|
|
![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? Долярчик, окна считаются не так. )) Ты считаешь стёкла в окнах))
![]() Нацбанк спрогнозировал рост цен на жилье в Киеве
![]()
5 грн в день на фрукты?! это одно яблоко или 4 редиски максимум. Меню заключённого. Андрей прекращайте, это не смешно, ради чего так себя мучать ради лишней квартиры на пенсии? может тогда умнее свой сад/огород завести... Удаленно пофиг откуда работать, а так клубника, петрушка, укропчик, морковка, можно кур/гусей держать. Гусям/козам вообще корма не нужны они траву едят. Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 23 чер, 2021 09:08, всього редагувалось 3 разів.
![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? Флай опять жжёт)) салат из ничего и мобильная связь время от времени
![]()
"Хотя стоимость жилья растет, оно все же остается доступным по относительным показателям. Цены и доходы населения растут соизмеримо." Тут даже я крякнул. Если речь идет о вторичке, еще куда ни шло. Но первичка улетела в космос и не обещала вернуться ![]() quote="5248941:vitaliian"
---- а интернет в те 3 грн входит, сколько, 100 мегабайт, почту проверить. если у вас лайфселл установите bip на смартфон, набираете *911# и вам за 1 коп дают 100 минут по Украине (звонки из приложения bip) но эта роскошь только для тех у кого есть интернет (типа ip телефонии) --- біп я ще тримаю на авральний випадок, там за його установку жирні бонуси. 100 Мб інтернету це не тільки почту провіряти, це на фінанс.уа цілий день можна і читати і писати, та мати розклад електричок та моніторити ГТ не eway Востаннє редагувалось flyman в Сер 23 чер, 2021 09:22, всього редагувалось 1 раз.
![]() а зачем менять номера, ходите со своим номером по разным операторам, собирайте акции. У них наверное банковских карт нет, финансовый номер тоже придётся менять. олх 500мб в сутки ест, видео с телефона не смотрю это неудобно. А если начать активно картами и навигатором пользоваться, то и 1 гига не хватит у меня тариф 1 гиг в день (проверено 300 раз на что его хватает). прикольно если на 99мб вам срочно понадобится навигация, или интернет банк или eway. Что никогда такого не было? разве сэкономленные 10 грн стоят этих неудобств. Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 23 чер, 2021 09:33, всього редагувалось 3 разів.
![]() А успіх завжди там, де ним вміють ділитись!©Моя квіточка в 4х км від центра/Оперного театру славетного міста Лева! В супер-локації! Все в двох кроках: - ТСРК - школи/садочки - парк+лісок - ще + 2 супермаркети - базарчик - лікарня доросла і дитяча - класна транспортна розв'язка Супер! Супер-локація!!! Крім того, що тесть 3- 4дні щось допоміг в ремонті(а все решта я і МІЙ батько) - більше нічого, ЖОДНОЇ копійки її батьки не дали! Все - ЗА СВОЇ наскирдовані!!! В 4км від ЦЕНТРУ міста ялева!!! Ок, але це не прості/звичайні вікна з тонкою пластиковою рамою, а перегороджені грубими балками від стелі до підлоги кожен пройом вікна! По факту - наче три ПАНОРАМНІ вікна на одній стіні в кухні-студії від забудовника, просто поруч одне біля одного, шириною більше 3м загалом! Ні, не спонсорують(те, що час-від-часу щось там куплять дітям, чи дадуть "на морозиво") - НІХТО МЕНЕ НЕ СПОНСОРУЄ! ВСЕ КУПЛЕНО ЗА СВОЇ НАСКИРДОВАНІ! І, коли ще скирдувалось на першу квартиру, то тоді ще непогано капало з депозитів, так як я все розкладав по банках з найвищими %%! Тому, виходило загального(сімейного) прибутку більше 1куя/міс! + ще трохи вигралось на соц.долярі, коли пхалось в банки гривню па13-14 з конвертацією на валютний депо! Так, ті банки полопались(Дельта/Платинум/ФіК/Форум) - але, я на той час ще не мав стільки коштів, щоб їх попідпирати під Фонд, тож тримав в кожному по пів Фонда +/-! Так що і тут(як і в В2В) вийшов "сухим із води"! ![]() Віддали все! (від Фонду з Дельти тоді отримав свої щось по курсу 25-26, а запхані тож були па13-14!!!!) Отака то історія успішності успішного Успіха! ![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|