|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 12 січ, 2023 17:48
airmax78 написав: Олежан написав:макс, с зп 8000 ойро вы легко возьмете кредит на квитку в вене
Я в Вене в командировке. Я в Вене оставаться не собираюсь. У меня зп украинская. Какие 8К евро?! 🤯
Ми ж пам'ятаєм, 100куе, ростовська пральня. Зараз, ще додатково 3куе щомісяця "командіровочних"
-
flyman
-
-
- Подякував: 1605 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 12 січ, 2023 17:54
flyman написав: reus написав: flyman написав:Не підкажете, скільки цілих будинків залишилося в Києві? В аірмакса ви руїни ж не руїни збираєтеся брати?
Якщо ви вважаєте, що повномасштабна війна, то нічого страшного для РН, то це ваша справа, ніхто вам не забороняє купувати та задовольняти хотєлки продавців. Я ні у кого нічого не збираюся купувати, я ще при здоровому глузді!
Не підкажете, після бомбардувань Білограда НАТО, ціни там в даний момент часу наскільки відрізняються від цін Дубліна? До речі, я би ваш вибір щодо Білограда зрозумів. А от Дубліна, ні. Що ви в тому Дубліні знайшли. Вінниця і то оптмальніший вибір, як на мене.
Кожен оцінює ризики особисто. Якщо ви вважаєте, що ціни ок, і покупка на часі, то вперед! А щодо Дубліна, то я підшукую варіанти не для себе, а для близьких родичів. Я поки що у Києві і не збираюся нікуди переїжджати
-
reus
-
-
- Подякував: 430 раз.
- Подякували: 1499 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 12 січ, 2023 18:54
vkstsk написав: airmax78 написав:Я в Вене в командировке.
Термін дії бронювання не може перевищувати 6 місяців. Вже порушив строки?
Подовжили.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 12 січ, 2023 18:56
flyman написав: airmax78 написав: Олежан написав:макс, с зп 8000 ойро вы легко возьмете кредит на квитку в вене
Я в Вене в командировке. Я в Вене оставаться не собираюсь. У меня зп украинская. Какие 8К евро?! 🤯
Ми ж пам'ятаєм, 100куе, ростовська пральня. Зараз, ще додатково 3куе щомісяця "командіровочних"
То все було колись дуже давно - ще до Революції Гідності, за старим курсом. Зараз в гривні все те саме, але курс дещо інший.
-
airmax78
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 12 січ, 2023 18:57
макс як настоящий одісит заливає по повній) все погано, все пропало. денег нет! 
-
Олежан
-
-
- Подякував: 23 раз.
- Подякували: 140 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 січ, 2023 19:03
Олежан написав:макс як настоящий одісит заливає по повній) все погано, все пропало. денег нет! 
Але ми тримаємось!
-
airmax78
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 12 січ, 2023 19:04
reus написав: airmax78 написав:Тому що людина, яку "покупка не цікавить взагалі" не буде так сильно цікавитись темою "Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві". Яку б давно вже потрібно було б перейменувати у "Коли розпочнеться ріст нереально малих цін на житло у Києві".
Я ніколи не стверджував, що покупка не цікавить взагалі, а позначив, що покупка на зараз(на сьогодні немає ніяких хотєлок) не цікавить взагалі, тобто прийде час, коли у продавців закінчиться стадія заперечення, тоді можливо, щось зацікавить.
Так можливо це у Вас стадія заперечення?
-
airmax78
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 12 січ, 2023 19:16
reus написав: flyman написав: reus написав:Якщо ви вважаєте, що повномасштабна війна, то нічого страшного для РН, то це ваша справа, ніхто вам не забороняє купувати та задовольняти хотєлки продавців. Я ні у кого нічого не збираюся купувати, я ще при здоровому глузді!
Не підкажете, після бомбардувань Білограда НАТО, ціни там в даний момент часу наскільки відрізняються від цін Дубліна? До речі, я би ваш вибір щодо Білограда зрозумів. А от Дубліна, ні. Що ви в тому Дубліні знайшли. Вінниця і то оптмальніший вибір, як на мене.
Кожен оцінює ризики особисто. Якщо ви вважаєте, що ціни ок, і покупка на часі, то вперед! А щодо Дубліна, то я підшукую варіанти не для себе, а для близьких родичів. Я поки що у Києві і не збираюся нікуди переїжджати
Легенда змінилася. Через тиждень/місяць/півроку: данунах той Дублін, акції МААНГ в крутому піке, масові звільнення ІТників, індуси пакують чемодани в індію, ірландський тигр в комі та вимагає чергову дозу євродопомоги від ЄС ...
-
flyman
-
-
- Подякував: 1605 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 12 січ, 2023 19:28
airmax78 написав:Так можливо це у Вас стадія заперечення?
Через 2-3 роки реальні ціни покажуть у кого була ця стадія.
-
reus
-
-
- Подякував: 430 раз.
- Подякували: 1499 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 12 січ, 2023 21:40
барабашов написав:reus А если "Сармат" украшенный колорадскими ленточками по пути в Вашингтон случайно упадёт на территории Ирландии - покупка там ДО огненного шторма и ЯВ будет удачной?
Каким образом? Почему не в Рио-Инженейро? Ирландия находится ооооочень далеко от курсов ракет по Вашингтону. Ракетные курсы бороздят воды Северного ледовитого океана и потом через Канаду. В Канаде и на Аляске стоят американские ПРО, их цель как раз конроль этих курсов. Запускать с пересадкой в Ирландии - "контрпродуктивно" (с) и отрицательно эффективно.
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8662 раз.
- Подякували: 5477 раз.
-
-
Профіль
-
-
10