Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 12794127951279612797>
Повідомлення Додано: Чет 30 кві, 2026 11:01

Hotab написав:
  won написав:
  rjkz написав:Никто не будет строить препоны для бизнеса или частнику что-то запрещать, чтобы сбить с него взятку

А це не взятка??👇
  rjkz написав:нельзя без лицензии заниматься электрикой, нельзя добавлять или убирать или перемещать "точки".
Можно пересроить дом. Но для этого надо получить разрешение в местном органе самоуправления.

Натуральна взятка і вимогательство. Тільки не комусь в карман, а в державу в цілому. Бред повний. А зроблено для того, щоб гроші крутились в економіці. А дендрофекальні "технології" - щоб було роботою обеспечити купу людей.
Коротше, це якраз-таки вимогательство і взятки. Просто узаконені, як лобізм. "Не можеш побороти - очоль".

А дозвільна система не має на меті перевірку хоча б профільної освіти?
А то «кабанчики» можуть накрутити в розетці чи щитку багато чого

Горні електрики, як и прочие строители
Vadim_

Подякував: 660 раз.
Подякували: 536 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 30 кві, 2026 11:10

Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Бетон написав:У меня в США родственник, на год моложе, с кучей бабла и успешным кровельным бизнесом.
Приехал в США в 2006. Я - в Киев, он - в США.
Мой бизнес развалили, а его бизнес развивается в космос.

Сидеть за деньги налогоплательщиков США, сбивать их системами ракеты и рассказывать про лагерь, это уметь нужно
я там прожив півтора року ще в 90х, потім бував там багато разів, там вчився мій син - не треба розповідати про смак устриць тим, хто їх їв)

вчергове кажу - займайся ремонтами і не ганьбись своєю маячнею про речі, в яких ти нічого не тямиш

зи: до речі ми збиваємо ворожі ракети ще й радянськими системамм, то що тепер - будемо і на совок через це надрачувати?

феєричне дурко)
Востаннє редагувалось kingkongovets в Чет 30 кві, 2026 11:27, всього редагувалось 2 разів.
kingkongovets

Подякував: 1316 раз.
Подякували: 2782 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 30 кві, 2026 11:19

Бетон написав:У меня в США родственник, на год моложе, с кучей бабла и успешным кровельным бизнесом.

Сидеть за деньги налогоплательщиков США, сбивать их системами ракеты и рассказывать про лагерь, это уметь нужно

В 2006 в США потрібно ще вміти було виїхати.
З моїх знайомих нікого не знав хто виїхав.
В Європу так, на підсобні роботи багатьом вдавалось.

Можливо на навчання, але там простим смертним майже не можливо.
Хомякоид

Подякував: 3253 раз.
Подякували: 511 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 30 кві, 2026 11:30

Hotab написав:
  won написав:
  rjkz написав:Никто не будет строить препоны для бизнеса или частнику что-то запрещать, чтобы сбить с него взятку

А це не взятка??👇
  rjkz написав:нельзя без лицензии заниматься электрикой, нельзя добавлять или убирать или перемещать "точки".
Можно пересроить дом. Но для этого надо получить разрешение в местном органе самоуправления.

Натуральна взятка і вимогательство. Тільки не комусь в карман, а в державу в цілому. Бред повний. А зроблено для того, щоб гроші крутились в економіці. А дендрофекальні "технології" - щоб було роботою обеспечити купу людей.
Коротше, це якраз-таки вимогательство і взятки. Просто узаконені, як лобізм. "Не можеш побороти - очоль".

Якщо там такі дендрофекалії, і норми просто заради норм - яка там освіта треба, щоб то ліпити... Чи мається на увазі "корочка"?

Наші люди он роблять краще за всіх їх "дипломованих спеціалістів", тобто "корочка" знань не додає, а ця вся система - це узаконене вимогательство, взятки і корупція, шоб було чиновникам чим платить зряплату.
won

Подякував: 352 раз.
Подякували: 42 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 30 кві, 2026 11:33

Хомякоид написав:

В 2006 в США потрібно ще вміти було виїхати.
З моїх знайомих нікого не знав хто виїхав.
В Європу так, на підсобні роботи багатьом вдавалось.

