Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 12766127671276812769>
Повідомлення Додано: П'ят 03 кві, 2026 15:42

Підписуйтеся на Finance.ua та не пропускайте важливі відео
Ірина_
Модератор Форуму

Подякував: 1221 раз.
Подякували: 2098 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 03 кві, 2026 16:39

fox767676 написав:
  Faceless написав:Наче цегляна сталінка
На карніз під дахом подивіться

щось ви натягуєте сову, незрозуміло для чого
побудовано після 1957, стеля 2.5, кімнати прохідні, метраж маленький, хоча 2 варіант трохи покращеного планування
але на печерську багато типових хрущів 3к-58 метрів з вузькими вікнами
є навіть панельні

Були таки "робочі" сталінки з низькими стелями.
Мова ж про проєкт, неважливо що воно побудовано все коли сталін здох
Просто у хрущів немає отаких карнізів під дахом (чи як ото називається)
Faceless
Модератор

Подякував: 1502 раз.
Подякували: 8307 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: П'ят 03 кві, 2026 17:07

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Slon_Nosov написав:
  kingkongovets написав:розумну людину ніколи не здивує що чоловік 56 років ганяє на літровому спортбайку, наприклад мій знайомий Серьога Садовий (колишній керівник Голосіівського району) ганяє на такому ж в свої 63 і не бачить в цьому ніяких проблем

не дивує, а характерезує...
часто людям з психічними розладами здається що вони нормальні, але оточуючи помічають дивну поведінку. хизуватись спортивним мотом, заперечувати очевидні речі такі як відсутність парковки на орлика, дарвіна чи богомольця розумна людина не буде.
наприклад, там де запаркується матіз не стане камрі, наче одна ситуація, а результати для водіїв різні і сперичатись можна до нескінченності. іноді можна два кола зробити та не запаркуватись, або ставати двома рядами як на віноградном провулке. літровий спортивний мот в місті це взагалі незручна річ - погана посадка, йому потрібні оберти та кращий виворіт руля у порівняні з городськими мото, та і навіщо хизувати літром колі в іншої людини може бути 1.8 "кувалда".

я добре пам'ятаю центр поки там не почали будувати зайві поверхи на п'ятиповерхівках у +-1995-ті та "зайві" будинки, як наприклад новий жк THE ONE Lifetime Tower біля киянки наче ЖК Signature недостатньо щоб паралізувати вулицю. і бажати там добровольно жити можуть навіть незнаю хто...

не знаю навіщо ти ганьбишся з кожним повідомленням все більше, мені і як підозрюю всім іншим пофіг на імена твоїх знайомих... і ці погрози іншим форумчанам... ти ж маєш розуміти що і сам відхватити можеш, чи в себе повірив, ніколи не пропускав?
давай краще скидай фотки міста, це в тебе краще виходить, мені подобаються...
єдине, що я можу відповісти на цей потік ущемленої рефлексіі - це те, що мене дуже тішить, що такі чорти як ти поступово видавлюються життям з центра в єбеня, де вам саме місце, а замість них сюди вселяються цивілізовані люди, для яких життя в центрі важливіше ніж можливість безкоштовно кидати корча на найближчому пустирі в єбенях
kingkongovets

Подякував: 1316 раз.
Подякували: 2777 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 03 кві, 2026 22:39

Приведи примеры цивилизованных людын
Що пруться на Липки
Замисть тых, хто там спадрк вид дидив отрымав.
Офисники наверное, те шо лучшие арендаторы на моменте отжатых подвалов у сталыци???
барабашов

Подякував: 300 раз.
Подякували: 376 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 04 кві, 2026 07:44

kingkongovets написав:такі чорти як ти поступово видавлюються життям з центра в єбеня, де вам саме місце, а замість них сюди вселяються цивілізовані люди, для яких життя в центрі важливіше

