|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 22 вер, 2025 15:20
kingkongovets написав:Faceless написав:kingkongovets написав:був тільки що у справах в Рибальському
дуже захотілось взяти за вухо ейрмакса, привезти туди і потикати носом у відсутні канали та досі недобудовані чергі з незрозумілою перспективою
як був цей жк довгобудом в галімій локаціі, так і залишився
Я думав про канали то стьоб Макса відпочатку був
ну взагалі то Сага їх на повному серйозі обіцяла
Я звісно не проєктувальник, але мені здається така інфраструктура вийде дорожче всього комплексу разом. І заради чого? Комарів і квакання?
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1496 раз.
- Подякували: 8245 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Пон 22 вер, 2025 15:22
Faceless написав:kingkongovets написав:Faceless написав:[quote="kingkongovets"]був тільки що у справах в Рибальському
дуже захотілось взяти за вухо ейрмакса, привезти туди і потикати носом у відсутні канали та досі недобудовані чергі з незрозумілою перспективою
Я звісно не проєктувальник, але мені здається така інфраструктура вийде дорожче всього комплексу разом. І заради чого? Комарів і квакання?[/quote]з каналами взагалі драматургія дещо шизофренична, але ж за язика їх ніхто не тягнув зи: он в Ріверсайді забудовник обіцяє «власну річку» - вони планують там засрану хімією Совку облагородити і пустити між будинками, теж з зацікавленістю чекаю що з того вийде
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2735 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 22 вер, 2025 18:27
Faceless написав:kingkongovets написав:Faceless написав:Я думав про канали то стьоб Макса відпочатку був
Я звісно не проєктувальник, але мені здається така інфраструктура вийде дорожче всього комплексу разом. І заради чого? Комарів і квакання?
Это что-то на багатом: как те же Эмираты меряют длину береговой линии по всем завитушкам своих микро-островков...
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 492 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 22 вер, 2025 18:28
Faceless написав:kingkongovets написав:був тільки що у справах в Рибальському
Це було "На правах реклами". 
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8701 раз.
- Подякували: 5493 раз.
-
-
Профіль
-
-
10
5
7
Додано: Вів 23 вер, 2025 06:46
rjkz написав: Faceless написав:kingkongovets написав:був тільки що у справах в Рибальському
Це було "На правах реклами". 
Реклами. Новобудів, чомусь давно немає. Де рибальський, комфорт таун, тетрис, солярис, сосновий гай, їпенське щастя тугодума??? Щось трапилось? Хтось вдавився чи обісрався?
Востаннє редагувалось Frant в Вів 23 вер, 2025 07:56, всього редагувалось 2 разів.
-
Frant
-
-
- Подякував: 1773 раз.
- Подякували: 2581 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 23 вер, 2025 07:31
Investor_K написав: kingkongovets написав:кажуть жителі Варшавського плюс дуже радіють від карфесту біля Ретровілю) є вже навіть декілька постраждалих, яким щось скинули з вікон на машини
Такі заходи треба проводити десь у лісі
в Серебрянському лісі. Це пішло би на користь українській їліті. Этим ур** в вышиванках до пупа и с российскими паспортами в кишенях
-
Frant
-
-
- Подякував: 1773 раз.
- Подякували: 2581 раз.
-
-
Профіль
-
-
|