Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Frant написав:Я спілкувався на днях з ріелтором. Розумна людина, бувший педагог. Угод немає. Зовсім немає. Падіння об'ємів продаж на порядок (10 разів).
Общался на днях с риелтором по Одессе, Харькову. В конце 24г квартиры висели, не брали, в 25г накинули еще цену. Квартира большая с ремонтом стоила 66тыс, сейчас хотят 82 тыс. Некоторые сняли с продажи в ожидании дорожая. Перемирия ждут что-ли. По факту кто хотел купить, надо было делать в 24г
Sandor написав:Планую придбати 1-к квартиру в новобудові комфорт-класу, бюджет 50-60 тис$, через три-чотири роки продати в такому ж стані "від забудовника". Мета - захистити гроші від інфляції/девальвації. Поки що обираю між ЖК Діброва парк та Варшавський, може спільнота порадить ще якісь варіанти?
Навіщо вам цей геморой з товаром, який постійно дешевшає?
Frant написав:Я спілкувався на днях з ріелтором. Розумна людина, бувший педагог. Угод немає. Зовсім немає. Падіння об'ємів продаж на порядок (10 разів).
Общался на днях с риелтором по Одессе, Харькову. В конце 24г квартиры висели, не брали, в 25г накинули еще цену. Квартира большая с ремонтом стоила 66тыс, сейчас хотят 82 тыс. Некоторые сняли с продажи в ожидании дорожая. Перемирия ждут что-ли. По факту кто хотел купить, надо было делать в 24г
Що це ріелтор такий універсальний? І де саме квартира про яку пишете?
Що це ріелтор такий універсальний? І де саме квартира про яку пишете?
Описанная квартира в Харькове. А риэлторы, они, знаете, общаются между собой. Вот мне интересно было получить сведения по регионам. Запад Украины меня не интересует, на этот счёт не выяснял. В том же Харькове, в несданных домах, можно урвать за 300 зеленых метр.
я ще з часів домік нет пригадую, що середня ціна м2 КРЖН була не менше 1куе, графік бараки в гривнях показує ріст[/quote] Так і в доларах є ріст, не такий стрімкий правда, але слід враховувати що цей період включає ковід та повномасштабну війну.
Господар Вельзевула написав:Я бы подождал. Пока есть в головах позитивные сценарии . Нужно брать,когда их не останется.
прикол в том что все ждут. а когда заключат перемирие все кинутся покупать. "все" я имею в виду тех кому надо и деньги есть.
То Ви,виявляєця,все розумієте,то навіщож тоді купувати,якщо всі чекають?! По вашим словам куплять лише ті кому треба та гроші є !!! Але тих кому треба не враховуйте. Куплять тількі ті,в кого гроші... Вся решта бажаючих будуть спродувати,бо відкладена пропозиція в рази більша!!! Зараз без військомата і продати толком не можна...то які будуть ціни...кто успел,тот присел...
Sandor написав:Два тижні тому телефонував у відділ продажів Інтергалбуду, цікавився найдешевшими однокімнатними в певному ЖК, запропонували два варіанти. Через тиждень їх вже купили.
в мене 2 тижні тому був клієнт на однушку в новобудові віноградаря. Купляв по держ. програмі, торгувався дуже, але я не поступався, бо не хотів з державними грошима звязуватися. Купив у сусідньому підїзді, де продавець був більш зговірливий. Через пару днів рил привів ще одного па перегляд. До цьогу я вже і забув, що рила просив знайти покупця
Sandor написав:Два тижні тому телефонував у відділ продажів Інтергалбуду, цікавився найдешевшими однокімнатними в певному ЖК, запропонували два варіанти. Через тиждень їх вже купили.
в мене 2 тижні тому був клієнт на однушку в новобудові віноградаря. Купляв по держ. програмі, торгувався дуже, але я не поступався, бо не хотів з державними грошима звязуватися. Купив у сусідньому підїзді, де продавець був більш зговірливий. Через пару днів рил привів ще одного па перегляд. До цьогу я вже і забув, що рила просив знайти покупця
Frant написав:Я спілкувався на днях з ріелтором. Розумна людина, бувший педагог. Угод немає. Зовсім немає.
Ваш знайомий рил займається не своїм ділом. У мене є декілька знайомих рилів, у них все у порядку на рахунок роботи і угод. А один з них бідкався, що велика черга до нотаріусів після відновлення реєстрів, тому не встигає оформлювати заплановані угоди.