|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 19 жов, 2023 16:03
Олежан написав: vitaliiangel написав:Faceless значит аренда восстановится в ближайшее время до довоенных значений.
уже востановилась. даже в долларах
Поки що тільки в гривні, я як практик а не теоретик вам кажу)
-
cherchiltank
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 251 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 19 жов, 2023 16:45
cherchiltank написав: Олежан написав: vitaliiangel написав:Faceless значит аренда восстановится в ближайшее время до довоенных значений.
Олежан заливає. Пустобрєх Vulgarius))) Faceless написав:Людей в метро вистачає, думаю, на ранкових поїздах така сама тіснява
Бензин по 50+ грн. Навіть форумне панство з Ірпеня в Київ стало їздити електричками 
-
Frant
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1771 раз.
- Подякували: 2582 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 19 жов, 2023 20:23
Олежан написав: vitaliiangel написав:Faceless значит аренда восстановится в ближайшее время до довоенных значений.
мечты-мечты
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Чет 19 жов, 2023 20:45
cherchiltank написав: Олежан написав: vitaliiangel написав:Faceless значит аренда восстановится в ближайшее время до довоенных значений.
была просадка в 2022. Бизнес и комфорт классы стабильны. У меня Славутич даже +100$. Сдаётся за неделю. Так что можно сказать, что ваше утверждение верно
-
Бетон
-
-
- Подякував: 192 раз.
- Подякували: 409 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 19 жов, 2023 21:02
Faceless написав:але все-таки 19% річних. для іпотеки забагато...
Общался сегодня с руководителем отделения одного из банков, что участвует в Є-оселі. Вкратце - в мыле и панике. Говорит, что денег есть, а выдать никому так и не могут до сих пор - то проблемные объекты, то отказ по клиенту. При мне звонков 6 - все связанные с данным вопросом.
-
Rack
-
-
- Подякував: 56 раз.
- Подякували: 99 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 19 жов, 2023 21:23
значит аренда восстановится в ближайшее время до довоенных значений.[/quote] уже востановилась. даже в долларах[/quote] Поки що тільки в гривні, я як практик а не теоретик вам кажу)[/quote] была просадка в 2022. Бизнес и комфорт классы стабильны. У меня Славутич даже +100$. Сдаётся за неделю. Так что можно сказать, что ваше утверждение верно[/quote] Помилка вижившего Я вам скажу простий приклад - ця квартира є в гілці про оренду (біля метро палац України 2к 61 метр, будинок 1996 року) З 2005 по 2013 вона здавалася за 600 долярів З 2014 по 2020 - за 400 долярів З 2020 по 2022 за 500 долярів Зараз здаю за 350 долярів (думаю можна було і за 400) Про доляри тоді і зараз вам розказати?) Є нові будинки - яким 2-3 роки і новий ремонт - там можуть бути довоєнні ціни - таких небагато Через 5 років ці будинки такими новими не будуть як і ремонт Сильне послаблення гривні може загнати ціну оренди в 2022, її стабільний курс та наша армія - це єдине що тримає київській ринок нерухомості на плаву Про мобілізацію я мовчу - будь які рухи воєнкоматів в Києві - город буде знову напівпорожній
-
cherchiltank
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 19 жов, 2023 21:25
Rack написав: Faceless написав:але все-таки 19% річних. для іпотеки забагато...
Общался сегодня с руководителем отделения одного из банков, что участвует в Є-оселі. Вкратце - в мыле и панике. Говорит, что денег есть, а выдать никому так и не могут до сих пор - то проблемные объекты, то отказ по клиенту. При мне звонков 6 - все связанные с данным вопросом.
Для пересічних - є осиля це тисячі кредитів в рік - ні про що, на ринок майже не впливає
-
cherchiltank
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 19 жов, 2023 21:28
Ті хлопці що кажуть про стабільність - чомусь не пишуть в гілці про оренду (я там завжди писав з цінами протягом 4 років) - ваші довоєнні фантазії - це пусті балачки, реальність це 4 кімнатна на старому Подолі біля метро за 28-32 тисячі грн, все інше пустопорожній хайп)
-
cherchiltank
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 19 жов, 2023 21:28
Rack написав: Faceless написав:але все-таки 19% річних. для іпотеки забагато...
сегодня совершил межгалактический перелёт (проехался на метро) лично видел рекламу е-оселя 7% годовых шла на лед эеране. Аудитория сами понимаете какая. То есть хотят выдавать массово. В метро штучный товар не рекламируют. скорее всего в планах зеля хочет щедро раздать е-оселю, чтобы его перевыбрали. с одной стороны жильё нужно, много переселенцев. Но как раз им оно и не светит.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Чет 19 жов, 2023 21:35
vitaliiangel написав: Rack написав: Faceless написав:але все-таки 19% річних. для іпотеки забагато...
сегодня совершил межгалактический перелёт (проехался на метро) лично видел рекламу е-оселя 7% годовых шла на лед эеране. Аудитория сами понимаете какая. То есть хотят выдавать массово. В метро штучный товар не рекламируют. скорее всего в планах зеля хочет щедро раздать е-оселю, чтобы его перевыбрали. с одной стороны жильё нужно, много переселенцев. Но как раз им оно и не светит.
Ці 7 відсотків зовсім не 7 а десь в 12-15 вийдуть) у пересічних не було грошей в 2017-2019 звідки зараз візьмуться?)
-
cherchiltank
-
-
-
-
Профіль
-
-
|