Да хрен с ним с метро через пять лет.Для покупателей ещё как-то понятно.Аренда удивляет.Рассказы что вот-вот будет метро влияет на цену аренды?

|
|
![]() Да хрен с ним с метро через пять лет.Для покупателей ещё как-то понятно.Аренда удивляет.Рассказы что вот-вот будет метро влияет на цену аренды? ![]()
![]()
може тому, що Оболонь для престарілих бобрів, а В-кий для молодих оленів ![]() Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
першу чергу Варшавського з обіцянкою наявності метро біля підʼїзду почали продавати ще в 2015ому і до кінця там ще все так же далеко, воно ніби й будується, але немає жодної гарантії, що навіть в подовжений до квітня 2027 термін лінія запрацює - кажу як людина, яка слідкує за цією епопеєю з самого початку і тому трохи в курсі зи: он флай теж шось там біля Жулян купив, «дивлячись далі свого носа» і побачивши там в недалекому майбутньому метро поруч ггг Востаннє редагувалось kingkongovets в Сер 13 сер, 2025 12:06, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? Ну, ребята, у вас и нюх. Как у ищейки. Правда, списанной на пенсию. Даже ленивые, тупые, недалёкие рылы по 10 кругу заработали и только сейчас вы удивлённо что-то начали писать про варшавский.
Варшавский всё. С такой ценой это мёртвый груз с единичными продажами. Он был интересен до 50 куе за 40 м2. ![]() Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? Один мой приятель, после раздумий, философски назвал варшавский зал... Мне кажется, более точного определения подыскать трудно.
Как думаете?
![]() Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?Не Днепр. Кропивницкий. Делаю ремонт в квартире, но она не дитю. Она была выкуплена с нюансами, нюансы порешаны, ремонт под сдачу, инстаграмный. Был куплен участок в начале войны. Планировался дом. Коммуникации подведены, но фундамент доси не залит. Дом планировался себе, новый. Но тут я приостановил. Т.к. вкидывать деньги+ возможно дитю не стоит тут оставаться(пацан, 13 лет). А ложить 200+К в дом, то я лучше может за эти деньги ему что-то в Польшах\Германиях возьму. Ну или сам на старости распродам все и уеду в Испанию\Португалию чилить на пенсию. Я б ориентировался на достаток и планы. Вкинуть по 3-5К\мес в ремонт да на 3-4 месяца(Да, Бетон, я за месяц не умею, особенно летом, когда мои проверенные "универсалы" бабло в сезон рубят на фасадах, а я остаюсь на жожди, но и мне некуда спешить если чесно) - для меня не есть проблема, а вот 200+К за дом отлистать, при чем 60-80% в моменте(сразу закупить материалов на все + проект + за первый этап работы) - как то накладненько и стремненько. Был бы год 2020 - ужеб построил наверное, но не на часи. ![]() Я особисто придивляюся до фасадноі комерціі в висотках. Під сдачу. Але хз , які наслідки війни. Та й власне вона і наразі триває. А Киів регулярно під обстрілами. Тому на паузі. Гривнедепо також генерують пасивний дохід.
![]() Отут цікаво: дивлюся комерцію останні два роки. Таке відчуття що ціни лише виросли і весь ринок тримають виключно великі гравці-перекупи "готових орендних бізнесів". Я колись у 2016 році стикався з ситуаціями. коли просто з під носа вони забирали цікаві квартири на першому поверсі. Вони готові були до угоди буквально на перегляді. Навіть на об"єкти, що продавалися по довіреностям і від власників-фірм, у яких співвласники росіяне. Пам"ятаю квартиру біля ЖК Централ Парк вони купили за 45, перевели в нежилий (іони ж самі пропонували послугу переведення будь якої квартир в нежилу і окремий вхід тоді за 5-6 кує) і продавали вже за 120 ![]() Коротше, наразі взагалі небачу за що цікаве з нежитлового зачепитися. Ціни вище 2021 року (звісно на ліквідні фасадні цікаві об"єкти, а не на 90% трешу)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|