Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
gonchik74 написав:Читаю чат одного свіжозданого київського жк - так там аж гай шумить. Машинні штукатури, електрики, плиточники переходять з рук в руки. На сусідній гілці народ в Польщі думає про перспективу війни в цій країні.
наш народ быстро привыкает ко всему и адаптируется. По Харькову сложилась картинка: пофиг на прилеты, жить то надо, делаем ремонты, покупаем недвигу. Причем цены там растут понемногу.
Произойти может что угодно. Вплоть до осознания основной массой населения той жопы, в которой мы все оказались.
По поводу х2 цены в Марике. Скорее всего цены взлетели из-за приезжих кошельков, а не из-за дефицита. Ведь в соседнем Бердянске дома все целые, но цены на недвигу взлетели.
Первый я на моделюю, а розповідаю про свою квартиру.
. У вас окуповано квартиру в Києві?
Ні? то до чого ці коментарі? Якщо буде окуповано Київ то питання про компенсацію за зруйноване житло, вкладення чи повернення депозитів, облігацій держави Україна обговорювати не буде. Особисто Я такий варіант не розглядаю.
а які жк наразі продовжують будувати? з власних спостережень - ТТ, А136, Рівердейл, Трініті (там до речі вже здана перша черга)
на місці Деміївського ринку створюють будмайданчик для ремонту пошкодженої ділянки метро, укладають плити та збирають касагранду щоб будувати стіну в грунті по периметру майбутнього котлована, проект має бути готовий вже на початку лютого
зи: на Оболоні жваво будують міст-хвилю на острів Оболонський
Я не выискиваю новости. Подписан на один единственный канал, чтобы тревоги смотреть.
У Києві щомісяця вартість оренди житла зростає на 5%
Як змінилися вартість оренди житла та нерухомості у Голосіївському районі після закриття станцій метро? Про це розповів голова правління Асоціації фахівців з нерухомості Іван Кудояр ㅤ https://t.me/kievreal1/54660