Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
investorkiev написав:.. Чивас есть, затарился на карантин, бухаю понемногу
Лошара, я 120 литров бражки на днях поставил. Потребуется время, чтобы настоялось в дубовых бочках, но на выходе будет 2,5 ведра очень приличного самодедельного вискаря Примерно за 15 баксов себестоимости инклудинг электричество
Лошара, я 120 литров бражки на днях поставил. Потребуется время, чтобы настоялось в дубовых бочках, но на выходе будет 2,5 ведра очень приличного самодедельного вискаря Примерно за 15 баксов себестоимости инклудинг электричество
Вот это я понимаю: антикризисный режим.
Заодно и дома есть чем заняться, а не дрочить днями в PS4. ж*** болит уже. Головные фракции, крепостью 90 - готовый антисептик.
Востаннє редагувалось sequence в Сер 25 бер, 2020 10:38, всього редагувалось 1 раз.
Виділив головне! Головне, щоб воно було у нас всіх!
як там Медовий? Розлетівся вже, як гарячі пиріжки?
ps. І шо там Манхетен, здали вже?
Кажуть в дупі щуцина зараз супер. Всі туди. З алкоголем кажете напряг? Візьмемо з собою.
До речі, в щуцині при умові на працю і зараз сидінні вдома, платять 80% зарплати. Це я десь вчора прочитав. Сенкс Год, я вже не там!
А як у Вас? Є робота? Все ОК?
Сестра каже що сидить дома, а роботодавець щотижня 500 злотувок їй начисляє з.п. (продавець в склепі товарів спортивного вжитку) Але чоловік її працює (бо в пекарні).
От минулого року вже почало чесатися вернутися вна неньку та купити кавалірку. Казав почекай хай хоть криза чергова мине, бо "тарять агресивно на хаях". Цікаво чи попустить тепер її повертатися.