Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Первый написав:Ну перекособочилася цією зимою, до будівництва моста. Дороги роблять. Хотілося б швидше? Однозначно - тре тут і зараз. Але чи буває так у житті? Мабудь у Вашому буває. В реалі ні. Стовпчики ставлять - молодці. Ібо некуй ставити корито на тротуарі. Будують багато? Так наче експерт по статі сказав що на 70% менше. Ще менше тре? Ну Хз.
Парковки? Та валом. Напівпусті стоять:-(
Так ясное дело, что полупустые, это же за деньги, а на тротуарах и обочине бесплатно. Оранжевые столбики разрывают пуканы, ибо парковаться все тяжелее и тяжелее.
Якби держадіміністрація Києва ввела би ціни та штрафи за паркування такі, як в Стокгольмі (8 євро/година і штраф 400 євро), то вартість житла біля метро і зупинок громадського транспорту - піднялась би на 1/3 за пару місяців. А в Єпенях - навпаки, зменшилась би.
Наш план із перетворення Оболонського острову на сучасну зону відпочинку містян — амбітний і непростий. Адже ми маємо знайти баланс між комфортом для людей і збереженням природно-заповідного фонду. Але ми вже не тільки маємо конкретний, покроковий план робіт, а й почали прибирання острову від сухостою і сміття. До того ж, уже будують пішохідний міст на острів Оболонський, про який розповідав Київський міський голова
уже ж выяснили шо парки - зло, там слишком много людей, социофобы форума против
change_pm написав: Нарешті допиляють трупік, і поїдуть в "лондуни"...
що можна сказати, піарасти, навіть в Камбоджі землю не продають іноземцям, не кажучи про Польщу (там продають, але лише з ЄС і то не с.г. призначення, а прибудинкову територію)
"пропал дом", але Долярчикам буде Успіх, але не довго, за буси (свіжодрукований нікомунепотрібний папір якого за рік надрукували 40% до того що було) продадуть неньку, реально тре буде зливати кавалірки і уйо звідси хоча би до Польщі "зробили разом", їжте
А що пан буде робити з своїми бучанськими цоколями, "кавалірками" та дерев,яними дачами біля Коростеня? Грандіозні плани здати їх в оренду "па300$" - накрились мідним тазом?
flyman написав:що можна сказати, пі...ти, навіть в Камбоджі землю не продають іноземцям, не кажучи про Польщу (там продають, але лише з ЄС і то не с.г. призначення, а прибудинкову територію)
"пропал дом", але Долярчикам буде Успіх, але не довго, за буси (свіжодрукований нікомунепотрібний папір якого за рік надрукували 40% до того що було) продадуть неньку, реально тре буде зливати кавалірки і уйо звідси хоча би до Польщі "зробили разом", їжте
Ого, тебе торкнуло... 3 рази редагував ))) А я про що кажу...
зі. Я не знаю, хто такий Лисиця (впа...лу було гуглити), так він на фейбуці опрос проводи, з чим у вас асоціюється Аргентина?
Я так думаю він шось там по землі мутив...
Так ось тут буде гірше, ніж в Аргентині... Тому що там народ стільки разів брався за зброю, захищаючи себе. А тут всіх люблять в різніх позах, навіть на пікети ніхто вийте не може...
ззі. Може хтось вивчав точно... Там кажуть, що орендовану землю, орендарі можуть закладати в банки...
change_pm написав: Нарешті допиляють трупік, і поїдуть в "лондуни"...
що можна сказати, піарасти, навіть в Камбоджі землю не продають іноземцям, не кажучи про Польщу (там продають, але лише з ЄС і то не с.г. призначення, а прибудинкову територію)
А що пан буде робити з своїми бучанськими цоколями, "кавалірками" та дерев,яними дачами біля Коростеня? Грандіозні плани здати їх в оренду "па300$" - накрились мідним тазом?
Все просто вирішується, релокейт в Польщу (можна в Німеччину чи Швецію, Нідерланди ...), півроку на роботі -> отримання довідки про доходи за півроку -> іпотека
А далі поступовий розпродаж тут і SWIFT туда. Ти не переживай, варіанти виходу ще до покупки були оцінені, на випадок, "якщо щось піде не так".
vitaliian написав: И тайно привозят в Украину подкрепляя гривну? Каким боком эмиссия доллара к РН?
Пока что $ сюда не привозят, но очень скоро привезут, после 01.07.2021. Верховная рада разрешила иностранцам и иностранным юрлицам покупать земельные участки в Украине - из земельного кодекса на днях были исключены соответствующие ограничивающие нормы, а также отменена норма по которой подобные сделки нужно согласовывать с Кабмином. А также разрешили менять целевое назначение земель. Вобщем бесконтрольная, стремительная распродажа страны на старте. От Украины останутся только украинцы с мовой в иностранных кредитах, на иностранной земле.
OMG, Юлия Владимировна, перелогиньтесь. Почему земля не должна быть объектом права собственности? И почему иностранцы не могут допускаться к ее покупке? Я вот считаю, что риски тут совершенно в другом - не паспорте собственника, а потенциально высокой концентрации, которая 1) стимулирует потерю рабочих мест и 2) не стимулирует высокий передел. В отличие от мелких и средних фермерских хозяств, которые и силу технологических ограничений 1) активно задействуют рабочую силу и 2) производят не только сырье, но и полуфабрикат/конечный продукт. Нам достаточно агрохолдингов, выращивающих зерновые и подсолнух (ими, кстати, и так выборочно владеют иностранцы через IPO). А вот фермерских хозяйств - крайне мало, и здесь иностранные деньги и опыт, наверняка, только на пользу
Імхо, ти оптиміст... Я песиміст, мені видніше, і в любому випадку завжди приємніще, бо я чи завжди правий, чи приємно здивован
Що заважало розвивати фермерство до 2021 року? І чому ти думаєщ, що сюди масово поїдуть фермери, щоб обробляти 50-500 га?
Імхо, ніхто не поїде, а буде максимальне концентрування землі в 5-150 руках (цифірі зі стелі)...
Очередная клевета на лучшего мэра. "...когда в столичных больницах проблемы с койко-местами и аппаратами ИВЛ..." "Чтобы это понять, достаточно взглянуть на разбитые столичные дороги, аварийные мосты и в целом на все городское хозяйство. Бюджет у Киева действительно огромный, но его практически не видно из-за постоянного дерибана”
Достаточно было бы сказать - покупаем за деньги инвесторов, и все было бы тип-топ. На инвесторов списать много чего можно, и флагшток и мостик. И вообще, нечего про дороги и мосты думать, иди гуляй по парку если ноги в ямах не переломаешь