Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1134211343113441134511346 ... 12571>
Повідомлення Додано: Сер 25 жов, 2023 10:41

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

To All,

Не треба срачів, є технічні негаразди, чому так не добре, і як можна покращити, або чому так не робити, пояснювати то добре, але не треба сратися, це неконструктивно і ніякої користі в цілому не несе.

Багато чого робиться через СРАkУ у ремонтах, і це через те що переважна кількість людей не розуміє чому так не можна, або чому з технічної точки зору це недоцільно.

Прораби, це, як правило, безпринципне створіння і більше історія про гроші, та як впарити клієнту, а не про функціональність, надійність, та якість того що не видно.
Тому при ремонті, з нуля, практично треба багато чого читати, та розбиратися, і на такі навіть базові речі, йде багато зусиль та часу.
При покупці готового також треба дивитись на це, переробка, потім дуже дорого коштує.

На жаль.
_Mykola_

Подякував: 689 раз.
Подякували: 726 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 25 жов, 2023 10:43

Faceless написав:
  UA написав:Айтишники могут поставить рабочим задачу зашить бойлейр гипсокартоном и сверху плитку. Бойлер скрытого монтажа получился. Это реальная история.

Та ну, може хіба за дверцята сховати, якщо дуже чутлива естетично натура а комори окремої під бойлерну немає. Його ж таки інколи треба міняти.

Ща правда бачив як витяжки монтулять ніби промислові, дивуюся як той вентканал в будинку не пертворюється на органну трубу

В современном ремонте берется инстарамная вытяжка за 2000 евро на 1500 кубов ставится в 20 метрах от вентканала и подключается воздухопроводом 6 на 10см с 30 поворотами в 90 градусов... А часто ни как не подключается к вентканалу т. к. ремонт на продажу :mrgreen:
UA

Подякував: 1885 раз.
Подякували: 2363 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Сер 25 жов, 2023 10:48

Faceless написав:Та ну, може хіба за дверцята сховати, якщо дуже чутлива естетично натура а комори окремої під бойлерну немає. Його ж таки інколи треба міняти.

Ба більше, його треба регулярно обслуговувати, міняти анод (що автоматично продовжує роботу баку, в рази), проводити профілактику захисного клапану (навіть прапорець на простому піднімати, щоб запобігти закисанню), чистити від накопиченого шламу, тому бойлер, як і все що потребує обслуговування та заміни (лічильники, фільтри...) треба щоб було у доступі.
_Mykola_

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 25 жов, 2023 11:09

Faceless написав:
  trololo написав:я в своїй собачій будці дуговий захист поставив, на заході це вже майже протипожежний стандарт, а в нас до цього часу вважають 300мА узошки "протипожежними" і при словах "AFDD" 90% електриків роблять круглі очі. зате ідіотизм у вигляді чотирьох окремих шнурків на 4х постову рамку розеток вважаюють показником елітності

Ну мені електрик навпаки запропонував і поставили AFDD на санвузол а УЗО і так на кожну фазу.

а яке саме, можна модель? може комбайн якись. взагалі AFDD не призначене для захисту людини від ураження (в мокрих зонах наприклад) а для попередження пожежі. в квартирі зазвичай воно і не потрібне. в мене просто в будинку деревянне перекриття, так би не заморочувався.
trololo

Подякував: 2704 раз.
Подякували: 1426 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 25 жов, 2023 11:10

trololo написав:
  Faceless написав:
  trololo написав:я в своїй собачій будці дуговий захист поставив, на заході це вже майже протипожежний стандарт, а в нас до цього часу вважають 300мА узошки "протипожежними" і при словах "AFDD" 90% електриків роблять круглі очі. зате ідіотизм у вигляді чотирьох окремих шнурків на 4х постову рамку розеток вважаюють показником елітності

Ну мені електрик навпаки запропонував і поставили AFDD на санвузол а УЗО і так на кожну фазу.

а яке саме, можна модель? може комбайн якись. взагалі AFDD не призначене для захисту людини від ураження (в мокрих зонах наприклад) а для попередження пожежі. в квартирі зазвичай воно і не потрібне. в мене просто в будинку деревянне перекриття, так би не заморочувався.

