Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Первый написав:Не знайшов. З телефону складно. В Дубліні не був.
Я стверджую що в Києві на фоні інших в абсолютних значеннях дешево. В рази дешевше, а з деякими нормальними місцями на порядок дешевше. Натиснув Дублін. Новобудова. Говнострой аля Софіївська Борщагівка 3-4 тисячі євро. Флай купує по 500 євро…каже що це пристойна нерухомість.
Зверху посилання на якісь фантазії за забором. В країні якій я б бажав щось придбати така ж картинка тільки в разів 5 більшою щільністю - від 15 тис дол. за квадрат
Взяв перший варіант, який попався. https://www.daft.ie/for-sale/apartment- ... -1/5401131 Центр Дубліна. Відносно новий дім. 4 347 Ойро за кв. м. Мій знайомий не так давно продав ФК 2 за 4 500 за кв. м. З великою натяжкою можна вважати цю локацію центром. А так да, ціни в рази У свій час коли у Макса хотелка злетіла до небес і він стверджував що у столиці країни ЗЄ неможливо купити за 300 000 ойро щось пристойне 100 кв. м. Коли я навів приклад с посиланням, то він почав казати, що Дублін, це дупа світу, тому і ціни такі, а його квіточка безцінна Так от я прогнозую, що після війни буде ще вікно можливостей для входу на РН. Гривню опустять до комфортного для західних інвесторів рівня. Хто буде готовий, той і отримає свій льодяник
Востаннє редагувалось reus в Вів 12 вер, 2023 19:57, всього редагувалось 3 разів.
Первый написав:Не знайшов. З телефону складно. В Дубліні не був.
Я стверджую що в Києві на фоні інших в абсолютних значеннях дешево. В рази дешевше, а з деякими нормальними місцями на порядок дешевше. Натиснув Дублін. Новобудова. Говнострой аля Софіївська Борщагівка 3-4 тисячі євро. Флай купує по 500 євро…каже що це пристойна нерухомість.
Зверху посилання на якісь фантазії за забором. В країні якій я б бажав щось придбати така ж картинка тільки в разів 5 більшою щільністю - від 15 тис дол. за квадрат
Взяв перший варіант, який попався. https://www.daft.ie/for-sale/apartment- ... -1/5401131 Центр Дубліна. Відносно новий дім. 4 347 Ойро за кв. м. Мій знайомий не так давно продав ФК 2 за 4 500 за кв. м. З великою натяжкою можна вважати цю локацію центром. А так да, ціни в рази У свій час коли у Макса хотелка злетіла до небес і він стверджував що у столиці країни ЗЄ неможливо купити за 300 000 ойро щось пристойне 100 кв. м. Коли я навів приклад с посиланням, то він почав казати, що Дублін, це дупа світу, тому і ціни такі, а його квіточка безцінна Так от я прогнозую, що після війни буде ще вікно можливостей для входу на РН. Гривню опустять до комфортного для західних інвесторів рівня. Хто буде готовий, той і отримає свій льодяник
Смішно. Чесно. Ви прекрасно розумієте що я прав. Тому закінчуйте розказувати про 4500 в Фк2. Фк1 по 2000. Бери не хочу. Ще кращий за вказаний дублінський говнострой.
Зи. Девал буде. Вікно можливостей теж. Красавчик хто вгадає:-) а ще більший красавчик хто зараз купить через єоселю. Але це ж гілка оленів:-) а вони завжди продають і купують не тоді коли треба.
Єоселя бумить - капець. Був би Зрадіо - він звісно сказав би що поки не побачу на графіку не повірю. Але Зрадіо немає, тому доведеться вірити на слово. Хоча скоро всі побачать і на графіках.
Первый написав:Смішно. Чесно. Ви прекрасно розумієте що я прав. Тому закінчуйте розказувати про 4500 в Фк2. Фк1 по 2000. Бери не хочу. Ще кращий за вказаний дублінський говнострой.
ФК2 4500 зі слів мого знайомого. Доки не бачив, але можу подивитися. А ФК1 не Па 2000, а По 2915 за кв. м. була продана 1к восени ще торік, особисто бачив угоду. Якщо є бажання можу спитати чи захочуть показати доки за компенсацію вартості їх робочого часу. Я вважаю, що на сьогодні, ціни неадекватні як для форс-мажору такого масштабу. Але у нас як завжди, поки півень не клюне, піп не перехреститься. Тому ми спостерігаємо то -45%, то +45% Якщо не дай Бог будуть знову взимку відключення, то побачемо-45%