Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1136211363113641136511366 ... 12570>
Повідомлення Додано: Пон 30 жов, 2023 14:26

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

vitaliiangel написав:
  Faceless написав:Часом навіть німці самі були на будівництві. І тролили ще, у нас в одному такому "німецькому" будинку планування прибудинкової зробили так, що згори було схоже на свастику
символично
  beee написав:Самое интересное, сначала делается оценка, весь гемор, все документы, а потом покупателю скажут: а не, чувак, свободен, тебе не дадим
Оценка ж платная. Кто оплачивает?
Хто бере кредит, то й оплачує. Я інших прикладів не зустрічав. Коштує воно зовсім недорого
Faceless
Модератор

Подякував: 1499 раз.
Подякували: 8262 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Пон 30 жов, 2023 14:34

Faceless написав:Хто бере кредит, то й оплачує. Я інших прикладів не зустрічав. Коштує воно зовсім недорого
я еще ни разу не продавал недвижимость, а всё что покупал оценку делал и платил продавец. Без оценки сделка невозможна и в его случае, было бы нелепо надеяться, что оценку его объекта побежит делать покупатель. В случае с кредитом наверное иначе, потому что от оценки зависит залоговая стоимость и банк не позволит этим манипулировать.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 30 жов, 2023 14:37, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2526 раз.
Подякували: 3510 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 30 жов, 2023 14:37

vitaliiangel написав:
  Faceless написав:Хто бере кредит, то й оплачує. Я інших прикладів не зустрічав. Коштує воно зовсім недорого
я еще ни разу не продавал недвижимость, а всё что покупал оценку делал и платил продавец. Без оценки сделка невозможна и в его случае, было бы нелепо надеяться что оценку его объекта побежит делать покупатель.

Ви ж без кредиту купували. У випадку іпотеки (а мова про неї, єОселя ж) коректність оцінки критично важлива, бо саме від неї банк рахуватиме рівень покриття і ризики. Тому, якщо при звичайній купівлі оцінка - суто формальність, то тут вимоги суворіші, банк приймає оцінку не від всякого оцінщика, а від акредитованих компаній.
Faceless
Модератор

Подякував: 1499 раз.
Подякували: 8262 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Пон 30 жов, 2023 19:13

Неплохо за такие деньги. И территории закрыли наконец-то. На севен шляются кому не лень Зображення
Бетон

Подякував: 201 раз.
Подякували: 455 раз.

Профіль

3
1
2
Повідомлення Додано: Пон 30 жов, 2023 19:32

beee написав:Неплохо за такие деньги. И территории закрыли наконец-то. На севен шляются кому не лень
бимба! ранее не видел варшавский ночью. спс за фото!
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 30 жов, 2023 19:35, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2526 раз.
Подякували: 3510 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 31 жов, 2023 04:36

Zebra написав:
  _Mykola_ написав:Добре, перефразую...
Якщо, нам перестануть давати в такому обсязі гроші на соціалку і зброю, то яким буде курс через три місяці-півроку-рік, з врахуванням перерозподілу грошей на зброю та соціалку (з дефіцитом в 1,3 трильйона в бюджеті)?
...28-38-48-58..?
Чи в такі чорні лебеді Ви не вірите взагалі?

Гроші перестануть давати американці як тільки настане мир. Вони платять за знищення військового потенціалу геополітичного супротивника.

Нижняя палата не хочет давать деньги.
Риск сокращения и даже прекращения финансирования есть.
Боюсь, что в случае даже сокращения, проблемы начнутся и не только с курсом, что опять-таки подстегнет курс.
rjkz

Подякував: 8770 раз.
Подякували: 5535 раз.

Профіль

11
6
7
Повідомлення Додано: Вів 31 жов, 2023 04:41

Олежан написав:
  vitaliiangel написав:
  Олежан написав:когда прекратят компенцировать жилье и предоставлять мат помощь сколько из 6.2 млн вернется?
ответа я не знаю, но когда из гдр выводили советскией войска, им за немецкие деньги строили жильё в ссср. При таком варианте вернутся все.

еще пол года назад "там" было 8.5 млн
люди возвращаются потому что деньги (сбережения) проедены. все.

и таких людей в пример много

а оставаться там и мыть унитазы по 16 часов в сутки желающих мало.

На ветке про эмиграцию другие варианты рассматриваются нежели мыть унитазы по 16 часов в сутки. Но если вам нравится - мойте, никто не запрещает.
rjkz

Профіль

11
6
7
Повідомлення Додано: Вів 31 жов, 2023 04:46

Олежан написав:
  vitaliiangel написав:
  Олежан написав:а оставаться там и мыть унитазы по 16 часов в сутки желающих мало.
дети моих соседей устроились в овощной магазин продавцами. Планируют заработать какие то суммы и вернуться. Зарплат конечно не знаю.

знать 3 языка, иметь 2 ВО, профессионально играть на музыкальном инструменте и работать продавцом в овощной лавке.
серьезно? :mrgreen: карьерная мечта сбылась

НЕ, можно по-другому.
Не закончив университет в Украине, уехать в США, пойти на курсы английского, подтянуть язык, отучиться на курсах по бухгалтерской программе несколько месяцев, пойти на 20 долларов в час в "русскую" фирму, отработать год и после этого устроиться бухгалтером в чисто американскую компанию на 35 долларов в час.
Но вам можно и унитазы мыть и в овощной лавке работать.
Я не против.
Любой каприссссс.
rjkz

Профіль

11
6
7
Повідомлення Додано: Вів 31 жов, 2023 07:38

rjkz написав:
  Zebra написав:
  _Mykola_ написав:Добре, перефразую...
Якщо, нам перестануть давати в такому обсязі гроші на соціалку і зброю, то яким буде курс через три місяці-півроку-рік, з врахуванням перерозподілу грошей на зброю та соціалку (з дефіцитом в 1,3 трильйона в бюджеті)?
...28-38-48-58..?
Чи в такі чорні лебеді Ви не вірите взагалі?

Гроші перестануть давати американці як тільки настане мир. Вони платять за знищення військового потенціалу геополітичного супротивника.

Боюсь, что в случае даже сокращения, проблемы начнутся и не только с курсом, что опять-таки подстегнет курс.

Ничего. Нам Евросоюз насыпет. Тем более вроде в декабре стартуют переговоры о вступлении.
Bolt

Подякував: 23 раз.
Подякували: 282 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 31 жов, 2023 11:39

Bolt написав:
  rjkz написав:
  Zebra написав:Гроші перестануть давати американці як тільки настане мир. Вони платять за знищення військового потенціалу геополітичного супротивника.

Ничего. Нам Евросоюз насыпет. Тем более вроде в декабре стартуют переговоры о вступлении.

Можливо, насипле, а може, й не насипле. 50/50.
Якщо не насипле - наслідки будуть повчальні і катастрофічні.

Масштаби корупції і злодійства серед чиновників вищої і середньої ланки - ми, схоже, не уявляємо.
Взагалі-то я не дав би укро-чиновникам ані цента без реформ.
Причому контроль реформ поклав би на єврокомісарів.
Чому ЄС так не робить - для мене тайна.
Frant

Подякував: 1780 раз.
Подякували: 2581 раз.

Профіль

#<1 ... 1136211363113641136511366 ... 12570>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей