезон рубят на фасадах, а я остаюсь на жожди, но и мне некуда спешить если чесно) - для меня не есть проблема, а вот 200+К за дом отлистать, при чем 60-80% в моменте(сразу закупить материалов на все + проект + за первый этап работы) - как то накладненько и стремненько. Был бы год 2020 - ужеб построил наверное, но не на часи.
Живемо ми наразі у своєму будинку..., уперше в житті , дивлюся на квіточку і витяг невперше ,настроэние на пол 6-того... п.с. тут в какой-то теме "специалисті" рассказівали про ненужность 2-й єтаж в частном доме, я и жена ,когда она не на кухне, проводим почьти все время на втором(спальни/телек) и ходим туда-сюда по лестнице , как спорт получается. Может если большой участок то и 1-го этажа достаточно, на днях смотрел ютуб про Бессарабию, немецкие дома длиной 50-60 метров
Востаннє редагувалось Vadim_ в Чет 14 сер, 2025 09:36, всього редагувалось 2 разів.
-
Vadim_
-
-
-
-
Профіль
-
-
|