|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 04 тра, 2023 11:42
reus написав: airmax78 написав: reus написав:Я предложил свою цену. Был уверен, что не согласятся, но в какой-то момент ее приняли, неожиданно для меня и сделка состоялась. Квартира дорогая, таких сделок на тот момент было оч. мало, поэтому хороший дисконт. Думаю, что продавец согласился потому, что ему нужны были деньги, и скорей всего продавать долго не мог, а больше покупателей не было, поэтому сделка состоялась. Это не значит, что все продавцы сейчас согласятся на большие дисконты. Все индивидуально. Сейчас такие дисконты, это единичные случаи, а через какое-то время, скорее всего рынок опустится к этим значениям.
Грабанули чела тыс на50-70 в моменте. Хотели грабануть меня. Когда я вам об этом говорил прямым текстом - включали режим "отвергнутого миссии". И сейчас ведете себя как-будто так и надо было. Талант.
Я никого не грабил. Я предложил свою цену. На тот момент больше ему никто не давал, поэтому и состоялась абсолютно рыночная сделка. Вам были не нужны деньги, поэтому вы и не согласились, а моему продавцу нужны, поэтому он продал. Кто больше выиграл от такой сделки, покажет время. Не исключено, что я могу потерять все, поэтому если и будет +, то это плата за колоссальный риск, который я взял на себя. Вы тоже предпочли риск вместо кеша, это ваш выбор, как и мой.
створіть собі тему "угода руеса", і там собі її обсмоктуйте
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 04 тра, 2023 11:49
flyman написав: reus написав:Я никого не грабил. Я предложил свою цену. На тот момент больше ему никто не давал, поэтому и состоялась абсолютно рыночная сделка. Вам были не нужны деньги, поэтому вы и не согласились, а моему продавцу нужны, поэтому он продал. Кто больше выиграл от такой сделки, покажет время. Не исключено, что я могу потерять все, поэтому если и будет +, то это плата за колоссальный риск, который я взял на себя. Вы тоже предпочли риск вместо кеша, это ваш выбор, как и мой.
створіть собі тему "угода руеса", і там собі її обсмоктуйте
є альтернативна пропозиція: кавалірки КРЖН як окрема тема. Там щонайменше десь сторінок на 50 вже є матеріалів мабуть
-
adeges
-
-
- Подякував: 433 раз.
- Подякували: 1066 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 тра, 2023 11:53
flyman написав: fler написав:Ваш допис викликав у мене ряд питань: 1) Поки йде війна нерухомість у нас буде дорожчати? 2) Коли війна закінчиться та відкриють кордони для всіх, то кількість житла на продаж не збільшиться? Якщо збільшиться, то ціна не впаде? 3) Ви серйозно вважаєте, що нерухомість у бідній країні може коштувати стільки ж, як і в на порядок багатшій?
1) там де БД і руйнування, нічого не варта 2)залежить від умов закінчення 3) країна не бідна, а певна група людей довела більшість населення до такого стану
Це ключове.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 04 тра, 2023 11:56
flyman написав:створіть собі тему "угода руеса", і там собі її обсмоктуйте
Якщо вам не цікаво, то не читайте. Люди задають питання, я відповідаю в рамках теми. Комусь цікаво пізнати ваші ексклюзивні ремонти, а хтось цікавиться реальними угодами на РН.
-
reus
-
-
- Подякував: 430 раз.
- Подякували: 1499 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 04 тра, 2023 12:10
flyman написав: reus написав: flyman написав:створіть собі тему "угода руеса", і там собі її обсмоктуйте
Якщо вам не цікаво, то не читайте. Люди задають питання, я відповідаю в рамках теми. Комусь цікаво пізнати ваші ексклюзивні ремонти, а хтось цікавиться реальними угодами на РН.
у вас тут кілька місяців самовихваляння "як відмародерив на 45% ринкової ціни квартири"
Реус наполягає що купив за "ринковою ціною". За декілька місяців ринок в воюючий країні виріс на 25%... 
-
airmax78
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 04 тра, 2023 12:16
airmax78 написав:наполягає що купив за "ринковою ціною". За декілька місяців ринок в воюючий країні виріс на 25%... 
тіпічний сєгмєнт
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 04 тра, 2023 12:16
airmax78 написав:Реус наполягає що купив за "ринковою ціною". За декілька місяців ринок в воюючий країні виріс на 25%... 
В мене родич багато років займався продажем металопродукції в Європах. Його завжди дуже дивували питання про "ринкову ціну". Він вважав, що ринкова ціна це та, за яку він укладає угоди. З академічної точки зору, це угода між непов'язанами сторонами без примусу і повним розумінням умов угоди. Тобто будь-яка фактична угода, яка відповідає цьому, є ринковою. Проте звичайно, можливо Реус ховає пістолет, який дбайливо тримав у скроні продавця ) Не зрозуміло лише, звідки про це знаєте ви?
-
adeges
-
-
- Подякував: 433 раз.
- Подякували: 1066 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 тра, 2023 12:21
adeges написав: airmax78 написав:Реус наполягає що купив за "ринковою ціною". За декілька місяців ринок в воюючий країні виріс на 25%... 
В мене родич багато років займався продажем металопродукції в Європах. Його завжди дуже дивували питання про "ринкову ціну". Він вважав, що ринкова ціна це та, за яку він укладає угоди. З академічної точки зору, це угода між непов'язанами сторонами без примусу і повним розумінням умов угоди. Тобто будь-яка фактична угода, яка відповідає цьому, є ринковою. Проте звичайно, можливо Реус ховає пістолет, який дбайливо тримав у скроні продавця ) Не зрозуміло лише, звідки про це знаєте ви?
ви путаєте "ринкову ціну" і "договірну ціну", так можна дійти до того, що в Рєзнікова яйця за 17 грн, теж "ринкова" ціна
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 04 тра, 2023 12:23
adeges написав: airmax78 написав:Реус наполягає що купив за "ринковою ціною". За декілька місяців ринок в воюючий країні виріс на 25%... 
Шахеда чи Калібр у скроні продавця тримав хло (як мінімум продавцю так здавалось). Реус просто проходив повз, побачив розгубленого продавця в мокрих штанях і запропонував свою "ринкову ціну". Що тут ще треба знати?
-
airmax78
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 04 тра, 2023 12:31
airmax78 написав:Реус наполягає що купив за "ринковою ціною". За декілька місяців ринок в воюючий країні виріс на 25%... 
ага, виріс война же всех жителей Украины сделала богаче
-
Феодал
-
-
- Подякував: 26 раз.
- Подякували: 100 раз.
-
-
Профіль
-
-