|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 02 жов, 2025 20:23
kingkongovets написав:вночі в Новій Англіі була пожежа, пожежні машини з півгодини не могли проїхати і через це мешканці були вимушені рятуватись самостійно злазячи по балконах
Це нормальна ситуація для анархічної країни. Ви як думали???
-
Frant
-
-
- Подякував: 1776 раз.
- Подякували: 2581 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 02 жов, 2025 20:25
The_Rebel написав:fox767676 Ну в нашому випадку перемога - це відбитися від росії. Впасти нам вже не дадуть. Занадто сильно колективний захід вклався в нас). Тим більше ми зараз будемо воювати по суті на кошти росії, в тч через схему "репараційного" кредиту. А враховуючи, що сумарна економіка Заходу в десятки разів переважає рашку, то у війні на виснаження, яка зараз іде, я б на росію навряд чи поставив. Ще одна причина - навіть наш цивільний бюджет фінансується наполовину Заходом. З одного боку це погано. А я, як шахіст, дивлюся на це з іншої сторони. А саме - ми зараз обмінюємося матеріалом з рашкою (вибиваємо їм нафтозаводи, перекачувальні станції і тп, а вони нам енергетику). Проте у нас економіки і так майже нема) Тобто навіть вибивши один у одного по 20% економіки (фігур та пішаків) - нам ці 20% фігур просто повернуть на дошку (в тч за рахунок коштів рашки), а ось самій рашці прийдеться грати з наявним матеріалом, який весь час зменшується  . Ніхто їй просто так грошей не дасть, навіть Китай. Ну і я скромно сподіваюся пережити одне старе пуйло, тому ринок Києва для мене залишається переспективний. В цьому місті пройшли мої найкращі молоді роки, студенство і тп, тож я планую в майбутньому прогулюватися моїм улюбленим містом - столицею однієї з країн ЄС.
Стільки оптимізму! Схоже, війна навіть не починалась, для декого
-
Frant
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 02 жов, 2025 20:54
Киев пустой. Ни людей, ни машин на улицах. Вроде и оккупантов ещё нет, но результаты правления уро-дов-дерибанщиков за 34 года - такие же.
11 лет войны - ни собственных ракет ПВО, ни баллистических ж, ни крылатых ракет у наследников грушевского, петлюры, скоропадского и Януковича.
Этой власти место в тюрьме, и они будут там.
-
Frant
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 02 жов, 2025 22:11
Frant написав:Киев пустой. Ни людей, ни машин на улицах. Вроде и оккупантов ещё нет, но результаты правления уро-дов-дерибанщиков за 34 года - такие же. 11 лет войны - ни собственных ракет ПВО, ни баллистических ж, ни крылатых ракет у наследников грушевского, петлюры, скоропадского и Януковича. Этой власти место в тюрьме, и они будут там.
Та ладно! Есть. Вам опять не доложили? Непорядок! Всех уволить!
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8709 раз.
- Подякували: 5497 раз.
-
-
Профіль
-
-
10