Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Я не утверждаю, что бетон очень красивый, а железобетон ещё красивее. Это и так ясно из поста maniachello Всем нам хочется природу, домик у озера с комарами, но
Олежан написав:в киеве 800 домов сидит без отопления. а значит трубы там уже порвало от морозов в киев 11 600 многоэтажек. Получается 6,9% домов больше не преднозначены для жизни
вы только вдумайтесь в эти цифры! в моменте 6,9%!!!!
Воду злили. Якщо не встигли, замінять труби. Є гроші ЄС, їх спишуть, і ще попросять. По іншому крєпкіє бесхозяйствєнніки не можуть. Я впевнений що Європа ще дасть грошей самостійним корупціонерам.
нихто воду не сливал. читай паблики. трубы уже порвало
В германии низкий криминалитет и тишина не из-за этажей, а из-за денег, законов и контроля. Этажность тут вообще ни при чём. Частный дом + машина + автобан — это не комфорт, а костыли малоэтажки. Если без машины нельзя жить, значит город уже проиграл. Лифт в 5–7 этажах стоит ровно столько же, но платят за него в 2–3 раза меньше квартир
Как раз єтажность очень при чем. В больших городах дома, часто многоєтажки стоят возле оживленніх трас. Даже в Германии машині издают шум когда их много. Часто можна наблюдать на автобане щити которие защищают от звука. Я жил в многоєтажке возле траси. Шум есть и реально мешает.
Для меня как раз комфортно жить когда машина под домом. Пример. Біл сегодня в центре на машине. 15 мин. туда и 15 мин. назад. Заплатил 2 евро за парковку. Если ехать на трамвае. 4.20 евро туда и 4.20 евро назад. Добирание около часа туда и час назад на трамвае.
Олежан написав:в киеве 800 домов сидит без отопления. а значит трубы там уже порвало от морозов в киев 11 600 многоэтажек. Получается 6,9% домов больше не преднозначены для жизни
вы только вдумайтесь в эти цифры! в моменте 6,9%!!!!
ничего не значит: мгновенно температура в доме - не падает ниже 0, чтобы замерзла вода в трубах: остывает теплоноситель, остывают перекрытия и стены... За это время - могли и воду посливать
Но по ідеї якщо будинок три доби стоїть в мороз 15-20 градусів, та ще неутеплений то треба воду зливати. Також треба тоді обмежувати подачу води в водоводі. В інщому разі порве всі труби і будинок на місяці стане непридатний до життя.
Востаннє редагувалось Хомякоид в Вів 13 січ, 2026 09:00, всього редагувалось 1 раз.
Хомякоид За 3 дні мороз в будинок не пробереться. Тим більше коли дали світло і люди там підігріваються електрикою. Слабкі місця всякі стики між виходом з землі і входом в будинок, між секціями (підʼїздами). Там буває що труба близько до земної поверхні і може грунт там промерзати. Коли рух води є - це пробачається. А коли нема…
Hotab написав:Хомякоид За 3 дні мороз в будинок не пробереться. Тим більше коли дали світло і люди там підігріваються електрикою. Слабкі місця всякі стики між виходом з землі і входом в будинок, між секціями (підʼїздами). Там буває що труба близько до земної поверхні і може грунт там промерзати. Коли рух води є - це пробачається. А коли нема…
Читав спогади киянина Худякова про зиму 1941 в Києві. При відклбченні опалення за тиждень температура в будинку зрівнялась з навколишньою. В квартирі було -15. Але тоді не було панелек та хрущів, були сталінки та царські будинки.
Не знаю, може сучасні електричні обігрівачі допоможуть але не впевнений.
В германии низкий криминалитет и тишина не из-за этажей, а из-за денег, законов и контроля. Этажность тут вообще ни при чём. Частный дом + машина + автобан — это не комфорт, а костыли малоэтажки. Если без машины нельзя жить, значит город уже проиграл. Лифт в 5–7 этажах стоит ровно столько же, но платят за него в 2–3 раза меньше квартир
Как раз єтажность очень при чем. В больших городах дома, часто многоєтажки стоят возле оживленніх трас. Даже в Германии машині издают шум когда их много. Часто можна наблюдать на автобане щити которие защищают от звука. Я жил в многоєтажке возле траси. Шум есть и реально мешает.
Для меня как раз комфортно жить когда машина под домом. Пример. Біл сегодня в центре на машине. 15 мин. туда и 15 мин. назад. Заплатил 2 евро за парковку. Если ехать на трамвае. 4.20 евро туда и 4.20 евро назад. Добирание около часа туда и час назад на трамвае.
Бетон прав, це система з пригородами + авто на кожного члена сімї самознищувальна - якщо всі пересядуть на авто - то міста стануть. Це видно навть по Польщі - все місто в постійних заторах. Але ніхто не хоче відмовлятись від авто в угоду публічному транспорту. Україна йде тим же шляхом.
4,2 Євро за поїздку на трамваї - це в якій країні? Бо коли був в Німеччині в Берліні - поїздка на метро/трамваї була приблизно за 1,5 Євро.