А сорян, я з диф автоматом ту фігню переплутав)
Faceless
Модератор

Подякував: 1499 раз.
Подякували: 8262 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Сер 25 жов, 2023 11:11

_Mykola_ написав:
  trololo написав:я в своїй собачій будці дуговий захист поставив, на заході це вже майже протипожежний стандарт, а в нас до цього часу вважають 300мА узошки "протипожежними" і при словах "AFDD" 90% електриків роблять круглі очі. зате ідіотизм у вигляді чотирьох окремих шнурків на 4х постову рамку розеток вважаюють показником елітності :)

На жаль, поки трифазних ніхто не робить.

P.S. Якщо знайдете, маякніть в особисті.
Дякую.

на яке навантаження думаєте поставити? якщо трифазний двигун, то не рекомендую, в мене від розшатаного тримера спрацювання були, дуже вже воно чутливе зараза. а при однофазних навантаженнях і трифазному вводі, по правильному 3 шт ставити. хоча там купа нюансів є по селективності і головна проблема - хибні спрацювання від іскріння на щітках і релюшках

скинув в особисті приблуду, але вона біль для проф використання
Востаннє редагувалось trololo в Сер 25 жов, 2023 11:49, всього редагувалось 2 разів.
trololo

Подякував: 2704 раз.
Подякували: 1426 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 25 жов, 2023 12:16

Vadim_ написав:
  Хомякоид написав:
От тоді побачимо справжнє падіння.
Я тут бачив в Німеччині заводи які повністю наповнені остарбайтерами з Румунії та Польщі. Остарбайтери ніяких мовних та інших навиків не мають.
Бери з цього конвейора та вкладай в цю коробочку.

Ти фашист чі руський?
"Остарбайтери — німецький термін для означення осіб, які були вивезені гітлерівцями зі східних окупованих територій, переважно з Райхскомісаріата Україна, протягом Другої світової війни на примусові роботи до Німеччини"

Остарбайтер дословний переклад працівник з сходу.

Нацистів це ви до чогось приплели.

В Німечині як правило над колишнім минулим адекватні люди тонко тролять, тільки в рашці цю тему постійно мусолять
Хомякоид

Подякував: 3133 раз.
Подякували: 456 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 25 жов, 2023 12:41

trololo написав:
  Faceless написав:

Дивно, в документації EATON, вказано, що AFDD+ має всі функції попередніх генерацій захисту + захист від дугового замикання.
Детальніше в картинках тут (6 та 16 сторінки)
_Mykola_

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 25 жов, 2023 12:53

_Mykola_ написав:Дивно, в документації EATON, вказано, що AFDD+ має всі функції попередніх генерацій захисту + захист від дугового замикання.
Детальніше в картинках тут (6 та 16 сторінки)

Гм.
Чи не надто багато чого змішано в одному корпусі?
Чи можливо окремо купити комплектуючі? Універсальні системи "все в одному флаконі" якось не дуже працездатні, в порівнянні з окремими спеціалізованими.

Запобіжники і автомат УЗО - це точно є в продажу)))).
Реле напруги - є. Це все треба ставити, так.

Захист від дугового замикання - є окремі прилади?
Знову ж, AFDD актуально в приватному дерев,яному будинку.
Чи є сенс ставити його в пересічній міській квартирі?
Недешеве задоволення - мабуть, дорожче, ніж решта начинки електрошафи
Frant

Подякував: 1780 раз.
Подякували: 2581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 25 жов, 2023 13:28

Frant написав:Запобіжники і автомат УЗО - це точно є в продажу)))).
Реле напруги - є. Це все треба ставити, так.

Захист від дугового замикання - є окремі прилади?
Знову ж, AFDD актуально в приватному дерев,яному будинку.
Чи є сенс ставити його в пересічній міській квартирі?
Недешеве задоволення - мабуть, дорожче, ніж решта начинки електрошафи

Доцільність встановлення кожен оцінює сам.

Як на мене, то сенс ставити є, це як з захистом від затоплення, одне спрацювання і окупило всі капіталовкладення в нього.

Або ж користуватися "кабелем суїцидника" (вилка-вилка) для підключення до квартирної мережі зарядної станції, замість простого та надійного автомата введення резерву І-0-ІІ, який виключить на 100% подачу зустрічного струма на станцію і вихід її з ладу, з спецефектами...

Перед будь-яким реле напруги, УЗО, треба ставити автоматичний вимикач на сходинку вище по току ніж реле чи УЗО (реле 32A => вимикач 40A, 40=>50 і т.д.).
Востаннє редагувалось _Mykola_ в Сер 25 жов, 2023 13:36, всього редагувалось 2 разів.
_Mykola_

Профіль

#<1 ... 1134211343113441134511346 ... 12571>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Vadim_ і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор