|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 18 лис, 2023 19:03
Slon_Nosov написав:але в реальному житті дехто з моїх співробітників їздить з троєщіни на софіївську борщагівку кожного дня, хто на авто, хто на ГТ...
Ваш бизнес якось повязано з мазохізмом?
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2344 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Суб 18 лис, 2023 19:04
kingkongovets написав:Slon_Nosov написав:геніально, дякую, так мабудь і дорожніх корок не було б... але в реальному житті дехто з моїх співробітників їздить з троєщіни на софіївську борщагівку кожного дня, хто на авто, хто на ГТ...
ну так це ж якраз те, про що я писав вище - люди купують квартири, або обирають орендне житло через якісь свої, або навʼязані маркетологами чинники, а потім витрачаючи третину свого життя в дорозі дім/робота/дім забивають своїми корчами дороги і проклинають Кличка та іншу злочинну владу за те що ті не займаються розширенням доріг і будівництвом безкоштовних паркінгів ось це я і називаю неправильною організацією свого життя
Я вельми сподіваюсь, що за незаконну парковку скоро почнуть штрафувати,як в Європі.
-
Frant
-
-
- Подякував: 1769 раз.
- Подякували: 2582 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 18 лис, 2023 19:08
kingkongovets написав:Slon_Nosov написав:геніально, дякую, так мабудь і дорожніх корок не було б... але в реальному житті дехто з моїх співробітників їздить з троєщіни на софіївську борщагівку кожного дня, хто на авто, хто на ГТ...
ну так це ж якраз те, про що я писав вище - люди купують квартири, або обирають орендне житло через якісь свої, або навʼязані маркетологами чинники, а потім витрачаючи третину свого життя в дорозі дім/робота/дім забивають своїми корчами дороги і проклинають Кличка та іншу злочинну владу за те що ті не займаються розширенням доріг і будівництвом безкоштовних паркінгів ось це я і називаю неправильною організацією свого життя
більшість відштовхується від наявних грошей, секрету немає...
-
Slon_Nosov
-
-
- Подякував: 1084 раз.
- Подякували: 717 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 18 лис, 2023 19:09
UA написав: Slon_Nosov написав:але в реальному житті дехто з моїх співробітників їздить з троєщіни на софіївську борщагівку кожного дня, хто на авто, хто на ГТ...
Ваш бизнес якось повязано з мазохізмом?
з грошима... як у більшості людей, все вирішує розмір ЗП
-
Slon_Nosov
-
-
- Подякував: 1084 раз.
- Подякували: 717 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 18 лис, 2023 19:12
Я гадав всі грощі світу крутяться в Ірпені, а вииявилос що на південній Борщагівці
-
fox767676
-
-
- Подякував: 396 раз.
- Подякували: 182 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 18 лис, 2023 19:17
fox767676 написав:Я гадав всі грощі світу крутяться в Ірпені, а вииявилос що на південній Борщагівці
на Софійській, Південна - це Київ, де живуть одні пенси до речі продовження окружної до Оболонського проспекту може бути дуже помічним для троянців, які чомусь працюють в СБ, там кажуть щось ніби будується?
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2732 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Суб 18 лис, 2023 19:29
Frant Я вважаю штраф недостатньо. Треба одразу забирати на штраф майданчик і штраф 500 ойро. Якщо протягом місяця забрали 3 р. на штраф майданчик, то авто вилучають на потреби ЗСУ. Через пів року Київ стане Європейским містом.
-
reus
-
-
- Подякував: 430 раз.
- Подякували: 1499 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 18 лис, 2023 19:36
зараз евакуюють лише через створювання аварійки (паркування біля поворотів та на перехрестях) розумників, які почали паркуватися на вʼїздах у двори біля стовпчиків поперек тротуарів на жаль не евакуюють, наскільки я встиг зрозуміти
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2732 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 18 лис, 2023 20:00
kingkongovets написав:зараз евакуюють лише через створювання аварійки (паркування біля поворотів та на перехрестях)розумників, які почали паркуватися на вʼїздах у двори біля стовпчиків поперек тротуарів на жаль не евакуюють, наскільки я встиг зрозуміти
Можливо так на центральних вулицях міста, але якщо трішки звернути, то повний безлад, паркують на перехрестях, поворотах, прямо на "зебрі". Декілька разів спілкувався з власниками авто, які грубо порушують ПДР. В 99% випадках стикався з жлобами, які просто не розуміють аргументів і вважають, що паркуватися можуть де завгодно, бо іншого місця нема  Тільки жорсткий "батіг" може змінити ситуацію. І що цікаво, коли вони потрапляють в цивілізоване місто Європи, то паркують авто по правилах тому, що жлобство там коштує занадто дорого.Поліція не завжди реагує на виклик тому, що "зайняті" більш важливими справами. Був один цікавий випадок, коли жлоб на "кубіку" паркувався прямо на "зєбрі" кожний день, як на своєму парко місці  я все таки "дістав" поліцейських, вони приїхали, але навіть штраф не виписали, а сказали, що цей перехід не оформлений належним чином (не внесений у їхню "схему), тому реагувати не будуть. На мій аргумент, що жінки з коляскою не можуть перейти через блокування авто, вони відповіли, що це їхня проблема. Я був дуже довго під враженням.
-
reus
-
-
- Подякував: 430 раз.
- Подякували: 1499 раз.
-
-
Профіль
-
-
1