Можливо на навчання, але там простим смертним майже не можливо.

Найлегше було виїхати в США з СРСР, в кінці 1980-х. Будь хто міг виїхати, хто хотів. Освічених людей, технарів-науковців, інженерів - брали всіх бажаючих. Баптисти масово їхали, донині там. Ніхто з моїх тодішніх знайомих не піднявся. Прості люди, без вищої освіти. Вони не можуть собі дозволити купити хорошого сиру, не ходять в кафе і ресторани. Зуби лікують в Україні, тому що в Америці надто дорого. Навіть хліб самі печуть, сім,ями, по черзі. Всі працюють, не бухають. На жаль, серед їх дітей є наркомани - Америка, вона така.
Востаннє редагувалось Frant в Чет 30 кві, 2026 14:01, всього редагувалось 4 разів.
Frant

Подякував: 1825 раз.
Подякували: 2603 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 30 кві, 2026 11:35

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

won написав:
  Hotab написав:
  won написав:
5952313:rjkz"]
Никто не будет строить препоны для бизнеса или частнику что-то запрещать, чтобы сбить с него взятку

А це не взятка??
[quote="5952313:rjkz написав:нельзя без лицензии заниматься электрикой, нельзя добавлять или убирать или перемещать "точки".

Якщо там такі дендрофекалії, і норми просто заради норм - яка там освіта треба, щоб то ліпити... Чи мається на увазі "корочка"?

Наші люди он роблять краще за всіх їх "дипломованих спеціалістів", тобто "корочка" знань не додає, а ця вся система - це узаконене вимогательство, взятки і корупція, шоб було чиновникам чим платить зряплату.[/quote]ліцензія та можливість її втрати - перш за все дуже дієвий інструмент для відповідальності та контролю, вам скількі рочків взагалі?
kingkongovets

Подякував: 1316 раз.
Подякували: 2782 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 30 кві, 2026 11:43

baraka написав:кстати, лендлорды, а кто заходил в электронный кабинет налогоплатильщика ?

самое время посмотреть скоко вы должны государству за превышение своих метров (смотреть в "ЕК для громадян")...

Хіба вже? Здається останній раз вони мені щось розрахували тільки в червні
Але дякую за нагадування
Faceless
Модератор

Подякував: 1503 раз.
Подякували: 8310 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Чет 30 кві, 2026 11:45

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

won написав:яка там освіта треба, щоб то ліпити... Чи мається на увазі "корочка"?

Наскільки знаю будівельникам навіть коледж не треба
ліцензія мабуть і все
Faceless
Модератор

Подякував: 1503 раз.
Подякували: 8310 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Чет 30 кві, 2026 12:08

Коли я регулярно подавав декларації, я писав туди всю нерухомість. І рад запитав у інспектора, а що щодо податку, бо у мене ж перевищення. Мені сказали, доведи документально, принеси оригінали і все таке. То я подумав, якщо вам не потрібно, то навіщо мені. А за хатинку в базі вони 8 років нічого не нараховували, у 2024 нарахували за 2023 і 2022. Про землю під хатинкою лише наприкінці минулого року згадали, нарахували за 2022-2024. Можна було б посперечатись за 2022, бо більше 3 років, але там копійки реально
adeges

Подякував: 435 раз.
Подякували: 1076 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 30 кві, 2026 14:25

adeges написав:Коли я регулярно подавав декларації, я писав туди всю нерухомість. І рад запитав у інспектора, а що щодо податку, бо у мене ж перевищення. Мені сказали, доведи документально, принеси оригінали і все таке. То я подумав, якщо вам не потрібно, то навіщо мені. А за хатинку в базі вони 8 років нічого не нараховували, у 2024 нарахували за 2023 і 2022. Про землю під хатинкою лише наприкінці минулого року згадали, нарахували за 2022-2024. Можна було б посперечатись за 2022, бо більше 3 років, але там копійки реально

да, по моим подозрениям - процесс может набирать обороты: не все знают что счётчик включен (бумажки то не приходят в почтовый ящик), но после войны будут требовать оплатить счета (податкови постанови) за прошлые годы.
baraka

Подякував: 920 раз.
Подякували: 891 раз.

Профіль

#<1 ... 12794127951279612797>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор