Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 12674126751267612677>
Повідомлення Додано: Нед 11 січ, 2026 12:59

Хомякоид написав:Дякую, пане Мер. А в нас в частині будинка є опалення, а в другий- немає. Вже другий день намагаємося телефонувати у всі служби, по всім номерам. Реакції ніякої. Футболять. Правда, сказали, що світла немає, то й насос не працює. Але ж в частині дома є. В квартирах вже 7 градусів.

Це з Фейсбуку. Що далі цим людям робити ? Температура падає щогодини.
тебе це яким боком стосується, гастрік?

зи: в будинку моїх батькіа на Лісовому аж три лініі е/е, хоча група одна й та ж сама, а от світло дають почергово, комусь везе більше, комусь менше, але тупоголові щиро ваажають що їхня е/е дістається комусь іншому і треба до когось терміново звертатись і «щось» робити, правда невідомо що саме

і це на четвертому році війни

реально природній відбір у дії
Востаннє редагувалось kingkongovets в Нед 11 січ, 2026 13:04, всього редагувалось 1 раз.
kingkongovets

Подякував: 1316 раз.
Подякували: 2767 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 11 січ, 2026 12:59

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

вул. Виговського, 44
ЖК «Варшавський плюс»
Подільський район
1 кімната | 44 м² | 19-й поверх
Купували за 85 000$ (1 рік тому)
Здали за 28 000 грн/міс

Припускаю що там ще щось доробили за цей рік і вона зараз коштує 100+ , бо зі звичайної однухи за 85 вичавити 28 к грн оренди непросто..
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 403 раз.
Подякували: 2559 раз.

Профіль

6
6
4
Повідомлення Додано: Нед 11 січ, 2026 13:10

Hotab написав:

вул. Виговського, 44
ЖК «Варшавський плюс»
Подільський район
1 кімната | 44 м² | 19-й поверх
Купували за 85 000$ (1 рік тому)
Здали за 28 000 грн/міс

Припускаю що там ще щось доробили за цей рік і вона зараз коштує 100+ , бо зі звичайної однухи за 85 вичавити 28 к грн оренди непросто..
а прибуткова оренда - це взагалі дуже і дуже непросто, тому й так мало людей, які на цьому дійсно заробляють, а не «рятують капітал від інфляціі», 28к за новобуд з більш менш інстаграмним ремонтом - це абсолютно нормально, навіть в такій перді як Виноградар

в області такі ж ціни і це нікого не дивує, про ціни квартир з аналогічним наповненням в центрі взагалі мовчу

а от трьоха 126 метрів на Чорновола за 30к - це реальна ржака
kingkongovets

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 11 січ, 2026 14:46

Хомякоид написав:Чим менше поверховість тим комфортніше життя, в Європі це давно вже зрозуміли.

Это миф.
Малоэтажка — это не «комфорт», а растянутая плотность: больше расстояний, больше машин, меньше сервиса.
Ту же площадь просто размазывают по земле — и выдают это за заботу о людях.
Про Европу не надо рассказывать.
Сначала поживите там и попробуйте оплатить лифт, обслуживание и инфраструктуру в доме на 6–7 этажей, где квартир в разы меньше.

В ЯГ у меня 12 этажей. И ремонт лифта по 10 тысяч с квартиры.
Готовы платить такие бабки??
Счёт быстро отрезвляет.
Хотите малоэтажку — отлично.
Только тогда:
машина обязательна, сервисов минимум, спортзал и супермаркет чесать бог знает куда
Лестница вместо лифта — и вперёд, в комфорт.
Этажность не делает жизнь удобной.
Её делают плотность, экономика и инфраструктура.

Я в Варшаве 3 киллометра ехал (2022) пол часа. А за кофе чесать нужно киллометр, потому что умники строят в длину, а не в высоту. Людей нет
Бетон

Подякував: 214 раз.
Подякували: 481 раз.

Профіль

3
2
2
Повідомлення Додано: Нед 11 січ, 2026 14:51

Faceless написав:
kingkongovets написав:
Бетон написав:Он вообще единственный, у кого смелости хватает прямо сказать, как есть
я, до речі, досі так і не зміг зрозуміти що такого смішного в його виразі «міст втомився», або недоречного в пораді за можливості перечекати ці важки часи за межами Києва?

ті хто з цього ржуть або обурюються дороги перекривають як в Софборщазі бо в них світла нема, їм похєр і на війну і на розбомблені тец - видно теж брати по розуму нашого «корінного киянина»
Навіть термін є такий - втома металу

100%
Взагалі нормальний термін з сопромату
Втома мосту - зниження міцності під дією циклічних навантажень
Бетон

Подякував: 214 раз.
Подякували: 481 раз.