це мабуть ті "шановні люди" що позахоплювали дахи будинків та мріяли жити у шпаківнях та паркуватись на пішохідній зоні?
щоб потім писати на форумі незнайомим людям та розповідати друзям які у них досягнення по життю? квартира в центрі, спорт мацацикл та два авто.... таке собі.
нагадав рекламу про двух орків які мріють захопити Київ та оселитись на склонах Дніпра на печерську, ти мабуть теж з їб..ней до центра переїхав настільки це болюче питання для тебе. кому ти що довести хочеш, що в тебе все краще ніж у інших? так всім настільки пофіг що аж незручно, особливо мені, коли я пів життя прожив на ліпках та досі живуть батьки в тій самій квартирі на 100+ метрів. давай ще п...здані що таких там не існує в старому фонді... :lol:
кожен обирає те що йому довподоби, сергійчик придбав квартиру біля парку совки то замисть вітань отримав порцію дорекань, хоча молодець...
толку на форумі від твоїх висерів трішки більше нуля, один негатив. 8)

Зображення
Slon_Nosov

Подякував: 1091 раз.
Подякували: 727 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 04 кві, 2026 11:19

kingkongovets написав:... мене дуже тішить, що такі чорти як ти поступово видавлюються життям з центра в єбеня, де вам саме місце, а замість них сюди вселяються цивілізовані люди.....

Насколько я помню, ты родился на Лесном, а сейчас в центре.
Судя по твоему кейсу - идут обратные процессы.
Damien

Подякував: 805 раз.
Подякували: 863 раз.

Профіль

3
2
Повідомлення Додано: Суб 04 кві, 2026 12:23

Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Damien написав:
  kingkongovets написав:... мене дуже тішить, що такі чорти як ти поступово видавлюються життям з центра в єбеня, де вам саме місце, а замість них сюди вселяються цивілізовані люди.....

Насколько я помню, ты родился на Лесном, а сейчас в центре.
Судя по твоему кейсу - идут обратные процессы.
я народився на розі Предславинської та Тверської, де зараз офіс УЗ, а виріс на Червоноармійській навпроти костелу у бабусі с дідусем , на Лісовому потім батьки отримали окрему квартиру і я там жив поки не закінчив школу і поїхав вчитися в інше місто, а коли через 8 років повернувся в Київ купив свою першу квартиру на Печерську - якщо вже тебе так цікавить історія мого життя то занотуй щоб більше не забувати

і ще раз, для тих хто ніяк не може знятися з ручника: той, хто зневажливо ставиться до метро і кому їздити там заважають роги - чорт

той, хто вважає головною ознакою комфорту локаціі можливість безкоштовно кидати корча де бачить - чорт

той, хто презирливо ставиться до віку людини і щиро дивується, що чоловік в 56 років - це не 100 літній напівживий дід, нездатний їздити на мотоциклі і натягнути молодшому хамлу око на дупу - теж чорт
kingkongovets

Подякував: 1316 раз.
Подякували: 2777 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 04 кві, 2026 20:34

бачу, що йдеться про роки... то мабуть я з 20 роками на цьому форумі вже суперстар. але якщо мене зараз притулити до стінки у безвітрену погоду, я теж можу ще досить чимало )
adeges

Подякував: 435 раз.
Подякували: 1076 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 04 кві, 2026 21:08

Можете там не шепотітись.
я улавлюваю ультразвуки, бачу в цілковитій темряві, читаю мислі на відстані, стрибаю вверх на 20 метрів, а в довжину - на 50. можу перегризти любе залізо. За один раз можу ви**бати двадцять киць, не при Вальці будь сказано. Ще продовжувать?
Бетон

Подякував: 226 раз.
Подякували: 537 раз.

Профіль

5
3
2
Повідомлення Додано: Суб 04 кві, 2026 22:17

Бетон написав:Можете там не шепотітись.
я улавлюваю ультразвуки, бачу в цілковитій темряві, читаю мислі на відстані, стрибаю вверх на 20 метрів, а в довжину - на 50. можу перегризти любе залізо. За один раз можу ви**бати двадцять киць, не при Вальці будь сказано. Ще продовжувать?

Шо, навіть знаєш де клітор?
Не бреши, дружина б не пішла..
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 406 раз.
Подякували: 2600 раз.

Профіль

6
8
5
  #<1 ... 12766127671276812769>
Форум: