Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
не хочу розповідати зайвих «ак... історій», але хтось ще помітив доволі агресивний інтерес іноземних «інвесторів» до житлових обʼєктів в преміальних сталінках та капітально відремонтованих дореволюцііних будинків в Печерському та Шевченківському районах?
Востаннє редагувалось kingkongovets в П'ят 06 вер, 2024 17:53, всього редагувалось 1 раз.
Конкретно по этому объекту в комментарии заметили что застройщик даёт 15 процентов скидку при полной оплате.То есть по факту разница 3 процента между 18 и 15 это риэлтора ))
З.ы.: глянул ради интереса отзывы на эту контору.Порадовало что этот чувак сам себе отличные отзывы ставит причем даже не перелогнившись ))) О чем тут говорить дальше Об уровне профессионализма вопрос поднимать даже смысла нет.Обычное балабольство рассчитанное подцепить лохов.
Конкретно по этому объекту в комментарии заметили что застройщик даёт 15 процентов скидку при полной оплате.То есть по факту разница 3 процента между 18 и 15 это риэлтора ))
З.ы.: глянул ради интереса отзывы на эту контору.Порадовало что этот чувак сам себе отличные отзывы ставит причем даже не перелогнившись ))) О чем тут говорить дальше Об уровне профессионализма вопрос поднимать даже смысла нет.Обычное балабольство рассчитанное подцепить лохов.
Посетитель відняв в мене статус спеціаліста, розібравши питання. А я так до успіху йшов ))
kingkongovets написав:не хочу розповідати зайвих «ак... історій», але хтось ще помітив доволі агресивний інтерес іноземних «інвесторів» до житлових обʼєктів в преміальних сталінках та капітально відремонтованих дореволюцііних будинків в Печерському та Шевченківському районах?
Вы проще скажите - наши бывшие обрезанные земляки ходят по местам боевой славы(где они жили в коммуналках при Лёне и куда ходили в гости к суперуспешным друзьям по фамилии Иванов и Коган) и тряся котлетами давят на понижение, указывая на миллионы искандеров с востока?
kingkongovets написав:не хочу розповідати зайвих «ак... історій», але хтось ще помітив доволі агресивний інтерес іноземних «інвесторів» до житлових обʼєктів в преміальних сталінках та капітально відремонтованих дореволюцііних будинків в Печерському та Шевченківському районах?
Вы проще скажите - наши бывшие обрезанные земляки ходят по местам боевой славы(где они жили в коммуналках при Лёне и куда ходили в гости к суперуспешным друзьям по фамилии Иванов и Коган) и тряся котлетами давят на понижение, указывая на миллионы искандеров с востока?
Прислав Варшавський розсилку про УК. Мабуть десь я у них на сайті наслідив, , будуть тепер спамити. Виникло таке питання. А як в подібних ЖК можна змінити УК, чи навіть організувати свій ОСББ в рамках одного окремого будинку всередині ЖК? Ніяк? Це назавжди вже вони і тільки вони управляють? Бо охорона периметру, шлагбаум і інше , воно все спільне. Відокремити для одного будинку неможливо?