Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1213312134121351213612137 ... 12499>
Повідомлення Додано: Сер 18 гру, 2024 21:36

Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

sergey_stasyuk555 написав:
  Faceless написав:То треба одразу закладати як активи, які назад в Україну вже виводитися не будуть.

зрозуміло що все має бути там, але ж оподаткування по укр. резидентству все одно.
просто ухилитись не варіант, зараз навіть шлюхам з онліфанс донараховують податки ))
крім гемору типу офшорів та інших громадянств які ще є реальні варіанти?

Поки що про обмін інформацією з іноземними банками не чув. Американці вам наші податки не нарахують, а наша податкова може збудитися тільки якщо вивести гроші сюди. Менше знає ліпше спить.
Наразі як я розумію варіант тільки виводити на IB потроху
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8244 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Сер 18 гру, 2024 21:41

І хто про що, а я про гривні!)))

Faceless написав:
  Успіх написав:Яких 5 квартир за 10лямів?
Нормальні однухи з нормальним ремонтом і в нормальній локації - 2, ну максимум 3!

Щось у вас калькулятор барахлить. 5 квартир за 10 лямів - це і є кожна по 2 лями в середньому.

Та наче, не барахлить))
https://m.olx.ua/d/uk/obyavlenie/prodaz ... TKZv8.html
або
https://m.olx.ua/d/uk/obyavlenie/prodaz ... VLvCQ.html
Успіх

Подякував: 289 раз.
Подякували: 1010 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Сер 18 гру, 2024 21:58

Faceless написав:
sergey_stasyuk555 написав:зрозуміло що все має бути там, але ж оподаткування по укр. резидентству все одно.
просто ухилитись не варіант, зараз навіть шлюхам з онліфанс донараховують податки ))
крім гемору типу офшорів та інших громадянств які ще є реальні варіанти?

Поки що про обмін інформацією з іноземними банками не чув. Американці вам наші податки не нарахують, а наша податкова може збудитися тільки якщо вивести гроші сюди. Менше знає ліпше спить.
Наразі як я розумію варіант тільки виводити на IB потроху

Автоматичний обмін податковими даними між Україною і понад ста країнами світу запровадили цієї осені. Стартувала процедура 30 вересня, і стосується вона тих держав, які є частиною міжнародного глобального руху, так званого стандарту CRS, що переслідує мету забезпечити прозоре міжнародне податкове середовище. А це означає, що відтепер щороку як українські, так і закордонні фіскальні служби отримуватимуть дані про доходи й іноземні рахунки своїх резидентів.

думаю "виводити потроху на IB" вже не дуже варіант, високий ризик не тільки донарахувань, а ще й штрафів по ітогу.
хоча б штрафи за КІК не діють на час воєнного стану, але це просто гетьманцев не добрався ще ))
sergey_stasyuk555

Подякував: 37 раз.
Подякували: 35 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 18 гру, 2024 23:07

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

тут есть люди, кто реально вложился в S&P500 или другие ФБ?
вы вот прежде чем советовать сами это делали? выводили деньги через Wise? вам уже блокировал недо говно вайз счёт? нет?
Бетон

Подякував: 194 раз.
Подякували: 430 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Сер 18 гру, 2024 23:15

интересная мысль. 11 лет прошло с первой переуступки в столице. я помню менеджера ещё девочкой с косичкой, а сегодня это взрослая женщина за тем же столом. попугай уже, видимо, видел всё в жизни, когда-то болтающий без умолку, сегодня - задумчиво молчит. наверное думает "как всё за..ло"
Бетон

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Сер 18 гру, 2024 23:15

Бетон написав:тут есть люди, кто реально вложился в S&P500 или другие ФБ?
вы вот прежде чем советовать сами это делали? выводили деньги через Wise? вам уже блокировал недо говно вайз счёт? нет?

Если сильно надо у другана спрошу,он точно выводил через вайз. Что спросить? Сообщение показать?
Господар Вельзевула

Подякував: 7 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 18 гру, 2024 23:19

Господар Вельзевула написав:
  Бетон написав:тут есть люди, кто реально вложился в S&P500 или другие ФБ?

Если сильно надо у другана спрошу,он точно выводил через вайз. Что спросить? Сообщение показать?

спросить, как на несколько десятков тысяч куе купить S&P500 из Украины. Если что, вайз у меня уже блоконутый, хотя был разогрет, есть пластик и т.д.
я так понимаю, единственный путь это по доверенности внести на долларовый счёт иностранного банка за бугром
Бетон

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Сер 18 гру, 2024 23:37

Бетон написав: 11 лет прошло с первой переуступки в столице. я помню менеджера ещё девочкой с косичкой, а сегодня это взрослая женщина за тем же столом. попугай уже, видимо, видел всё в жизни, когда-то болтающий без умолку, сегодня - задумчиво молчит. наверное думает "как всё за..ло"

Hotab

Подякував: 395 раз.
Подякували: 2492 раз.

Профіль

4
4
3
Повідомлення Додано: Чет 19 гру, 2024 00:57

Успіх

Подякував: 289 раз.
Подякували: 1010 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Чет 19 гру, 2024 01:38

Бетон написав:спросить, как на несколько десятков тысяч куе купить S&P500 из Украины. Если что, вайз у меня уже блоконутый, хотя был разогрет, есть пластик и т.д.
я так понимаю, единственный путь это по доверенности внести на долларовый счёт иностранного банка за бугром

Дословно переписка:
"а ты можешь дать ответ на такой вопрос?
спросить, как на несколько десятков тысяч куе купить S&P500 из Украины. Если что, вайз у меня уже блоконутый, хотя был разогрет, есть пластик и т.д.
я так понимаю, единственный путь это по доверенности внести на долларовый счёт иностранного банка за бугром"

"Типа да. Или тизер"

"а ка квыглядит покупка сего пакета через тизер?"

"Єто форма оплаты если договоришься, а не метод"

Дружище был немногословен, думаю пиячил.
Господар Вельзевула

Подякував: 7 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

#<1 ... 1213312134121351213612137 ... 12499>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор