|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Вів 10 чер, 2025 12:02
Faceless написав:airmax78 написав:Намагаюсь домовитись з підвальною качалкою поблизу щоб пускали вночі.
Ви так вмотивовані набрати форму?
Скоріше зберегти. Я звик тренуватись пізно ввечері. А що ще робити під час повітряної тривоги?
-
airmax78
-
-
- Подякував: 986 раз.
- Подякували: 5349 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 10 чер, 2025 12:11
kingkongovets написав:а я ось не розумію чому когось так дивує, що вимушені переселенці везуть з собою кеш і орендують в банках ячейки для його зберігання люди тікають від війни, а не від бідності, а кеш в цій ситуаціі - найзручніший спосіб і логічно, що зберігати в чужому місті його краще в банківській ячейці, а не під матрасом орендної квартири
когда-то была байка, что в Украине находится до 10% наличных долларов всего мира, включая сами США. их же нужно где-то хранить
-
smdtranz
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 93 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 10 чер, 2025 12:35
boshetyn написав:тому аргументовано про ячєкі факти кажуть не на користь біженців, а на користь тємки-схємки
Воно як виходить. Коли біженці хочуть купити квартиру вони питають через родичів/знайомих що до чого. Коли алкаш, який ходив з діркою на сраці та позичав гроші, тепер служить в цк або забезпеченні хоче скуповувати нерухомість записуючи право власності на рідню, він особливо не радиться, не відсвічує, а мовчки купує. Тому виникає враження що доля біженців ще досить велика.
-
UA
-
-
- Подякував: 1880 раз.
- Подякували: 2330 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Вів 10 чер, 2025 12:41
boshetyn написав: kingkongovets написав:а я ось не розумію чому когось так дивує, що вимушені переселенці везуть з собою кеш і орендують в банках ячейки для його зберігання люди тікають від війни, а не від бідності, а кеш в цій ситуаціі - найзручніший спосіб і логічно, що зберігати в чужому місті його краще в банківській ячейці, а не під матрасом орендної квартири
ця історія могла працювати у 2022му році. зараз більшість хто мав бабоси - вже виїхав процент тих, хто мав норм підігрів у прифронтових територій - мізерний. ще менше з них поїхало саме в столицю. а тримати кеш у київі, живучи у тернополі - то якись стрьом нелогічний та і виїзд з Покровська (370к людей на 2022р місто+агломерація) проти Сум (255к на 2022р) вже не так масштабно. + сумщина не настільки грошовитий регіон у порівняннні з донеччиною тому аргументовано про ячєкі факти кажуть не на користь біженців, а на користь тємки-схємки
Ничего подобного. Что за стереотипы, что у людей из других регионов нет денег? Ладно поляки квадратные глаза делают при виде наших беженцев. Но вы то должны понимать разницу между беженцами и нищебродами. Пуле ей всё равно кто ты. Состоятельные люди тоже выезжают. И выезжают заблаговременно.
-
Бетон
-
-
- Подякував: 188 раз.
- Подякували: 374 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 10 чер, 2025 12:43
Кто вам налапшал дичь про связь темки-схемки и депозитарии? Что за рагульское мировоззрение?
-
Бетон
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 10 чер, 2025 12:57
Бетон написав:Кто вам налапшал дичь про связь темки-схемки и депозитарии? Что за рагульское мировоззрение?
та тут як не прогнозист, так отакі шаблони та упередження в голові плюс обовʼязкове бажання впихнути усі події в єдиний примітивний, але цілком відповідаючий світогляду автора сценарій - і прогноз готовий! і полетіли друзки у війні за відстоювання його правоти і тим гірше для реальності якщо вона раптом йому не відповідає «повинно дешевшати, бо Я не бачу приводів для росту» (с) - і крапка
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2723 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 10 чер, 2025 14:29
читаю форум - кругом одні лендлорди, інші бетоноінвестори лухарісегменту. виходжу на вулицю - ніщеброди у атб купують піввареника.
ПС. я не за "дорожай", і не за "дешевей" я за розуміння процесів і спроби пронозів.
-
boshetyn
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 20 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 10 чер, 2025 14:36
boshetyn написав:читаю форум - кругом одні лендлорди, інші бетоноінвестори лухарісегменту. виходжу на вулицю - ніщеброди у атб купують піввареника. ПС. я не за "дорожай", і не за "дешевей" я за розуміння процесів і спроби пронозів.
А я за АТБ! Бо це вндикатор реального диття
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 910 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 10 чер, 2025 14:45
boshetyn написав:читаю форум - кругом одні лендлорди, інші бетоноінвестори лухарісегменту. виходжу на вулицю - ніщеброди у атб купують піввареника. ПС. я не за "дорожай", і не за "дешевей" я за розуміння процесів і спроби пронозів.
Вилийте на себе пів склянки пива. Чия це буде проблема? Стакана, а не ваша. Тепер подивіться на стакан. Що ви бачите? Він напів повний. На вулицях ви дивитесь на старі вареники. Озерніться. Бачите gelandewagen? Отож
-
Бетон
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 10 чер, 2025 15:04
smdtranz написав: kingkongovets написав:а я ось не розумію чому когось так дивує, що вимушені переселенці везуть з собою кеш і орендують в банках ячейки для його зберігання люди тікають від війни, а не від бідності, а кеш в цій ситуаціі - найзручніший спосіб і логічно, що зберігати в чужому місті його краще в банківській ячейці, а не під матрасом орендної квартири
когда-то была байка, что в Украине находится до 10% наличных долларов всего мира, включая сами США. их же нужно где-то хранить
Рахунок у банку навіть украінському надійніше ніж у скринці.
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 910 раз.
-
-
Профіль
-
-
|