|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 05 лис, 2025 12:21
пп "Батьківщина" , ВОНА - працює п.с. пам'ятаю , у далекому дитинстві читали мені Українські народні казки , у одній з яких було таке одної з героїнь - "битий не битого везе" , коли на побитому вовку їде лисиця через яку його відмордували...
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 624 раз.
- Подякували: 510 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 лис, 2025 12:27
fox767676 написав:барабашов ты Муамарыча не трожь дурачье сейчас целует пески по которым он ходил А Коля против мейнстрима никогда не шел, всегда был и есть твердо за Зе
Микола ніколи не висловлювався пряму на підтримку Зе, в нього скоріше претензії до Пороха.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1499 раз.
- Подякували: 8263 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Сер 05 лис, 2025 12:29
Faceless написав:Микола ніколи не висловлювався пряму на підтримку Зе, в нього скоріше претензії до Пороха.
він адвокатував Зе при будь-якій нагоді у контексті твердження барбашова про 21 квітня нічого і дискутувати
-
fox767676
-
-
- Подякував: 425 раз.
- Подякували: 200 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 лис, 2025 12:33
kingkongovets написав:Faceless написав:kingkongovets написав:ти знаєш, в моєму житті була ще одна мрія, яку я реалізував і був розчарований - заміський будинок серед соснового лісу
прожив в такому будинку в Ірпені 5 років і зрозумів що це явно не моє
А якщо не секрет - які ключові речі, що розчарували? Занадто самотньо? Далеко до благ цивілізації?
і самотньо, і далеко, і не вистачає краєвида з перспективою, і шалена кількість додаткових проблем, і відсутність бажання кожень день жарити мʼясо і бухати з друзями дома і те де
О, значить будинок в лісі (на природі, біля лісу) - те, що треба. Ну в крайньому випадку на краю лісу, щоб був невеличкий краєвид. А так - топ тема, дякую,що поділились. Це - мрія. Але вас відговорювати не буду. Більше людей житиме в чоловейніках - більше природи лишиться мені))
Востаннє редагувалось won в Сер 05 лис, 2025 12:39, всього редагувалось 1 раз.
-
won
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 15 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 лис, 2025 12:36
барабашов написав:Коля там был первый раз пр Буше-мл. и проверив цены на то, что можно и прикупить, был в шоке от киевских. А переехал он наверно под оплэскы быдлу на стадионе 21 апреля.
а чого ж таки твій такий передбачливий коля київську нерухомість задорого не попровалював? і тоді б він дійсно був би красавчиком а так це чергове намагання натягнути сову на глобус
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2747 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 05 лис, 2025 13:00
won написав: kingkongovets написав:Faceless написав:А якщо не секрет - які ключові речі, що розчарували? Занадто самотньо? Далеко до благ цивілізації?
і самотньо, і далеко, і не вистачає краєвида з перспективою, і шалена кількість додаткових проблем, і відсутність бажання кожень день жарити мʼясо і бухати з друзями дома і те де
О, значить будинок в лісі (на природі, біля лісу) - те, що треба. Ну в крайньому випадку на краю лісу, щоб був невеличкий краєвид. А так - топ тема, дякую,що поділились. Це - мрія. Але вас відговорювати не буду. Більше людей житиме в чоловейніках - більше природи лишиться мені))
Беріть на пагорбі і там де або нікого на надцять кілометрів або у новобудующихся районах , не у старому селі, і одне з головних - ЄЄ, газ і вода повинні бути вже на ділянці а не на словах продавана
-
Vadim_
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 лис, 2025 13:04
Vadim_ написав: won написав: kingkongovets написав:і самотньо, і далеко, і не вистачає краєвида з перспективою, і шалена кількість додаткових проблем, і відсутність бажання кожень день жарити мʼясо і бухати з друзями дома і те де
Беріть на пагорбі і там де або нікого на надцять кілометрів або у новобудующихся районах , не у старому селі, і одне з головних - ЄЄ, газ і вода повинні бути вже на ділянці а не на словах продавана
Тільки мені здається, що є протиріччя - нікого нема на надцять кілометрів навколо - є електрика, газ і вода на ділянці Коли до найближчих елементів цивілізації типу банального сільмагу десяток кілометрів - це теж особливий шарм мабуть 
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1499 раз.
- Подякували: 8263 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Сер 05 лис, 2025 13:14
kingkongovets написав:так хто тут передбачив падіння 2008го?
В 2008 особисто я перебував у складі секти Альяка. Напевно вже не пам'ятають такого святого проповідника... Відповідно тільки доларовий кеш. Погано що тут пошук відключили. Воно зразу видно хто кому Первый 
-
UA
-
-
- Подякував: 1885 раз.
- Подякували: 2364 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Сер 05 лис, 2025 13:16
Faceless написав:Тільки мені здається, що є протиріччя - нікого нема на надцять кілометрів навколо - є електрика, газ і вода на ділянці Коли до найближчих елементів цивілізації типу банального сільмагу десяток кілометрів - це теж особливий шарм мабуть 
и двойной забор с колючкой под током, сейф с огнестрелом и охранник как минимум нужен) щас сельский разбой это классика жанра, совершенно в открытую грабят одиноких пенсионеров, фермеров и других на отшибе цивилизации, пока все внимание идет городам.
-
smdtranz
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 115 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 05 лис, 2025 13:18
Faceless написав:Vadim_ написав: won написав:О, значить будинок в лісі (на природі, біля лісу) - те, що треба. Ну в крайньому випадку на краю лісу, щоб був невеличкий краєвид. А так - топ тема, дякую,що поділились. Це - мрія. Але вас відговорювати не буду. Більше людей житиме в чоловейніках - більше природи лишиться мені))
Тільки мені здається, що є протиріччя - нікого нема на надцять кілометрів навколо - є електрика, газ і вода на ділянці Коли до найближчих елементів цивілізації типу банального сільмагу десяток кілометрів - це теж особливий шарм мабуть 
Вибачаюсь! Написал немного по де***(с) Посил був основний не купувати у "старому" селі , до міста 5-10 хвилин на авто і 20 х.пішки до АТБ а краще 10  ,або десь де до сусідів 10 км. так як сусіди то майже назавжди , вони у злиднях а ти побудував таку хату , будуть ненавидіти і заздріти
-
Vadim_
-
-
-
-
Профіль
-
-
|