Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1117311174111751117611177 ... 12435>
Повідомлення Додано: Вів 29 сер, 2023 14:01

unknown guest

Это походу Генезис, живо строился до войны.
Место конечно адовое. Лучше уже Кампус за углом, тот хоть в заднице но не в развязке)
Еще за Генезисом прямо около Индустриального находится недострой, которому уже лет 15 минимум, в 2010 вроде еще краны стояли, а сейчас уже деревья растут.
интересно, кто им владеет и почему бы не довести хоть до чего то.
smdtranz

Подякував: 13 раз.
Подякували: 106 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 29 сер, 2023 14:14

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Хлопці, найближчі 20 років нас чекає доля країн де все життя концентрується у декількох великих містах, а за їх межами - ПЦ ПЦовий. Війна цьому тільки посприяла. Жоден з фронтових/прифронтових населених пунктів не відродиться - ніхто не повернеться ані в Бахмут, ані в Роботіне, Мар'їнку і т.д., ані в бесчислені стерті з обличча землі села. Це нетипова європейська організація життя, але як є. Не знаю що буде з Маріуполем. Таку трагедію в Україні до цього переживав тільки Батурин, але в значно менших масштабах, і знову ж таки від кацапів. І після цього він вже відновитися так і не зміг. Тому Київ не обезлюдить. Як не обезлюдять ані Одеса, ані Дніпро, ані, навіть, Харків. Урбанізація тільки посилиться.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 29 сер, 2023 14:16

Ребята, я тут посмотрел цены на 1К ЖК Эврика, там 70 тыс средняя, последний раз смотрел год назад, было 40+. Что, реально поднялись цены?
Примат

Подякував: 24 раз.
Подякували: 50 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 29 сер, 2023 14:19

Voistov написав:
Ремонта боюсь (делал в своей нынешней однушке после строителей), знаю что к чему, и главное сколько. Денег впритык, и это с планируемвми заемными. И пока как приоритетную, рассматриваем именно эту локацию, теща живет в этом районе и сможет сильно помогать с ребенком.

Ну тоді я пас, в тому райончику буваю тільки проїздом і він геть не радує навіть з вікна машини.
Як на мене, 120 за таке "добро" занадто дорого, не поспішайте віддавати гроші, шукайте/чекайте інші варіанти.
п.с. Головне, щоб і теща була в курсі та не проти нових "розваг".
drevlyanin

Подякував: 514 раз.
Подякували: 519 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 29 сер, 2023 14:22

Примат написав:Ребята, я тут посмотрел цены на 1К ЖК Эврика, там 70 тыс средняя, последний раз смотрел год назад, было 40+. Что, реально поднялись цены?

Люди вірять в перемогу. Я вірю в перемогу.
airmax78

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 29 сер, 2023 14:29

airmax78 написав:Хлопці, найближчі 20 років нас чекає доля країн де все життя концентрується у декількох великих містах, а за їх межами - ПЦ ПЦовий. Війна цьому тільки посприяла. Жоден з фронтових/прифронтових населених пунктів не відродиться - ніхто не повернеться ані в Бахмут, ані в Роботіне, Мар'їнку і т.д., ані в бесчислені стерті з обличча землі села. Це нетипова європейська організація життя, але як є. .. Тому Київ не обезлюдить. Як не обезлюдять ані Одеса, ані Дніпро, ані, навіть, Харків. Урбанізація тільки посилиться.

Так і буде, цілком поділяю вашу думку. Але вважаю, що паркувати гроші прямо зараз у КРЖН - не найкраща ідея.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 29 сер, 2023 14:30

drevlyanin написав:Ну тоді я пас, в тому райончику буваю тільки проїздом і він геть не радує навіть з вікна машини.
Як на мене, 120 за таке "добро" занадто дорого, не поспішайте віддавати гроші, шукайте/чекайте інші варіанти.

субъективно там расклад по ценам в этом районе был до 2022 года 1000...1300долл за метр (на панельки и хрущи), а в "новостроях" и типа в муровейнике "ПЕКТОРАЛЬ" цены были х1.3...1.5 т.е. 1300... 2000
учитывая что панельки там грубо говоря стали стоить от 750, то привлекательная цена на борщаговский "новострой" выглядит как 975долл (750*1.3)
но владельцы этих элитных комлексов всё по прежнему выставляют по довоенным ценам
uaprofi

Подякував: 831 раз.
Подякували: 660 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 29 сер, 2023 14:39

fler написав:
  airmax78 написав:Хлопці, найближчі 20 років нас чекає доля країн де все життя концентрується у декількох великих містах, а за їх межами - ПЦ ПЦовий. Війна цьому тільки посприяла. Жоден з фронтових/прифронтових населених пунктів не відродиться - ніхто не повернеться ані в Бахмут, ані в Роботіне, Мар'їнку і т.д., ані в бесчислені стерті з обличча землі села. Це нетипова європейська організація життя, але як є. .. Тому Київ не обезлюдить. Як не обезлюдять ані Одеса, ані Дніпро, ані, навіть, Харків. Урбанізація тільки посилиться.

Так і буде, цілком поділяю вашу думку. Але вважаю, що паркувати гроші прямо зараз у КРЖН - не найкраща ідея.

Зазвичай те, що більшості здається поганою ідеєю - виявляється ідеєю не такою вже і поганою і навпаки. Не завжди, але дуже часто.
airmax78

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 29 сер, 2023 14:47

fler написав:

Верить в победу страны это молча вкладывать в её недвижимость параллельно оплачивая лям в бюджет. Я вкладываю, потому что верю в нацию, хоть и критикую власть.

Кстати заметили, как наши военные настроили ПВО Киева? При таком положении дел кацапы уже и не видят смысла в пустой трате ракет.
Бетон

Подякував: 191 раз.
Подякували: 405 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 29 сер, 2023 15:11

airmax78 написав:Зазвичай те, що більшості здається поганою ідеєю - виявляється ідеєю не такою вже і поганою і навпаки. Не завжди, але дуже часто.
в 2007-2008 всё моё окружение мечтало вложиться в РН Днепра и Киева. Казалось рост будет вечным. Помню те разговоры 50% тема недвижимость 30% про авто (в кредит) и 20% где бы отдохнуть (помимо уже надоевших Турции / Египта).

В 2016 когда я начал покупать коммерцию, недвижимость мало кого интересовала, выбор коммерции был огромный, в любой локации и любых размеров. Сейчас даже не верится. При том что рынок недвижимости удвоился за счёт новостроек, выбора стало в 3 раза меньше и коммерцию выгребают ещё на этапах котлована. Пошел тренд на самозанятость наступила эпоха "все услуги под домом". Даже почтомат в моем жк зачем-то поставили, хотя отделение НП через 150м.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
  #<1 ... 1117311174111751117611177 ... 12435>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему