Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1140511406114071140811409 ... 12412>
Повідомлення Додано: Суб 18 лис, 2023 18:26

kingkongovets написав:
Slon_Nosov написав:Так що там можна робити?[/b] Стояти в корках, шукати місце для авто? Важаю центр Києва непридатним для життя, виключення для пенсіонерів без авто і потреби їздити на роботу.

о, а ця фраза одразу видає таксиста, курьєра, або дрібного суєтолога)
а нашо постійно десь паркуватись, ви живете за кермом?
до речі от по центру через велику кількість світлофорів можна сунутись досить впевнено майже завжди, хоча й не дуже швидко, але якщо ти можеш до будь чого комфортно дійти пішки а при потребі через 10 хвилин після того як запреш двері квартири опинитися вже на платформі метро, то потреба кожен раз смикатись кудись на авто щезає, до речі мотики та скутери влітку рулять

зи: тіки зрозумів, що мене за те що користуюсь метро назвали снобом бггг

Дід часом не родич Ванги?
Бачу дід не сумує за часами коли потрібно кожного дня їздити на роботу і не запізднюватись. Студентські роки користування метро не залишило мені приємних спогадів завдяки великої кількості людей. Але може кому подобається з оточуючими тертись, особливо влітку?
Мабудь ви на платформі метро опиняєтесь не о 7-8 ранку, а хочаб о 11. ;) то вам і добре.
Сподіваюсь, що сперечатись з тим що з віком "потреба кожен раз смикатись кудись" зникає ми не будемо...
Slon_Nosov

Подякував: 1084 раз.
Подякували: 717 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 18 лис, 2023 18:28

kingkongovets написав:зи: тіки зрозумів, що мене за те що користуюсь метро назвали снобом бггг
не за это
кембриджские студенты в своём сленге под снобами подразумевали городских жителей без образования, простолюдинов. В прямом же смысле английское snob означало сапожника. Теккерей в своей книге стал утверждать, что Снобы (именно так, с большой буквы) есть во всех социальных слоях; это люди, которые преклоняются, раболепствуют перед теми, кто выше их по статусу, подражают им, копируют их манеры, но презрительно относятся к тем, кто ниже или наравне с ними самими.
цитат не нужно? сам в себе разберёшься?
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Суб 18 лис, 2023 18:29

kingkongovets написав:
fox767676 написав:
  Slon_Nosov написав:. я ж кажу що все індівідуально, і місце роботи по різному складається, впевнени

Я за 3 останні роки їздив на метро\гт раз 15, проїзний не памятаю коли поповнював. Але в чомму сенс обмежуватися спальником\передмістям\уютненьким ЖК, які в більшості не відрізняються від провінції ? А ось пройтись,наприклад, по пішохідному мосту з видами на Подол\Печерськ ото кайф, почуваєш себе у європейській столиці.
вас ніби подмінив хтось, чи шо?)
це ж ви колись доказували шо Русанівка і Лівобережка - зе бест?
а зараз вас читаю і ніби це я писав)

З нецентральних стара лівобережка, голосієво та частково оболонь зе бест. Легка нестача громадського життя компенсується життям природним - качки в водоймах, мальовничі маршрути для променадів\пробіжлк, і це у поєднанні з відносною близькістю до центру. Але серце Києва\України все ж у класичному центрі, десь між Лаврською, Софієвською, Контрактовою, Бесарабською. Там вирує культурне та ділове життя, без цього інше не має сенсу.
fox767676

Подякував: 408 раз.
Подякували: 176 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 18 лис, 2023 18:33

Чукча2 написав:Ирпенятам надо график работы, смещенный на 1 час, реально облегчает тягости дороги

у нас на работе каждый сотрудник мог выбирать с 8, 9 или 9:30 ему начинать работу. И соответственно в 17, 18 или в 18:30 заканчивать.
  Slon_Nosov написав:сперечатись з тим що з віком "потреба кожен раз смикатись кудись" зникає ми не будемо...
бабушки и дедушки любят забитый транспорт. Иногда попутчики по трамваю - единственные близкие люди в их жизни.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Суб 18 лис, 2023 18:39

fox767676 написав:Alex_V_K_79

Я так розумію він мешкав у хрущі на чекистів, у дилемі локація-метраж переміг метраж, як і у більшості людей без претензій до життя ))

так склалось, шо народився в центрі, на чекистів і прожив з батьками в квартирі трішки більше 100 м. Дорікати незнайомій людині за розмір квартири її батьків, якось дивно.
"мешкав у хрущі", "претензій до життя" - це психологична травма? Вважаєте своє життя набагато кращім за інших, дійсно? те, що ви сперечаетесь в інтернеті, вже каже про ващі "претензії", ладно я на работі зараз туплю, а вам це навіщо, теж на роботі? Люди з різноманітним життям навіть не уявляють існування цього форума, є багато цікавих речей в реальному світі...
Востаннє редагувалось Slon_Nosov в Суб 18 лис, 2023 18:43, всього редагувалось 1 раз.
Slon_Nosov

