посетитель написав:Те що я бачу і по чому я їжджу до війни не було.І так, я дійсно не розумію яка така нагальна потреба будувати ці багатомільярдні розв'язки, естакади, стадіони і т.п.Будь це в мирний час я б перший говорив би що дивіться як все правильно роблять.У військовий час я це не розумію.Ну або у нас усі військові потреби повністю закриті і стільки грошей що їх можна пустити на таке будівництво.
Один просто гроші роздає, інший дороги будує.І в той же час розповідають про те що грошей на дронову програму не вистачає.Парадокс.
а все ж таки трохи подумати - нє, ніяк?
ну ви ж ніби не такий упоротий неадекват як франт?
ви різницю між державним та київським муніципальним бюджетами розумієте?
процес та час голосування і затвердження бюджетів міста на його нагальні потреби уявляєте? ну хоча б навскидку, нє?
процедуру проведення тендерів, обирання підрядників, решту підготовчої робот - на це теж потрібен час
а це все - прямі обовʼязки влади міста, які з неї ніхто не знімав і до яких в час війни додалося ще безліч завдань, навіть не буду їх перераховувати і ті хто на власні очі з цим стикався або бачив цю роботу вам підтвердить, що робиться це доволі чітко, швидко і організовано - я вже зрозумів що ви бачите лише те що вам потрапляє очі по дорозі на роботу - ну так попитайте людей, поспілкуйтесь як це відбувається
і навіть при всьому цьому київська влада знаходить можливість надавати відчутню допомогу бойовим підрозділам, можу це підтвердити особисто - весною 22го наш підрозділ, працюючий по комунікаціям ворога під Києвом був майже повністю
забезпечений вантажним транспортом владою міста, київпастрансівські крази-тягачі та маршрутні богдани нас тоді врятували
про нарікання на розвиток та підтримування в належному стані транспортної інфраструктури столиці країни, яка веде війну, від дорослої та ніби притомної людини взагалі якось дивно чути
особливо якщо згадати що київські мости через Дніпро практично безальтернативні
це як нарікання диванних зрадойобів та ухилянтів на ремонт доріг біля лбз - той хто ними користувався або був по ним евакуйований не роздумуючи одразу дасть диванним критиканам в табло за цей гнилий базар, повірте
з пропержених диванів та зза керма по дорозі на роботу в Києві це не відчути
зи: і хоча це явний оффтоп тут, але якщо вже ви затронули тему фінансування дронів - на етапі теперешньої стрімкої динаміки розвитку даних технологій стандартне планування і фінансування цього напрямку просто неможливе - все занадто швидко змінюється і розвивається щоб використовувати звичайно бюрократичну процедуру, згідно законів, і термінів - бпла неможливо наробити з запасом, бо вони застарівають за місяці а то і тижні, це не снаряди і міни
те ж саме стосується і сфери реб/рер - кажу все це як людина, яка трохи дотична до теми