|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 23 жов, 2023 17:34
flyman написав:Ремонт під ключ кавалірки 24м2 виходить $12К5 +- з прорабом і меблями/технікою, але це не точно, так як ще ремонт на фінішній прямій (але без кондиціонера/теплового насоса, але з коробом).
У Муха ремонт без кондиционера получается под 600 у.е метр?
-
UA
-
-
- Подякував: 1884 раз.
- Подякували: 2362 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Пон 23 жов, 2023 17:47
baraka написав:ану, эксперты по ремонту, задам практический вопрос: есть ли зависимость стоимости ремонта квадратного метра от площади квартиры при остальных одинаковых переменных. то есть, берём 2 квартиры: одна 50 м2, вторая 150 м2 материалы, стиль, стоимость работ, мебель - всё одинаковое. будет ли стоимость ремонтных работ за м2 в этих квартирах одинаковая ? Если да - почему ? Если нет - то где больше и почему ?
Метр ремонта в Санузле и кухни стоит значительно дороже метра ремонта в комнате. Отсюда метр в 1к будет дороже, чем в 4к Это при прочих равных. На практике в большие и дорогие квартиры часто пихают сауны, системы вентиляции... Что сильно увеличивает цену за 1 кв. метр.
-
UA
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Пон 23 жов, 2023 19:27
UA написав: flyman написав:Ремонт під ключ кавалірки 24м2 виходить $12К5 +- з прорабом і меблями/технікою, але це не точно, так як ще ремонт на фінішній прямій (але без кондиціонера/теплового насоса, але з коробом).
У Муха ремонт без кондиционера получается под 600 у.е метр?
Звіздьож. Немає там жодного ремонта.
-
Frant
-
-
- Подякував: 1777 раз.
- Подякували: 2581 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 23 жов, 2023 19:45
Frant, UA, whois2010, спасибо, вы подтвердили мои умозаключения
-
baraka
-
-
- Подякував: 920 раз.
- Подякували: 881 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 23 жов, 2023 19:48
whois2010 написав: beee написав:Frant написав:Чому так убого виглядає? Неначе листи гіпсокартона на фанеру прикрутили. Як в радянському студентському гуртожитку 1980-х
То двері скритого монтажу, валянок
А що то за бульба на стелі?
Надрез для диффузора вентиляции
-
Бетон
-
-
- Подякував: 198 раз.
- Подякували: 443 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 23 жов, 2023 19:54
UA написав: baraka написав:ану, эксперты по ремонту, задам практический вопрос: есть ли зависимость стоимости ремонта квадратного метра от площади квартиры при остальных одинаковых переменных. то есть, берём 2 квартиры: одна 50 м2, вторая 150 м2 материалы, стиль, стоимость работ, мебель - всё одинаковое. будет ли стоимость ремонтных работ за м2 в этих квартирах одинаковая ? Если да - почему ? Если нет - то где больше и почему ?
Метр ремонта в Санузле и кухни стоит значительно дороже метра ремонта в комнате. Отсюда метр в 1к будет дороже, чем в 4к Это при прочих равных. На практике в большие и дорогие квартиры часто пихают сауны, системы вентиляции... Что сильно увеличивает цену за 1 кв. метр.
Совершенно точно. Самое дорогое: кухня и санулзы/ванные. Добавление жилых комнат, прибавляет меньше к стоимости за м2 По этой причине я перешёл с продаж 1 на 2 и 3 к квартиры
-
Бетон
-
-
- Подякував: 198 раз.