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 18 лис, 2023 18:41

Slon_Nosov написав:Дід часом не родич Ванги?
Бачу дід не сумує за часами коли потрібно кожного дня їздити на роботу і не запізднюватись. Студентські роки користування метро не залишило мені приємних спогадів завдяки великої кількості людей. Але може кому подобається з оточуючими тертись, особливо влітку?
Мабудь ви на платформі метро опиняєтесь не о 7-8 ранку, а хочаб о 11. ;) то вам і добре.
Сподіваюсь, що сперечатись з тим що з віком "потреба кожен раз смикатись кудись" зникає ми не будемо...

дід ще не такий старий і кволий як ви чомусь вирішили)
і дід вже років з 25 тому зрозумів, що для того щоб не запізнюватись на роботу треба жити і працювати неподалік, тому й так цінує центр і можливість дістатися до офіса пішки)
а щодо потреб що з віком зникають - так дід до повномасштабки по 50 км на вєліку в день в середньому проїзжав і щось близько до 10000 в сезон

в заторах страждають і витрачають свій час ті хто їх і створює
мене вони почали напрягати ще з початку нульових і я ще тоді зрозумів, що найкращий засіб від них - правильна організація свого життя
kingkongovets

Подякував: 1316 раз.
Подякували: 2730 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 18 лис, 2023 18:44

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

fox767676 написав:Але серце Києва\України все ж у класичному центрі, десь між Лаврською, Софієвською, Контрактовою, Бесарабською. Там вирує культурне та ділове життя, без цього інше не має сенсу.

+1
kingkongovets

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 18 лис, 2023 18:50

kingkongovets написав:
Slon_Nosov написав:Дід часом не родич Ванги?

дід ще не такий старий і кволий як ви чомусь вирішили)
і дід вже років з 25 тому зрозумів, що для того щоб не запізнюватись на роботу треба жити і працювати неподалік, тому й так цінує центр і можливість дістатися до офіса пішки)
а щодо потреб що з віком зникають - так дід до повномасштабки по 50 км на вєліку в день в середньому проїзжав і щось близько до 10000 в сезон

в заторах страждають і витрачають свій час ті хто їх і створює
мене вони почали напрягати ще з початку нульових і я ще тоді зрозумів, що найкращий засіб від них - правильна організація свого життя

геніально, дякую, так мабудь і дорожніх корок не було б...
але в реальному житті дехто з моїх співробітників їздить з троєщіни на софіївську борщагівку кожного дня, хто на авто, хто на ГТ...
Slon_Nosov

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 18 лис, 2023 18:54

Slon_Nosov написав:
  fox767676 написав:Alex_V_K_79

Я так розумію він мешкав у хрущі на чекистів, у дилемі локація-метраж переміг метраж, як і у більшості людей без претензій до життя ))

так склалось, шо народився в центрі, на чекистів і прожив з батьками в квартирі трішки більше 100 м. Дорікати незнайомій людині за розмір квартири її батьків, якось дивно.
"мешкав у хрущі", "претензій до життя" - це психологична травма? Вважаєте своє життя набагато кращім за інших, дійсно? те, що ви сперечаетесь в інтернеті, вже каже про ващі "претензії", ладно я на работі зараз туплю, а вам це навіщо, теж на роботі? Люди з різноманітним життям навіть не уявляють існування цього форума, є багато цікавих речей в реальному світі...

Ви задовбали своїми "психологічними травмами". Я вам нічого поганого не писав,
навіть пам'ятаю де ви мешкали, жодного поганого слова ні про теперешній, ні про батьківський район. А ось ви чомусь у свій робочий час(у суботу! "успішна людина") полізли шукати "селюків" там де їх в принципі не може бути. У кого тут "психологічна травма"? Працюйте, відпочивайте, менше комплексуйте.
fox767676

Подякував: 408 раз.
Подякували: 176 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 18 лис, 2023 19:02

Slon_Nosov написав:геніально, дякую, так мабудь і дорожніх корок не було б...
але в реальному житті дехто з моїх співробітників їздить з троєщіни на софіївську борщагівку кожного дня, хто на авто, хто на ГТ...

ну так це ж якраз те, про що я писав вище - люди купують квартири, або обирають орендне житло через якісь свої, або навʼязані маркетологами чинники, а потім витрачаючи третину свого життя в дорозі дім/робота/дім забивають своїми корчами дороги і проклинають Кличка та іншу злочинну владу за те що ті не займаються розширенням доріг і будівництвом безкоштовних паркінгів
ось це я і називаю неправильною організацією свого життя
Востаннє редагувалось kingkongovets в Суб 18 лис, 2023 19:03, всього редагувалось 1 раз.
kingkongovets

Профіль

1
  #<1 ... 1140511406114071140811409 ... 12412>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей