Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
UA написав:По аренде в центре: Из поступающей сейчас от реальных арендодателей информации, временных карантинных скидок в центре особо нет. Кому дорого - просто съезжают.
Арендодатели не предлагают скидку, арендаторы не просят? Диалога нет?
Грустно. Только Киев и Харьков, где метро было основным видом транспорта так пострадали. Остальные города как ездили на маршрутках, так и ездят. Там ничего не изменилось.
Это полная фигня с метро. В городах с метро маршрутки и наземный транспорт не заточен перевозить пассажиров в разные районы.
И автомобиль в Киеве по-прежнему не нужен. Я вот сейчас думаю: может по-быстрому продать одно из своих корыт тем, кому надоело ходить пешком с Теремков на Почайну?
flyman написав:Робити з дому чи з офіса. Від цього залежить що і де купувати.
Наразі нічого купляти не треба, навіть, якщо у вас є грощі і робота. Імхо, можлива ситуація, що так буде не завжди
І всім з нас (чи ти найманець, чи лорд) треба приготуватись рік-два-п"яти жити без доходів, чи з непостійними доходами. Треба тримати активи якнайдовше, навіть якщо вони стануть пасивами.
Той, хто протримається найдовше і отримає найменші збитки, зможе в новому світі зберегти своє соціальне положення, інші маргіналізуються.
Сентенція прикольна , хоч може трохи і песимістичн0-оптимістична ... Але - 5 років - це дуже довго ( умовно період з першокурсника до випускника ) . А життя йде незалежно від усього ... Простіше треба жити - витрачати все на життя - що кому подобається ( хоч особисто мені такий підхід абсолютно не подобається ) ...
flyman написав:Робити з дому чи з офіса. Від цього залежить що і де купувати.
Наразі нічого купляти не треба, навіть, якщо у вас є грощі і робота. Імхо, можлива ситуація, що так буде не завжди
І всім з нас (чи ти найманець, чи лорд) треба приготуватись рік-два-п"яти жити без доходів, чи з непостійними доходами. Треба тримати активи якнайдовше, навіть якщо вони стануть пасивами.
Той, хто протримається найдовше і отримає найменші збитки, зможе в новому світі зберегти своє соціальне положення, інші маргіналізуються.
Бльоооооооо... Даже испанка, унесшая 20 млн. жизней вообще ничего не поменяла в мировой экономике. Атипичная пневмония, Свинячий грипп, Эбола... - ничего не поменяли в мировой экономике. Но коронавирус - поставит все с ног на голову. Все разорятся и умрут от голода.
airmax78 написав:И автомобиль в Киеве по-прежнему не нужен. Я вот сейчас думаю: может по-быстрому продать одно из своих корыт тем, кому надоело ходить пешком с Теремков на Почайну?
UA написав:По поступающей информации готовые на 20-30% проекты не приостанавливаются, не замораживаются, а тупо закрываются. Внезапный приступ жадности у заказчика?
Той, хто протягне з кешем найдовше, той і виживе. Залишились тільки найпотрібніші проекти, без яких взагалі ніяк, все інше під ніж. Імхо, це надовго.
airmax78 написав:И автомобиль в Киеве по-прежнему не нужен. Я вот сейчас думаю: может по-быстрому продать одно из своих корыт тем, кому надоело ходить пешком с Теремков на Почайну?
change_pm написав:Треба тримати активи якнайдовше, навіть якщо вони стануть пасивами.
умная мысль. Всё равно что "надо любить эту девочку, даже если она стала мальчиком"
Хех, ну якщо депозит у валюті дав ще 5років тому 10% безналогових, рік тому 6%, а зараз нові під 3% до крілячого податку (в гусарських банках 4%), а євродочках 0.01%, то такий є "пасивом" по Кусакі. Але "любити" бакс перестане хіба що засновник теми.