|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 27 бер, 2026 01:19
kingkongovets написав:ви про рибальский погуглили?
Навіщо мені гуглити, я вам вірю. Тим більше я ніколи ним не цікавився для купівлі, та і не по карману був. Пробігав біля нього максимально близько лише коли ще Візаір проводила в Києві марафон (естафета з Труханового). Після того лише проїздив (а хтось знає як туди пішки можна дійти?) І мені здалося за ці роки нічого не помінялося. Сам комплекс досить непоганий, але перевага у вигляді Дніпра "компенсується" недоліком траси. Ну і так як я дуже люблю гуляти пішки по місту і не сприймаю закриті комплекси типу місто у місті (в даному випадку в промзоні), то мені цей формат не до душі. Але Макса і багатьох любителів Рибальського розумію, не найгірший комплекс задумувався, але коли доведуть до кінця...
-
The_Rebel
-
-
- Подякував: 139 раз.
- Подякували: 232 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: П'ят 27 бер, 2026 03:00
The_Rebel написав: kingkongovets написав:ви про рибальский погуглили?
Навіщо мені гуглити, я вам вірю. Тим більше я ніколи ним не цікавився для купівлі, та і не по карману був. Пробігав біля нього максимально близько лише коли ще Візаір проводила в Києві марафон (естафета з Труханового). Після того лише проїздив (а хтось знає як туди пішки можна дійти?) І мені здалося за ці роки нічого не помінялося. Сам комплекс досить непоганий, але перевага у вигляді Дніпра "компенсується" недоліком траси. Ну і так як я дуже люблю гуляти пішки по місту і не сприймаю закриті комплекси типу місто у місті (в даному випадку в промзоні), то мені цей формат не до душі. Але Макса і багатьох любителів Рибальського розумію, не найгірший комплекс задумувався, але коли доведуть до кінця...
рибальскій - це для примітивних понаїхів, які ніколи не чули про Печерськ. Які взагалі не мають уявлення про планування міста, його логістику і архітектуру. Які готові жити в ямі, на пустищі, без дитсадків, без шкіл, без інфраструктури, з вантажними потягами поруч, за відсутності пішохідного сполучення з оточуючими територіями. Через 10 років - рибальскій, як і комфорт-таун зараз, жодного інтересу не буде викликати у покупців. Я би сказав, що й зараз вже не викликає.
-
Frant
-
-
- Подякував: 1813 раз.
- Подякували: 2589 раз.
-
-
Профіль
-
-
|