Грейт. 4 предложения. Причём есть баба, которая практически насильно домагается привезти деньги прямо сейчас. Это какой-то ажиотаж прямо.
На сделку готовы все. А переуступку закрыли. Придётся получать документы
|
|
![]() Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?Грейт. 4 предложения. Причём есть баба, которая практически насильно домагается привезти деньги прямо сейчас. Это какой-то ажиотаж прямо.
На сделку готовы все. А переуступку закрыли. Придётся получать документы ![]()
Бетон, у Вас був шанс, навіть не один. Ви не скористались, а тепер пеняєте на ВР чи НАЗК. ![]() Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?мій кєнт, який працює в НАЗК з моменту його заснування (а до того працював в Нацбанку) пішов в 2023 добровольцем і зараз воює, а його 25-річний на той момент син пішов добровольцем ще 24/02/22, був поранений під Мощуном, отримав за ті бої орден За мужність 2го ступеня, потім потрапив в полон на Донбасі, сидів в ращці і потім в Оленівці де під час того обстрілу був поранений, потім через 1,5 року був обміняний і зараз лікує поранену в Оленівці ключицю в Німеччині
але я знаю достатньо колег кєнта з НАЗК і далеко не всі вони викликають у мене повагу - наприклад один колишній опер з убопу десь мого віку, який під час одного з спільних застіль чомусь прийнявши мене за колишнього бандюка хизувався близькими знайомствами з авторитетами 90х і розповідав що пішов сюди працювати виключно заради грошей, які він мав надію отримати з тих кого спіймає шляхом фінмоніторингу люди різні і ангелів серед них немає, але в моєму розумінні людина має відповідати виключно за себе, а не тикати на проступки та недостойну поведінку інших 80К преміі, рано відпустили додому, пьють на роботі каву - це схоже на заздрощі лузера-роботяги до речі звернув увагу як багато спільного в менталітеті пишущих тут дніпрян, зокрема в Бетона, барабашова, юри_теплотехніка, стрікера, ще здається хтось такий же був і це їх спільне абсолютно не викликає у мене поваги
![]() Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?Днепр город контрастов и сталелитейных заводов.
В отличие от Донецка - в 2012 году он был город роз, позже недолго наверное тоже. Покупатель Томоса и кубка УЕФА тоже с нашего города. Оба патриота и естественно в одном городе на Дунае сейчас Но по теме - стройки кое какие у нас крутятся. А в Павлограде шелтеры забиты и люди на полу там спят. Что в Киеве по долгостроям типа А136 - вводятся в эксплуатацию? Раньше их реклама на мордобуке была, сейчас пропала. Сирийцы и арабы гребут эконом стояками под своих "новых украинцев"? ![]() Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?а136 уже практически готов, обещают сдать в этом квартале
![]() Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?новий з’їзд з Подільського мостового переходу на Трою
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|