Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
UA написав:С другой стороны я постоянно вижу людей с з/п 10 000 - 20 000 грн в месяц и осознаю что это подавляющее большинство
Але, якщо є голова на плечах, то простий пересічний Долярчик з озвученою цифрою вище, може на протязі 10р. заробити на ДВА "повітря над котлованом" - одне з яких ВЖЕ з ремонтом і в ньому живу, а друге - тільки купив!
Я вот думал взять офисную и переоборудовать под кладовки. Охрана по дефолту есть, лифт есть, с крыши не течет, что ещё надо? Кладовки нужны всем и офисам, и арендаторам смарт-квартир и мелкому бизнесу (например интернет торговле). Главное чтоб это были не подвалы с текущими коммуникациями и чтоб санузел был, хотя бы один на этаж.
BIGor написав:Как Вы думаете, сколько в месяц такие люди зарабатывают? (или доход), какая массовость у этой прослойки?
Игроки на КРЖН это те которые могут отложить более 1000 у.е. в месяц. Думаю эта норма сбережений - входной билет. Сильно влияющие на рынок недвижимости игроки это способные отложить 2000-4000 у.е в месяц. Те кто может отложить больше 8000-10 000 у.е в месяц квартирами под аренду и вообще квартирами уже не интересуются. Там иное приложение усилий. Насчет массовости прослойки игроков КРЖН могу ошибиться в разы. В моем окружении таких дофига. С другой стороны я постоянно вижу людей с з/п 10 000 - 20 000 грн в месяц и осознаю что это подавляющее большинство. Самое интересное, по одежде - телефонам и понтах в общении вторые выглядят солиднее первых))
тобто щоб назбирати 100куе на прєлєсць тре 9 років, і ще пару на ремонт. і це без масової та дешевої іпотеки.
UA написав:С другой стороны я постоянно вижу людей с з/п 10 000 - 20 000 грн в месяц и осознаю что это подавляющее большинство
Але, якщо є голова на плечах, то простий пересічний Долярчик з озвученою цифрою вище, може на протязі 10р. заробити на ДВА "повітря над котлованом" - одне з яких ВЖЕ з ремонтом і в ньому живу, а друге - тільки купив!
В Києві?
в дупі Львова, займаючи тещину жилплощу
В Кийові з 10К тре відняти 3к на ліжкомісце, 3К на щоденні трати, і скрирдувати вийде 4К в місяць. Якщо жити на тещиних млинцях, то вже можна відкладати 7К грн.
В Києві?
А що, в іпенях Києва дорожчі квартири, ніж в місті Лева у нормальній локації?
flyman написав:[quote="5136694С другой стороны я постоянно вижу людей с з/п 10 000 - 20 000 грн в месяц и осознаю что это подавляющее большинство
======= Але, якщо є голова на плечах, то простий пересічний Долярчик з озвученою цифрою вище, може на протязі 10р. заробити на ДВА "повітря над котлованом" - одне з яких ВЖЕ з ремонтом і в ньому живу, а друге - тільки купив![/quote] ==========
В Києві?[/quote]
====== в дупі Львова, займаючи тещину жилплощу
В Кийові з 10К тре відняти 3к на ліжкомісце, 3К на щоденні трати, і скрирдувати вийде 4К в місяць. Якщо жити на тещиних млинцях, то вже можна відкладати 7К грн.[/quote]
=== От ти, та й не тільки ти, підколюєш за "життя у тещі" і чомусь зовсім не береш до уваги трати на сім'ю! - але, зрозумій просту річ - коли ти БЕЗ СІМ'Ї(як от ти зараз) - то скирдується значно легше/швидше!!!
Тобто, якщо я умовно не сплачував 9р. оренду лендлорду(хоч ютились троє/потім 1рік четверо в одній кімнаті! ), але витрачав на потреби сім'ї, то одне друге, наче, нівелює!
п. с. Не в дупі Львова, а 4км до Центру/Оперного від моєї квартири в якій живу!
А смарт - напевно трошки далі, може 5-6км до центру!
п.с.2. Точно, щойно глянув по мапі - 5,3км до Центру/Оперного!