Профіль

3
2
2
Повідомлення Додано: Нед 11 січ, 2026 14:56

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Vadim_ написав:
  kingkongovets написав:
dr_bastm написав:Думав писати чи ні, но уточнив, що з першої секунди киянин, а ти прочитати перші два слова не зміг.
Не знаю до чого тут зелені, но моя позиція, якщо що, що вони нічим не кращі. Свою позицію по Кличку аргументував, а ти просто перейшов на особистості, лол.

і хто ж так завзято лайкає цю жалюгідну маячню нашого «корінного киянина»?

а такі ж самі «корінні» - флай, вадім та звичайно ж хомякоід)

я ж кажу - не паліться так)

ви бот чі хто? де і коли , посилання?
ти шо, вже забув кому лайкав, алкаш?
збери раму і не ганьбись
kingkongovets

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 11 січ, 2026 15:10

Бетон написав:
  Хомякоид написав:Чим менше поверховість тим комфортніше життя, в Європі це давно вже зрозуміли.

Это миф.
Малоэтажка — это не «комфорт», а растянутая плотность: больше расстояний, больше машин, меньше сервиса.
Сначала поживите там и попробуйте оплатить лифт, обслуживание и инфраструктуру в доме на 6–7 этажей, где квартир в разы меньше.

Счёт быстро отрезвляет.
Только тогда:
машина обязательна, сервисов минимум, спортзал и супермаркет чесать бог знает куда

Я в Варшаве 3 киллометра ехал (2022) пол часа. А за кофе чесать нужно киллометр, потому что умники строят в длину, а не в высоту. Людей нет

Частково погоджуюсь про розмазаність. Але про ліфт - такі собі аргументи. Наприклад київський Вікторі (біля вокзалу) як я памятаю мав 17 квартир на поверсі і 33 поверхи, 2 ліфта. Навантаження на один ліфт - 280 квартир. Я живу в стандартній польській 5-ти поверхівці, 7 квартир на поверх і 1 ліфт - на один ліфт - 35 квартир. І це ще я не кажу про відстані які проходить ліфт в 33-поверхівці, і навантаження для канату на 33 поверхи.
BIGor

Подякував: 1493 раз.
Подякували: 1901 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Нед 11 січ, 2026 18:46

BIGor написав:
  Бетон написав:

Это миф.

Счёт быстро отрезвляет.
Только тогда:

Частково погоджуюсь про розмазаність. Але про ліфт - такі собі аргументи. Наприклад київський Вікторі (біля вокзалу) як я памятаю мав 17 квартир на поверсі і 33 поверхи, 2 ліфта. Навантаження на один ліфт - 280 квартир. Я живу в стандартній польській 5-ти поверхівці, 7 квартир на поверх і 1 ліфт - на один ліфт - 35 квартир. І це ще я не кажу про відстані які проходить ліфт в 33-поверхівці, і навантаження для канату на 33 поверхи.

покупая квартиру в Виктори нужно включить голову
у меня есть квартира в 24х этажке, 115 квартир и ЧЕТЫРЕ лифта)
а вот если у вас сломается этот ОДИН то что?
Прохожий

Подякував: 935 раз.
Подякували: 1463 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 11 січ, 2026 19:17

Бетон написав:

Это миф.

Счёт быстро отрезвляет.
Только тогда:

Нифига не согласен.
Видел документалку, на немецком кажеться, они сілалась на иследования научніе.
При прочих равніх, чем ниже застройка, тем ниже уровень криминалитета, тем лучше у людей самочуствие, ниже уровень шума что вляет на здоровье.
Я жил в Германии в 3, 5 и 9 етажке. В 9 єтажке біл лифт. Не заметил каких то там невероятніх платежей за комуналь.
Понял что нужен свой дом.
Да без машині в частном доме практически никак. Но в Германии кругом автобані.
Как правило 10-20 минут и ті на автобане а там хоть двести лети.

Если ситуация что 3 км. за 30 мин. ето для Германии екстрим. Может біть только если попасть на аварию.
Я езжу много и плотно по Германии. Здесь такого нет.
Последний раз 1.5 месяца в Берлине в командировке. Ездил спокойно. Не центр. Пригород. Район аеропорта.
Хомякоид

Подякував: 3153 раз.
Подякували: 459 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 11 січ, 2026 19:40

Как ситуация с собственными баллистическими ракетами у самостийных казнокрадов? У миндичей, шуфричей и зеленских? Уже, или ещё?
Ведь ситуация предельно простая: либо ракеты, либо петлюровскмй вагончик с территорией. Я уверен, что самостийная Ылита выбрала именно вагончик с территорией, и давно.
Frant

Подякував: 1786 раз.
Подякували: 2584 раз.

Профіль

#<1 ... 12674126751267612677>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор