Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
cherchiltank написав:А якщо серйозно - аппс - це моноліт? Паркінг в ньому є? Ліфт туди спускається? Охорона в парадному є (не консьєрж а саме охорона?)
Да это троллинг моей персоны. АППС - это панель на ростверке со свайным фундаментом. Какой там в баню подземный паркинг? 2 лифта на 16 этажей по 4 квартиры - это есть, консьерж в аквариуме тоже есть.
Понравился интерьер в стиле хард лофт в индийском баре (или ресторане?) Podil East India Company на Межигорской. Правда, был там еще до пандемии, может уже и поменяли что-то
cherchiltank написав:А де пішки в Києві приємно йти і де нема радянської забудови? І навіщо йти пішки якщо можна з паркінгу виїхати на машині і через 5 хвилин бути в Маріїнському парку чи парку слави чи біля баби з мечем? Доречі до жк рибальський який я так поняв є вашою мрією па 800 - пішки вам удобно йти? Начертіть маршрут куди там можно йти? Ілі ето другоє?)
З ЖК Рибальський не потрібно буде нікуди йти - Рибальський - це маленьке місто. Місто сонця. + Якщо забудовнику вистачить наснаги - буде власна набережна, яка плавно переходитиме у парк Наталка. мммммммм.... Рибальський... Мрія.
cherchiltank написав:Колхозний проект це монолітний будинок стіни з цегли підземний паркінг і 4 ліфти?) назвіть мені неколхозний проект з тих що будується)
Это тот, который запроектирован с неактуальной концепцией, устаревшей или заранее обреченной, как Детройт, который ошибочно планировался как город парковок, а сегодня - весь в стройках, с переосмысленной концепцией и символично, что его восстановление началось с трамвайного движения.
Советскому человеку (я не про rjkz), сорян, любой дом - это набор панелей, возможно, кирпичей. Хорошо, что РКЖН - не просто алгебра, а кое что ещё.
Это похоже на работу архитектора и колхозника (с баблом): "Мне тут рисуй "залу 8х8 м" и "калидор" через все комнаты
cherchiltank написав:А на рахунок що робити з доларами - В 2013 800тис гривень це було 100 тисяч долярів В 2023 100 тисяч долярів це 4мільйони гривень У кого в 2013 було ці 100 тисяч у того і зараз є 4 мільйони гривень А хто купив у 2013 двокімнатну квартиру на Дарниці - що є в нього?)
с большой долей вероятности 2-х комнатная квартира на Дарнице.
Ощущение что у людей резко закончились деньги и они решили выкручиваться любой ценой. а) нельзя в лофте оставлять необработанными кривые кирпичные стены или стены толщиной в 1/2 кирпича. б) нельзя оставлять кирпичные стены рядом с бетонными пилонами/колоннами - что-то одно надо отделывать. в) нельзя оставлять помещения со всеми неотделанными стенами.
В итоге получился такой приют сквоттера. Деньги на ветер.
Лаундри рум зачетная. Немного сбивает с толку, кто является владельцем квартиры, набор инструментов слева на стене.
мнения разошлись, Макс ремонт захейтил, чтобы его Квитка не потеряла в рейтинге, остальным вроде понравился. Ещё жду мнение долярчика, beee, UA и Барабашова. Может голосовалку запилить?
beee написав:Покупатели там - люди творческие. Им лофт нужен, поэтому там его и лепят столько
Я ждал от вас расширенной оценки. А Максу и cherchiltank спасибо
Все пытаюсь понять где же грань между лофтом и подвальным помещением, иногда я их даже путал, но больше не буду, потому что Макс нас учит, что лофт, это аккуратный подвал.
Але із якісних матеріалів тобто берете квартиру без ремонту і ремонтуєте так щоб вона не змінилась - відбиваєте старий бетон перекладаєте на новий - дорогий, перегородки зносите та викладаєте цеглою - дорогою, думаю можна ще козлика поставити посеред квартири - але дизайнерського тисяч за 5 баксів - ну і само собою зтираєте написи на стінах що залишили будівельники - і тікурілою під трафарет пишете щось модне -рецепт лофту від макса) Забув - стару монтажну піну теж виковирюєте і задуваєте новою - самою дорогою що знайдете)
хоча би поверх "натуральної" цегли наліпити декоративну цеглу і вже було би 50% скандинавського лофту і не виглядало як лофт у завгара