Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
zРадио Служба безпеки України викрила групу менеджерів однієї зі столичних будівельних компаній та кількох підконтрольних інвестиційних фондів, які налагодили протиправний фінансовий механізм відмивання коштів і виведення їх в «офшори». Під час досудового слідства оперативники та слідчі спецслужби встановили, що зловмисники незаконно користувалися податковими пільгами і залучали до свого інвестиційного фонду гроші покупців об’єктів нерухомості. З інвесторами вони «працювали» на підставі звичайних договорів купівлі-продажу квартир. Уникаючи встановленого порядку оподаткування, ділки виводили кошти на рахунки підконтрольних іноземних компаній під виглядом повернення інвестицій. Зловмисники також штучно завищували вартість акцій цих фондів та у подальшому викуповували їх у афілійованого нерезидента. «Відмиті» кошти вони виводили за кордон через можливості підконтрольної банківської установи. Орієнтовна сума завданої шкоди інтересам держави через оборудку з податками за 2017-2020 роки становить понад 500 мільйонів гривень. У межах кримінального провадження за ч. 3 ст. 212 Кримінального кодексу України правоохоронці провели 10 обшуків за адресами розташування офісних приміщень, житлового будинку та квартир, які використовували учасники протиправної схеми. Під час слідчих дій вилучено документацію, комп’ютерну техніку, чорнові та робочі записи щодо проведених оборудок, не обліковані готівкові кошти. Тривають слідчі дії.
Yuri_T написав:обратили внимание, как ваши соседи по Тетрисам паркуются на Тютюнника? там делинеаторы установили, и антипарковочные столбы. но они умудряются. между бордюром и делинеаторами.
Это да. Реально приходится аккуратно ехать между делиниатором и припаркованными на тротуаре машинами. Зато я купил себе второе паркоместо в Тетрисе месяц назад (для супруги). Недешево, но нужное дело - уже сейчас в округе припарковаться тот еще квест, а со временем будет еще веселее наверное.
Жека79 написав:опять же, имхо, 500 млн грн-для буда -это вообще ни о чем
500 миллионов это только неуплаченные налоги, которые сами по себе тянут за собой сроки "менеджерам". Кроме этого там будет целый букет, от фиктивных сделок, до мошенничества.
zРадио написав:Орієнтовна сума завданої шкоди інтересам держави через оборудку з податками за 2017-2020 роки становить понад 500 мільйонів гривень.
просматривая объявления на сайте перешел на кредитный калькулятор одного из банков, что в статье упомянут. Одно из условий кредитования- не прописывать несовершеннолетних детей. Вот это настоящий шах и мат
В любой нормальной стране мира за это-бы вздрючили по самое не могу и разорвали на британский флаг.
– Чи купили б ви собі квартиру у ЖК, побудованому "Ковальською"?
– Я принципово не повернуся у багатоквартирний житловий будинок. Мені потрібен простір, територія. У мене троє дітей, три собаки і я просто не влізу в квартиру зі своїм способом життя.
Три собаки маловато Надо детей как у цыган подстрогать и дивизию хомячков с тремя кобрами ещё завести А потом сразу стройку с видом на Лавру начать рядом с предводителем 5:10 и шоб у каждого хомячка по отдельной комнате с сортиром!
zРадио написав:А вот и заявление пресс-службы СБУ. Жека79, ваш выход! Возразите, что имя застройщика не названо? Ок, продолжайте купания в теплой ванне... Только что это меняет даже если не bud - все равно третий "схемщик" из числа крупнейших застройщиков меньше, чем за год...
Чё-то мне кажется, что 2020-2021 станет годом "очищения" от говно-застройщиков, как 2014-2015 стал "очищением" от говно-банков. Вопрос только, кто останется?