Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
airmax78 написав:Я хотел и наливные полы делать (слава Богу, вовремя остановился) и натуральный линолеум положить и кварц-винил по всей квартире и т.д. и т.п. Хорошо что вовремя остановился и вернулся к более традиционным материалам, а то такого бы намутил.
А поругайте качественный кварцвинил (который ПВХ) - чем он плох? Если можно - отдельно в коридоре и кухне (по сравнению с плиткой или керамогранитом), жилой комнате (по сравнению с ламинатом).
Тут есть настоящие специалисты по отделочным материалам - им и карты в руки. На мой дилетантский взгляд: кварцвинил не подходит в качестве замены керамограниту в проходных зонах, т.к. царапается на раз-два и это становится заметно уже через несколько месяцев эксплуатации. По сравнению с паркетной доской выглядит дешево. При этом стоит - совсем не дешево. В общем, имхо, это плохая замена и керамограниту и паркетной доске.
UA написав: То что двери скрытого монтажа и плинтус скрытого монтажа нормально реализуемы только при стенах из гипсокартона вы обнаружите на этапе покраски стен
А какая разница гипсокартон или штукатурка? Ну, посмотрим, конечно.
Vlad442 написав:Может ему стоит арендовать пока? Поймёт что ему нужно, определится с локаций, неспешно будет ходить туристом смотреть варианты
Він орендує у Вінниці і тому ходити туристом не буде. Йому сподобались ці локації - мені на Сікорського біля посольства США, бо там поруч парк, тиша, краса. Але жити йому, тому якби тут треба враховувати його інтереси.
Вітання усім! Пропоную до обговорення https://new.finance.ua/ua/arenda-v-kieve У спецпроєкті ви побачите, як змінювалися ціни на оренду квартир по районам Києва за останні роки. Буду вдячна за зворотній зв'язок)
Frant написав:Що ви маєте проти ріелторів??? Тут їх четвертина форуму. Можливо, навіть третина!
Якщо це так, то можна мені в п\п зкидати варіанти по НЛ та малахіту однокімнатна з ремонтом, бажано до 120К
Не риэлтор, а с риэлторами, разводящими здесь людей, наоборот, воюю, но прокомментирую. В НЛ 120к для однушки с ремонтом - это минимум-минимум. Таких вариантов практически нет, и даже в 2015-2016 гг на дне рынка они не были массовыми.
Можно поискать во Французских кварталах - там будет хороший выбор в пределах этого бюджета. И ищите, по возможности, сами - не полагайтесь на пройдох, любящих поездить по ушам. Особенно, не-киевлянам...
zРадио написав:В НЛ 120к для однушки с ремонтом - это минимум-минимум. Таких вариантов практически нет, и даже в 2015-2016 гг на дне рынка они не были массовыми.
Своїми очима бачив в серпні
zРадио написав:не полагайтесь на пройдох, любящих поездить по ушам.
Цілий день їздив по Києву з ріелтором, на шахрая не схожа зовсім, на мій погляд взагалі трудяга, другий знайомий шкільного товариша який у нього знімає квартиру в будинку біля НЛ на Каха Бендукідзе, тому цю перестрогу відхиляю.
Но ничего ведь не выбрали, потому что таких вариантов 1-2, правильно? Выбирая квартиру с ремонтом, как правило, первая попавшаяся не подойдет )) Поэтому нужно смотреть на комплексы, где таких вариантов будет с десяток
Василь-Рівне написав: Цілий день їздив по Києву з ріелтором, на шахрая не схожа зовсім, на мій погляд взагалі трудяга, другий знайомий шкільного товариша який у нього знімає квартиру в будинку біля НЛ на Каха Бендукідзе, тому цю перестрогу відхиляю.
Они не все такие. И в любом случае, если оказать им высокое доверие, то вас будут уводить все дальше и дальше от ожиданий - либо в сторону увеличения бюджета, либо в сторону компромисса по качеству
zРадио написав:Но ничего ведь не выбрали, потому что таких вариантов 1-2, правильно? Выбирая квартиру с ремонтом, как правило, первая попавшаяся не подойдет ))
Я вибрав, син - ні, в нього "особливий" смак, ну наприклад - в одній квартирі були багато меблів, два телевізори, а йому з меблів потрібне лише ліжко і кухня, а телевізори категорично не потрібні, якщо є ванна - відмова, бо потрібний лише душ, такі в нього специфічні вимоги. На моє зауваження, що лишні меблі, телевізори можна продати-викинути-забрати, замість ванни зробити душ - не реагує і не хоче тим займатись. Що я можу з цим зробити? В нього зовсім інші погляди і на життя і на житло.
zРадио написав:будут уводить все дальше и дальше от ожиданий - либо в сторону увеличения бюджета, либо в сторону компромисса по качеству
з бюджетом так і вийшло, бо планували 80К, але коли побували на пр.Лобановського - єдина квартира яка сподобалась, але рух авто, шум, якийсь інтуїтивний дискомфорт, а тут бац НЛ - Швейцарія, або малахіт мінімісто в центрі і відразу були вимушені самовільно підняти цінник на 50%
Востаннє редагувалось Василь-Рівне в Сер 14 жов, 2020 13:54, всього редагувалось 1 раз.