|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Вів 23 лип, 2024 15:10
Так і я до того, що тоді ще працювали ліфти і не було покупців.... А зараз побігай на 22-й пішки.
У мене в будинку зараз срач на тему придбання генератора для тепло-водопостачання та заживлення ліфта. Жіночки, та молоді мами хочуть щоб все працьювало та чомусь впевнені що це буде коштувати 600 грн на місяц з квартири, (у нас 130-ть квартир).
-
Slon_Nosov
-
-
- Подякував: 1081 раз.
- Подякували: 717 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 23 лип, 2024 15:14
Slon_Nosov написав:У мене в будинку зараз срач на тему придбання генератора для тепло-водопостачання та заживлення ліфта. Жіночки, та молоді мами хочуть щоб все працьювало та чомусь впевнені що це буде коштувати 600 грн на місяц з квартири, (у нас 130-ть квартир).
бюджет такого удовольствия (насосы и 1 лифт) - 2 млн грн / 130 квартир = 15400 грн
-
Олежан
-
-
- Подякував: 23 раз.
- Подякували: 138 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 23 лип, 2024 15:18
То ще півбіди. У мене інша група - будинок на 340, власність оформила третина, живуть максимум 10%, які качають всіх решту на генератор для насосів, ок, і ліфтів. ОСББ примусово буде стягувати платежі. Як - хз?
-
gonchik74
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 159 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 23 лип, 2024 15:33
Slon_Nosov написав:Так і я до того, що тоді ще працювали ліфти і не було покупців.... А зараз побігай на 22-й пішки.
Є вже пропозиції задешево верхніх поверхів. У мене родичі не знають що робити з маленькою гостінкою в 19 квадратів, чомусь не хочуть просто платити смішну комуналку, думають може продати, я помоніторив ситуацію і був здивований, ціни космос, без ремонта за таку "перлину" просять 25000!!! Але сподобалась об'ява в будинку Уко на Олєвській, нагадаю, що це один з будинків з документами. Там була площа 27 квадратів, буільш сучасний ремонт, просили 30 тисяч. АЛЕ, поверх 27-й!!! Тобто деякі люди вже усвідомлюють, що верхні поверхи це просто дупа, треба скоріш їх скидати поки є бажаючі. А ця об'ява це класіка з якогось 2007-го року, люди застрягли там і до них не доходить що зараз відбувається, не по електриці, не по цінам, не по перспективам.
-
somilitark
-
-
- Подякував: 706 раз.
- Подякували: 3859 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
5
Додано: Вів 23 лип, 2024 15:45
В 2010 я купляв там у Вільдмана (бандит з Оболоні якій був замовником будівництва цього будинку) 105 метрів за 109 куе. голий бетон.
-
UA
-
-
- Подякував: 1881 раз.
- Подякували: 2333 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Вів 23 лип, 2024 16:09
лифт не обязательно. можно ходить пешком. считаю что все кто ниже 10 этажа скидываться на генератор для лифта не будут
-
Олежан
-
-
- Подякував: 23 раз.
- Подякували: 138 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 23 лип, 2024 16:22
я з самого початку казав і кажу зараз, що робота ліфта від генератора під час відключень - нездійснена мрія і саме через неможливість розподілити витрати і законно збирати кошти на пальне
ліфти від генераторів мають працювати виключно в аварійному режимі
мешканці нижчих поверхів не зобовʼязанані фінансувати проблеми власників «видових» квартир
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2724 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 23 лип, 2024 17:06
У 2012му дивився квартиру в цьому будинку. Повівся на вентильований фасад та Оболонську набережну. Коли побачив все в живу - навіть приваблива, на той час, ціна не рятувала ситуацію. Зараз, мені здається, цей будинок - неліквід. Ремонт дизайнерський. Сміливі кольори. За яки дизайнеру руки б відірвати. Навіть штори дизайнерськи: з трьох різних штор складаються і всі повторюють якийсь колір в кімнаті. І хризантеми. Блд. Думаю дизайн-проект і проходив під кодовою назвою "Японська хризантема" чи щось таке. В туалеті сподобався декор з японським будинком що переходить з одної стіни на іншу каскадом. Ну як таке в голову могло прийти? Навіщо стільки декорів? Навіщо калейдоскоп з хризантемами на фартуку в кухні? Думаю що замовники ремонту/господарі квартири корнями звідкись з Середньої Азії.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 986 раз.
- Подякували: 5350 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 23 лип, 2024 18:26
Олежан написав: Slon_Nosov написав:У мене в будинку зараз срач на тему придбання генератора для тепло-водопостачання та заживлення ліфта. Жіночки, та молоді мами хочуть щоб все працьювало та чомусь впевнені що це буде коштувати 600 грн на місяц з квартири, (у нас 130-ть квартир).
бюджет такого удовольствия (насосы и 1 лифт) - 2 млн грн / 130 квартир = 15400 грн
так отож... і головне, питання не в разовому платежу, а в щомісячном з кожної квартири. Аргументи що сплачувати однакову ціну мешканець 3 поверху та 23 не буде, не діють. Домогосподарки верхніх поверхів починають занадто емоційні розмови. Питання про мотогодини, обслуговування та ресурс роботи генератора, або навіть графік роботи їх не цікавить. Намагаютьс тиснути на питання опалення, хоча їм головніше вода та ліфт. Так що верхні поверхи зараз починають грати новими фарбами, але мабуть вже потрібно робити знижкі на які продавці поки що не згодні, а далі буде ще гірше. Спостерігаємо...
-
Slon_Nosov
-
-
- Подякував: 1081 раз.
- Подякували: 717 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 23 лип, 2024 18:54
Slon_Nosov написав:так отож... і головне, питання не в разовому платежу, а в щомісячном з кожної квартири. Аргументи що сплачувати однакову ціну мешканець 3 поверху та 23 не буде, не діють. Домогосподарки верхніх поверхів починають занадто емоційні розмови. Питання про мотогодини, обслуговування та ресурс роботи генератора, або навіть графік роботи їх не цікавить. Намагаютьс тиснути на питання опалення, хоча їм головніше вода та ліфт. Так що верхні поверхи зараз починають грати новими фарбами, але мабуть вже потрібно робити знижкі на які продавці поки що не згодні, а далі буде ще гірше. Спостерігаємо...
Все закінчиться для Вашого будинку в листопаді-грудні, чи навіть січні, з швидкою покупкою будь-якого генератора який на тоді знайдете за ті ж 2 мільйони, але вже тільки на опалення та воду. При 2-4 годинах на добу циркуляції опалення, Ваш будинок просто почне поступово охолоджуватися, яким би утепленим він не був. А коли температура у квартирах впаде менше ніж 15 градусів, ті хто був проти, будуть першими волати, давайте генератор і не важливо скільки він коштує. Але це буде потім. Люди не особливо задумуються зараз про це, "авось пропетляємо". ІМХО Ймовірно вікно можливостей по докупівлі резервного живлення до жовтня ще буде, якщо кацапи ще щось не рознесуть.
-
_Mykola_
-
-
- Подякував: 689 раз.
- Подякували: 726 раз.
-
-
Профіль
-
-
|