- Подякували: 443 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 23 жов, 2023 20:43
beee написав:Совершенно точно. Самое дорогое: кухня и санулзы/ванные. Добавление жилых комнат, прибавляет меньше к стоимости за м2 По этой причине я перешёл с продаж 1 на 2 и 3 к квартиры
а я в середині 90х дійшов до висновку, що радянське комплексне містобудування взагалі не мало на увазі такий термін як комерційна нерухомість і найбільш затребуваним в цьому сегменті після легалізації приватного бізнесу став стріт рітейл і там основною статтею розходів була можливість створення окремих фасадних входів в вигідних локаціях я це до чого: справжнє системне лендлордство - це не про реус-модел і не про вміле втюхування мемів про модні мопи, фасади, приховані плінтуси та панорамні вікна, тощо це про розуміння перспектив і знання локацій зи: вартість оренди київської комерції в центрі починає наздоганяти по динамиці житлову нерухомість
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2735 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 23 жов, 2023 21:32
kingkongovets написав:а я в середині 90х дійшов до висновку, що радянське комплексне містобудування взагалі не мало на увазі такий термін як комерційна нерухомість і найбільш затребуваним в цьому сегменті після легалізації приватного бізнесу став стріт рітейл і там основною статтею розходів була можливість створення окремих фасадних входів в вигідних локаціях я це до чого: справжнє системне лендлордство - це не про реус-модел і не про вміле втюхування мемів про модні мопи, фасади, приховані плінтуси та панорамні вікна, тощо це про розуміння перспектив і знання локацій зи: вартість оренди київської комерції в центрі починає наздоганяти по динамиці житлову нерухомість
Ви прекрасно знаете, що більшість комерції переведеної з житлового фонду в комерційну нерухомість не має необхідних дозвільних документів на окремий вихід на вулицю. Все тримається на постійних хабарях начальникам районного благоустрою. Юридично бездоганні комерційні приміщення в гарній локації це не для лендлордів початківців. Тема субаренди комунального майна то взагалі не про знання локацій, а знання кому треба заностити 
-
UA
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Пон 23 жов, 2023 21:36
UA написав: kingkongovets написав:а я в середині 90х дійшов до висновку, що радянське комплексне містобудування взагалі не мало на увазі такий термін як комерційна нерухомість і найбільш затребуваним в цьому сегменті після легалізації приватного бізнесу став стріт рітейл і там основною статтею розходів була можливість створення окремих фасадних входів в вигідних локаціях я це до чого: справжнє системне лендлордство - це не про реус-модел і не про вміле втюхування мемів про модні мопи, фасади, приховані плінтуси та панорамні вікна, тощо це про розуміння перспектив і знання локацій зи: вартість оренди київської комерції в центрі починає наздоганяти по динамиці житлову нерухомість
Ви прекрасно знаете, що більшість комерції переведеної з житлового фонду в комерційну нерухомість не має необхідних дозвільних документів на окремий вихід на вулицю. Все тримається на постійних хабарях начальникам районного благоустрою. Юридично бездоганні комерційні приміщення в гарній локації це не для лендлордів початківців.
я прекрасно розумію, що якщо б не я, та такі ж як я, київський рітейл складався б виключно з торгівлі з мафів та лотків на асфальті
-
kingkongovets
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 23 жов, 2023 21:44
kingkongovets написав:UA написав: kingkongovets написав:а я в середині 90х дійшов до висновку, що радянське комплексне містобудування взагалі не мало на увазі такий термін як комерційна нерухомість і найбільш затребуваним в цьому сегменті після легалізації приватного бізнесу став стріт рітейл і там основною статтею розходів була можливість створення окремих фасадних входів в вигідних локаціях я це до чого: справжнє системне лендлордство - це не про реус-модел і не про вміле втюхування мемів про модні мопи, фасади, приховані плінтуси та панорамні вікна, тощо це про розуміння перспектив і знання локацій зи: вартість оренди київської комерції в центрі починає наздоганяти по динамиці житлову нерухомість
Ви прекрасно знаете, що більшість комерції переведеної з житлового фонду в комерційну нерухомість не має необхідних дозвільних документів на окремий вихід на вулицю. Все тримається на постійних хабарях начальникам районного благоустрою. Юридично бездоганні комерційні приміщення в гарній локації це не для лендлордів початківців.
я прекрасно розумію, що якщо б не я, та такі ж як я, київський рітейл складався б виключно з торгівлі з мафів та лотків на асфальті до речі субаренди комунального майна - то точно не про мене)
-
kingkongovets
-
-
-
-
Профіль
-
-
1