Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Я спілкувався на днях з ріелтором. Розумна людина, бувший педагог. Угод немає. Зовсім немає. Падіння об'ємів продаж на порядок (10 разів). Нотаріуси теж сидять на хлібі і воді. Падіння цін сповільнилось, тому що продавці не хочуть продавати зі збитком для себе, особливо
Sandor написав:Два тижні тому телефонував у відділ продажів Інтергалбуду, цікавився найдешевшими однокімнатними в певному ЖК, запропонували два варіанти. Через тиждень їх вже купили.
в мене 2 тижні тому був клієнт на однушку в новобудові віноградаря. Купляв по держ. програмі, торгувався дуже, але я не поступався, бо не хотів з державними грошима звязуватися. Купив у сусідньому підїзді, де продавець був більш зговірливий. Через пару днів рил привів ще одного па перегляд. До цьогу я вже і забув, що рила просив знайти покупця
1973cc11 написав:Зараз без військомата і продати толком не можна..
Кто вам это сказал? Выписаться,в смысле? Оставляете покупану расписку что выпишетесь,как только закончится мобилизация, покупан себе пару штук оставляет на корм адвокатам если быковать начнете.
Sandor написав:Планую придбати 1-к квартиру в новобудові комфорт-класу, бюджет 50-60 тис$, через три-чотири роки продати в такому ж стані "від забудовника". Мета - захистити гроші від інфляції/девальвації. Поки що обираю між ЖК Діброва парк та Варшавський, може спільнота порадить ще якісь варіанти?
Навіщо вам цей геморой з товаром, який постійно дешевшає?
Все це фігня, поки триває повномасштабка! А от коли закінчиться війна і відкриють(якщо відкриють?) кордони, і ще десь з рік почекати для "утряски" всього... - от тоді можна дивитись, що і на скільки РЕАЛЬНО подорожчало, чи впало!