Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1223512236122371223812239 ... 12349>
Повідомлення Додано: Суб 22 лют, 2025 15:23

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Frant написав:Я спілкувався на днях з ріелтором. Розумна людина, бувший педагог.
Угод немає.
Зовсім немає.
Падіння об'ємів продаж на порядок (10 разів).
Общался на днях с риелтором по Одессе, Харькову. В конце 24г квартиры висели, не брали, в 25г накинули еще цену. Квартира большая с ремонтом стоила 66тыс, сейчас хотят 82 тыс. Некоторые сняли с продажи в ожидании дорожая.
Перемирия ждут что-ли.
По факту кто хотел купить, надо было делать в 24г
Proofy

Подякував: 62 раз.
Подякували: 183 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 22 лют, 2025 16:42

Sandor написав:
  Frant написав:
  Sandor написав:Планую придбати 1-к квартиру в новобудові комфорт-класу, бюджет 50-60 тис$, через три-чотири роки продати в такому ж стані "від забудовника". Мета - захистити гроші від інфляції/девальвації. Поки що обираю між ЖК Діброва парк та Варшавський, може спільнота порадить ще якісь варіанти?

Навіщо вам цей геморой з товаром, який постійно дешевшає?

Можу посперечатись, ось тут наприклад статистика за останні 10 років: https://ua.m2bomber.com/stat/421866/vie ... -flat-sell

я ще з часів домік нет пригадую, що середня ціна м2 КРЖН була не менше 1куе,
графік бараки в гривнях показує ріст
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2833 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 22 лют, 2025 17:16

Proofy написав:
  Frant написав:Я спілкувався на днях з ріелтором. Розумна людина, бувший педагог.
Угод немає.
Зовсім немає.
Общался на днях с риелтором по Одессе, Харькову. В конце 24г квартиры висели, не брали, в 25г накинули еще цену. Квартира большая с ремонтом стоила 66тыс, сейчас хотят 82 тыс. Некоторые сняли с продажи в ожидании дорожая.
Перемирия ждут что-ли.

Що це ріелтор такий універсальний? І де саме квартира про яку пишете?
Faceless
Модератор

Подякував: 1491 раз.
Подякували: 8222 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Суб 22 лют, 2025 17:39

Faceless написав:
Proofy написав:
Угод немає.
Зовсім немає.
Перемирия ждут что-ли.

Що це ріелтор такий універсальний? І де саме квартира про яку пишете?
Описанная квартира в Харькове. А риэлторы, они, знаете, общаются между собой. Вот мне интересно было получить сведения по регионам. Запад Украины меня не интересует, на этот счёт не выяснял.
В том же Харькове, в несданных домах, можно урвать за 300 зеленых метр.
Proofy

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 22 лют, 2025 17:44

flyman написав:

я ще з часів домік нет пригадую, що середня ціна м2 КРЖН була не менше 1куе,
графік бараки в гривнях показує ріст[/quote]
Так і в доларах є ріст, не такий стрімкий правда, але слід враховувати що цей період включає ковід та повномасштабну війну.
Sandor

Подякував: 43 раз.
Подякували: 5 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 22 лют, 2025 17:46

Самое интересное, что будет по окончанию. В Сирии цена метра в 3 раза упала.
Proofy

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 22 лют, 2025 17:50

Wirująświatła написав:
  Господар Вельзевула написав:Я бы подождал. Пока есть в головах позитивные сценарии . Нужно брать,когда их не останется.
прикол в том что все ждут. а когда заключат перемирие все кинутся покупать. "все" я имею в виду тех кому надо и деньги есть.

То Ви,виявляєця,все розумієте,то навіщож тоді купувати,якщо всі чекають?! По вашим словам куплять лише ті кому треба та гроші є !!! Але тих кому треба не враховуйте. Куплять тількі ті,в кого гроші... Вся решта бажаючих будуть спродувати,бо відкладена пропозиція в рази більша!!! Зараз без військомата і продати толком не можна...то які будуть ціни...кто успел,тот присел...
1973cc11

Подякував: 12 раз.
Подякували: 9 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 22 лют, 2025 18:05

Sandor написав:Два тижні тому телефонував у відділ продажів Інтергалбуду, цікавився найдешевшими однокімнатними в певному ЖК, запропонували два варіанти. Через тиждень їх вже купили.

в мене 2 тижні тому був клієнт на однушку в новобудові віноградаря. Купляв по держ. програмі, торгувався дуже, але я не поступався, бо не хотів з державними грошима звязуватися. Купив у сусідньому підїзді, де продавець був більш зговірливий. Через пару днів рил привів ще одного па перегляд. До цьогу я вже і забув, що рила просив знайти покупця :D
Rack

Подякував: 56 раз.
Подякували: 97 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 22 лют, 2025 18:09

Rack написав:
  Sandor написав:Два тижні тому телефонував у відділ продажів Інтергалбуду, цікавився найдешевшими однокімнатними в певному ЖК, запропонували два варіанти. Через тиждень їх вже купили.

в мене 2 тижні тому був клієнт на однушку в новобудові віноградаря. Купляв по держ. програмі, торгувався дуже, але я не поступався, бо не хотів з державними грошима звязуватися. Купив у сусідньому підїзді, де продавець був більш зговірливий. Через пару днів рил привів ще одного па перегляд. До цьогу я вже і забув, що рила просив знайти покупця :D

Хто такий рил ? Віноградаря це яке місто село ?
yama

Подякував: 9176 раз.
Подякували: 1067 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 22 лют, 2025 18:14

Угод немає.
Зовсім немає.

Ваш знайомий рил займається не своїм ділом. У мене є декілька знайомих рилів, у них все у порядку на рахунок роботи і угод. А один з них бідкався, що велика черга до нотаріусів після відновлення реєстрів, тому не встигає оформлювати заплановані угоди.
reus

Подякував: 430 раз.
Подякували: 1499 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 1223512236122371223812239 ... 12349>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей