Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
reus написав:Навіть продавці новобудов пропонують не менше 20% знижки. Напевно, зовсім їм не солодко. Все тільки починається.
Це щоб реально продати. На "вторинці" такі ж розклади. Є цікаві варіанти, дешевше рівня 2022 на 15-20%. Ніхто не купляє. Значить, падіння повинно бути глибшим
Феодал написав:А куда это все пропали? Мне так нравилось читать за #будетДорожай
Хтось воює, хтось втік за кордон, хтось живе від ЗП до ЗП, хтось чекає прояснення ситуації. Не до жиру. Доки війна не закінчиться - жодних проявів активності на КРЖН не буде.
Феодал написав:А куда это все пропали? Мне так нравилось читать за #будетДорожай
В смысле? Очевидно что цены будут расти. Просто переливать из пустого в порожнее каждый день одно и то же могут не только лишь все. Поэтому ветке нужно отдохнуть.
airmax78 написав:В смысле? Очевидно что цены будут расти. .
Макс, на Вашу думку, коли зупиниться падіння цін? Хочу відверту відповідь. Я втомився бути дорослим бомжем. В Херсоні не очікую на швидке повернення інвестиційної привабливості свого новобуду. Тому потроху дивлюсь на Київ. Придивляюсь на бюджет 70-90 .
Макс, на Вашу думку, коли зупиниться падіння цін? Хочу відверту відповідь. Я втомився бути дорослим бомжем. В Херсоні не очікую на швидке повернення інвестиційної привабливості свого новобуду. Тому потроху дивлюсь на Київ. Придивляюсь на бюджет 70-90 .
Відповідь на це питання повинна краще спостерігатись із кабіни бойового літака, аніж з вітрини віденського кафе
Написав Вам у приватні повідомлення, щоб тут конкуренти з відділів продаж не заважали штовхати нерухомість.